نوشته شده توسط : blpwjob

'حسنعلی نوری' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر رعایت حقوق اقلیت های دینی تاكید زیادی شده است و بر همین اساس اقلیت های دینی از 290 كرسی مجلس شورای اسلامی پنج كرسی را در اختیار دارند.

وی اظهارداشت: زرتشیان با سه داوطلب در 17 شعبه اخذ رای، كلیمیان با دو داوطلب در 11 شعبه اخذ رای ، مسیحیان آشوری و كلدانی با چهار داوطلب در 17 شعبه اخذ رای ، مسیحیان ارمنی جنوب كشور با دو داوطلب در شش شعبه اخذ رای و مسیحیان ارمنی شمال كشور با سه داوطلب در 21 شعبه اخذ رای با یكدیگر به رقابت می پردازند.

بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی نماینده دارند؛ ‌زرتشتیان و كلیمیان هركدام یك نماینده، مسیحیان آشوری و كلدانی مجموعاَ یك نماینده و مسیحیان ارمنی جنوب و شمال هركدام یك نماینده را در مجلس شورای اسلامی دارند.

سیام**7378**2026



:: برچسب‌ها: خانواده , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا ،در بخشی از این بیانیه آمده است : رئیس و هیئت رئیسه شورای اصناف كشور، رؤسای مجامع و اتحادیه‌های امور صنفی، اعضای هیئت رئیسه مجامع و هیئت مدیره اتحادیه‌های امور صنفی و جمعی از مدیران و كارشناسان اتاق‌های بازرگانی استان‌ها و سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر كشور به استعداد 3500 نفر با ذكر نام و امضاء اعلان كرده‌اند كه با اقتدا به سیره حضرت امام خمینی(ره) كه مجلس را در راس امور می‌دانستند و با بهره‌گیری از منویات امام خامنه‌ای (دامت بركاته) هم‌صدا و همگام با اقشار مختلف ملت پرشور و انقلابی ایران اسلامی در 12 اسفندماه سال جاری پای صندوق‌های رای رفته و یكبار دیگر با حماسه‌ای وصف‌ناشدنی پوزه استكبار جهانی و تمامی ایادی ناپاكش را به خاك خواهند سائید.

در ادامه این بیانیه تاكید شده است: رؤسای مجامع و اتحادیه‌های امور صنفی از تمامی واحدهای صنفی، كسبه و بازاریان عزیز دعوت كردند با اقتدا به مولا و مقتدایشان امام‌المسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ضمن شركت فعال در انتخابات همچون گذشته بر افتخارات اسلامی و ملی كشورشان بیفزایند.

سیام*1580



:: برچسب‌ها: جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، 'منوچهر جهانیان' افزود: همچنین گردشگران نوروزی می توانند با سامانه مركزی رسیدگی به شكایات به شماره 09669 تماس حاصل كنند.

وی ادامه داد: علاوه بر این سامانه، هر استان نیز به صورت مجزا شماره تماس های ویژه دریافت انتقادات، پیشنهادات و بررسی مشكلات مسافران نوروزی را اعلام خواهد كرد.

معاون گردشگری كشور، جلب رضایت گردشگران نوروزی و رفع نیاز آنها در كوتاه ترین زمان ممكن را از اهداف اصلی ستاد تسهیلات سفرهای كشور دانست.

جهانیان تاكید كرد: با راه اندازی شماره تماس های رسیدگی به شكایات مسافران در تمامی استان ها، نیروهای ستاد تسهیلات سفرهای هر استان، موظف به بررسی مشكلات پیش آمده در حداقل زمان ممكن هستند.

وی با برشمردن اقدامات انجام شده از سوی این ستاد برای نوروز 91 گفت: تدوین طرح سفرهای نوروزی و ابلاغ آن از سوی وزارت كشور به استانداران و مدیران كل میراث فرهنگی استان ها، ابلاغ احكام استانداران و حكم معاونان ستاد مركزی، ایجاد هماهنگی بین بخشی و بین سازمانی در قالب فعالیت دبیرخانه دائمی ستاد و برگزاری جلسات مشترك در ستادهای اصلی استان ها و شهرستان ها بخشی از اقدامات انجام شده است.

فراهنگ ** 2025 ** 1071



:: برچسب‌ها: کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 483
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

واشنگتن پست در سرمقاله روز چهارشنبه اش ضمن اشاره به اینكه احساس نفرت از حضور نظامیان خارجی در دل مردم افغانستان كاملا' قابل درك است، یادآور می شود كه مدیریت ضعیف دولت 'اوباما' بر دولت 'كرزی' هم این مشكلات را سنگین تر كرده است.

واشنگتن پست در ادامه می نویسد: حوادث هفته گذشته ناكارآمدی استراتژی دولت 'اوباما ' برای جنگ افغانستان را جلوه گر می سازد.

به آتش كشیده شدن نسخ قرآن كریم و در پی آن اعتراض گسترده مردمی به این اقدام و كشته شدن 4 سرباز آمریكایی در جریان این خشم و خروش مردمی و خارج ساختن همه مشاوران امریكایی و اروپایی از وزارتخانه های دولت افغانستان، شرایط بحرانی را برای نیروهای ائتلاف در افغانستان ایجاد كرده است.

البته وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون) و كاخ سفید این اقدامات را موقتی خوانده و اعلام كرده اند كه استراتژی امریكا در جنگ افغانستان تغییر نخواهد كرد.

حوادث هفته گذشته افغانستان، موضع مخالفان حضور نظامی امریكا در سال آینده میلادی در افغانستان را قوی كرده است. این گروه ها خواستار عدم سرمایه گذاری آمریكا برای اموزش نیروهای امنیتی افغانستان هستند.

با توجه به بحرانی كنونی، دست یابی به اهداف استراتژی آمریكا برای جنگ افغانستان كه پایان سال 2014 را زمان خروج نیروهای امریكایی از افغانستان مقرركرده است، امكان پذیر به نظر نمی رسد.

اگر دولت 'اوباما' تصمیم بگیرد تاریخ جدول زمانی خروج از افغانستان را جلو افكند و یا حجم سرمایه گذاری در این كشور را كاهش دهد كه به تبع آن ابعاد نیروهای امنیتی افغانستان هم كاهش خواهد یافت ، تقریبا' دست یابی به این اهداف ناممكن خواهد بود.

روزنامه آمریكایی پیشنهاد می دهد: تنها راه امن و آبرومندانه خروج نیروهای آمریكایی از افغانستان، تكمیل كردن كار اجرایی تشكیل ارتش و پلیس افغانستان است تا آن سطح كه این نیروهای امنیتی قادر به دفاع از كشور در مقابل طالبان و سایر گروه های افراط گرا باشند. البته پشتیبانی نیروی هوایی و نیروهای ویژه آمریكا هم در این امر الزامی است.

مترجمام**1591**1392



:: برچسب‌ها: خورشید , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
هواپیمای اف-16 اسرائیلی

حمله احتمالی اسرائیل با مشکلات گوناگونی روبرو خواهد بود

در میان انبوه مشکلاتی که اسرائیل در دهه گذشته با آن مواجه بوده، تهدید بالقوه ایران مجهز به سلاح اتمی چیزی است که برنامه‌ریزان نظامی اسرائیل را به خود مشغول کرده است.

همین امر تا حد زیادی اسرائیل را به توسعه نیروی هوایی خود واداشته است.

نیروی هوایی اسرائیل ۱۲۵ هواپیمای نظامی پیشرفته اف-۱۵ال و اف-۱۶ال خریداری کرده است که به وسایل خودکار و مخازن اضافی سوخت مجهزند و برای حملات دوربرد مناسبند.

اسرائیل به علاوه تسلیحات تخریب سنگرهای زیرزمینی نیز خریده است؛ هواپیماهای بدون سرنشین بزرگ و دورپرواز ساخته است؛ و بخش زیادی از تمرین‌های نظامیش بر عملیات دوربرد متمرکز است.

اسرائیل در حملات پیشگیرانه علیه اهداف هسته‌ای در منطقه سابقه دارد.

جت‌های اسرائیلی در ژوئن ۱۹۸۱ رآکتور اوسیراک در نزدیکی بغداد را بمباران کردند.

در سپتامبر ۲۰۰۷ هم هواپیماهای نظامی اسرائیل به تاسیساتی در سوریه که به باور اسرائیل، آمریکا و بسیاری از کارشناسان، رآکتور هسته‌ای در حال ساخت بود حمله بردند.

با این حال حمله احتمالی به ایران نمی‌تواند همچون حمله به عراق و سوریه باشد. هر دوی این حملات بر ضد یک هدف روی زمین انجام گرفتند و به معنی واقعی کلمه ناگهانی از آسمان نازل شدند.

اما تلاش اسرائیل برای وارد آوردن ضربه‌های سخت به برنامه هسته‌‌ای ایران با مشکلات مختلفی از جمله بُرد، تعداد اهداف و ماهیت آنها مواجه است.

بسیاری از این مشکلات به خودی خود دلهره‌آورند، اما روی هم رفته با سایر دشواری‌های پیش روی برنامه‌ریزان دفاعی اسرائیل درمی‌آمیزند.

چه طور باید به آنجا رسید؟

از اسرائیل تا ایران راه درازی است. با تخمینی سردستی بسیاری از اهداف بالقوه در ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ کیلومتری پایگاه‌های اسرائیلی قرار دارند. هواپیماهای جنگی اسرائیل باید به ایران برسند و همین قدر هم مهم است که بتوانند بازگردند.

دست کم سه مسیر ممکن وجود دارد:

  • اول این که جت‌های اسرائیل به شمال پرواز کنند و پس از آن روی مرز ترکیه با سوریه و سپس مرز ترکیه با عراق به شرق بروند.
  • آغاز مسیر دوم مانند اولی است اما هواپیماها از روی عراق به سمت ایران می‌روند. مقامات عراقی در غیاب نظامیان آمریکایی از پس رصد و کنترل حوزه هوایی خود برنمی‌آیند و این در عمل راه را بر تهاجم اسرائیل باز می‌کند.
  • مسیر سوم از جنوب است که جت‌های اسرائیلی را از فراز عربستان سعودی به ایران می‌رساند. آیا با توجه به دغدغه‌های سعودی‌ها نسبت به برنامه هسته‌ای ایران آنها حاضرند بر چنین حرکتی چشم ببندند؟ آیا اسرائیلی‌ها می‌توانند از این مسیر برای بازگشت خود استفاده کنند؟ اصلا نمی‌دانیم.

آنچه می‌دانیم این است که مخازن سوخت این هواپیماها باید در طول مسیر پر شود.

مسیرهای احتمالی حمله هوایی اسرائیل به ایران

داگلاس بری، عضو ارشد انستیتوی بین‌المللی مطالعات استراتژیک و متخصص در حوزه امور نظامی هوافضا، می‌گوید:"سوختگیری در آسمان کاری دشوار خواهد بود".

او می‌گوید: "هواپیماهای اسرائیل نه تنها باید از پس ورود به فضای ایران و خروج از آن بربیایند، بلکه باید سوخت لازم برای تامین زمان پرواز بر فراز اهداف را داشته باشند و همچنین سوخت کافی برای پوشش پیش‌آمدهای احتمالی در طول عملیات".

بری می‌گوید:"سوختگیری اولیه می‌تواند بر فراز مدیترانه و یا حتی حوزه هوایی خود اسرائیل انجام گیرد. او یادآور می‌شود: "یک گزینه این است که هواپیماها با ذخیره کامل بمب پرواز کنند و مخازن اضافی سوخت را بیندازند؛ به ارتفاع مورد نظر صعود کنند و در اینجا پیش از راهی شدن به سوی اهدافشان در ایران مخازنشان را دوباره پر سازند".

برآورد می‌شود که اسرائیل ۸ تا ۱۰ هواپیمای سوخت‌رسان بزرگ در قالب هواپیماهای غیرنظامی بویینگ ۷۰۷ دارد، اما به باور کارشناسان چنین ظرفیتی برای سوخت‌رسانی، یکی از عوامل محدودکننده هر عملیاتی را روشن می‌سازد.

چه اهدافی را باید زد؟

مسایل برد، ماهیت اهداف و دسترسی به هواپیماهای سوخت‌رسان نوع و دامنه هر عملیات ممکن اسرائیل را رقم می‌زند.

داگلاس بری می‌گوید: "برنامه‌ریزان اسرائیلی دنبال نقاطی می‌گردند که با توجه به محدودیت‌هایشان، بتوانند بیشترین ضربه را به آن وارد آورند".

"آنان به دنبال گلوگاه‌های برنامه اتمی ایران خواهند بود. روشن است که حمله به تاسیسات غنی‌سازی از منظر نظامی کاملا قابل قبول است".

با این حساب تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم در نظنز در جنوب تهران و فردو، در نزدیکی قم به یقین در صدر فهرست اهداف احتمالی هستند.

کارخانه تولید آب سنگین و رآکتور آب سنگین اراک در غرب نیز می‌تواند در کنار تاسیسات اصفهان به حساب بیاید.

روشن نیست که آیا اسرائیل توان حمله به اهداف مرتبط با برنامه موشکی ایران را نیز دارد یا خیر.

اما این فهرست اهداف مشکل دیگری پیش می‌آورد. تاسیسات اتمی نطنز زیرزمینی هستند و کارخانه جدید فردو نیز در قلب کوه جای گرفته است.

آیا اسرائیل می‌تواند اهداف زیرزمینی را نابود سازد؟

سوختگیری در آسمان

اسرائیل ۸ تا ۱۰ هواپیمای سوخت‌رسان بوئینگ ۷۰۷ در اختیار دارد

داگلاس بری می‌گوید برای چنین حمله‌ای باید اطلاعات خوبی داشته باشید. او می‌گوید: "باید جغرافیای هدف، زمین‌شناسی آن، نوع خاک و جزئیات طراحی و ساخت هر پناهگاه زیرزمینی را بدانید".

او تاکید می‌کند: "فرضتان این باشد که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها در طول زمان به دقت مراقب این پایگاه‌ها بوده‌اند".

برای دستیابی به اهداف زیر زمین به مهمات ویژه‌ای نیاز دارید. تاسیساتی که در عمق زمین مستقر شده باشند مختص به خاورمیانه نیستند. نوعی مسابقه میان حفاران و سلاح‌سازان در جریان است و آمریکایی‌ها در این زمینه تجریبه زیادی دارند.

سلاح اصلی اسرائیل جی‌بی‌یو-۲۸ آمریکایی است. این یک بمب ۲۲۶۸ کیلوگرمی است که با لیزر هدایت می‌شود و کلاهک مخصوص رخنه‌کننده‌ای دارد. برای ارزیابی توان آن به رابرت هیوسون، دبیر بخش تسلیحات هوایی آی‌اچ‌اس-جین رجوع کردم.

او به من گفت: "جی‌بی‌یو-۲۸ بزرگترین سلاح رخنه‌کننده در دسترس برای هواپیماهای تاکتیکی است و از زمان نخستین استفاده‌اش در ۱۹۹۱ با کلاهک‌های بهتر و هدایتگرهای دقیقتر بهبود یافته است".

"البته ممکن است استفاده اسرائیل از این سلاح به واسطه چندین عامل عملیاتی به مانع بر بخورد. اگر واقع‌بین باشیم، اف-۱۵ال که تنها هواپیمای حامل این نوع سلاح است، برای یک بمب جا دارد و نیروی تهاجمی قابل ملاحظه‌ای نیاز است که خود، سوخت‌رسانی و سایر پشتیبانی‌ها را می‌طلبد که در شمار بالا، در توان اسرائیل نیست".

"باید از فاصله‌ای نزدیک به هدف حمله شود و این یعنی هواپیماها باید در فضایی پرکشمکش وارد عملیات شوند".

او به علاوه می‌گوید: "اطلاعات هدفگیری بسیار دقیقی نیاز است تا سلاحی چون جی‌بی‌یو-۲۸ بیشترین کارایی خود را داشته باشد".

"احتمال موفقیت حمله‌ای با جی‌بی‌یو-۲۸ فقط با توان این سلاح روی کاغذ روشن نمی‌شود".

سوال بزرگ بی‌پاسخ البته این است که این سلاح‌ها تا چه اندازه می‌توانند علیه تاسیسات غنی‌سازی نطنز و فردو به کار بیایند.

بمب های سنگر شکن اسرائیلی

هیوسون می‌گوید: "جی‌بی‌یو-۲۸ تا حدی علیه هر هدف زیرزمینی موثر است".

او توضیح می‌دهد: "برای این سلاح شتاب و زاویه ضربه تعیین‌کننده میزان رخنه است. پرتاب ایده‌آل از ارتفاع زیاد و با حداکثر سرعت انجام می‌شود تا بمب با زاویه‌ای نزدیک به عمودی به هدف اصابت کند".

"این کار در کوهستان و غارها دشوارتر است و اثر این بمب کاهش می‌یابد. با این حال باز هم از دیگر مهمات موثرتر است".

در واقع چنان که داگلاس بری می‌گوید یک سلاح کافی نیست.

او می‌گوید: "شما می‌توانید با سلاح‌هایی مختلف در یک محدوده حمله "راه خود را باز کنید" تا از میان خاک و سنگ و بن رخنه کنید. یا می‌توانید با تخریب تونل ورودی راه دسترسی به پایگاه را نابود سازید".

"به علاوه همه این تاسیسات تشنه انرژی هستند و شما می‌توانید به منابع انرژی یا کابل‌هایی که زیر خاک هستند حمله ببرید".

"هدف از چنان کاری این است که ایرانیان با مجموعه‌ای از تونل‌های بسته شده، قطع انرژی و اتاق‌های زیرزمینی فروریخته روبه‌رو شوند".

آیا اسرائیل گزینه‌های نظامی دیگری دارد؟

تا به این جا عمدتا به توانایی‌های شناخته‌شده اسرائیل، یعنی مهمات و هواپیماهای آمریکایی، پرداختیم. اما اسرائیل صنعت هوافضا و الکترونیک بسیار پیشرفته‌ای نیز دارد و ممکن است سلاح‌های مناسب حمله به ایران تولید کرده باشند.

هواپیمای بدون سرنشین اسرائیلی

ایتان، نوعی از هواپیمای بدون سرنشین اسرائیلی است

داگلاس بری می‌گوید که ما از بسیاری از توانایی‌های اسرائیل، به ویژه توانایی‌هایی خودکفای آن، بی‌خبریم.

او می‌افزاید: "هواپیماهای بدون سرنشین دوربرد ایتان و هرون اسرائیل می‌توانند برای ارزیابی ضربات هر حمله‌ای به کار روند، اما به علاوه می‌توانند برای گول زدن پدافند ضدهوایی نیز به کار گرفته شوند".

"در واقع عملیات فریب این چنینی، یا عملیات سایبری، جزء مکمل ماموریت هستند تا رادارها را کور کنند و تصویری کاذب از آنچه می‌گذرد به دست دهند".

پدافند ضدهوایی ایران چه؟

پدافند ایران عمدتا روسی است و خلبانان اسرائیلی با آن آشنا هستند، اگرچه ایران سیستم هاوک آمریکایی را که عمرش به ایام شاه می‌رسد نیز به کار می‌برد.

بعضی از پرتوان‌ترین سلاح‌های دفاعی ایران موشک‌های اس‌ای-۵ روسی هستند که برای هدف قرار دادن تهدیدهایی در ارتفاع زیاد به کار می‌روند. به علاوه ایران سیستم متحرک تور-ام۱/اس‌ای-۱۵ گانتلت را که مناسب اهداف پایینتر است نیز در خدمت دارد.

روس‌ها مستمرا از تجهیز ایران به سیستم دوربرد و پیشرفته‌تر اس-۳۰۰ امتناع کرده‌اند، اگرچه ایرانی‌ها مدعی هستند که خود توپخانه‌هایی دیگر ساخته‌اند.

موشک‌های زمین به هوای ایران شاید قدیمی باشند اما هنوز خطرناکند. به تلاشی که ناتو و ایالات‌متحده سال گذشته برای ساقط کردن سیستم مشابه پدافندی در لیبی انجام دادند بنگرید.

اسرائیل زمان یا منابع در پیش گرفتن یک جنگ هوایی این چنینی را ندارد و بنابراین عناصر الکترونیک حمله برای فلج کردن پدافند حمله به اندازه انداختن بمب‌های واقعی اهمیت دارند.

شاید نیروی زیردریایی کوچک اسرائیل نیز در این جا نقشی ایفا کند. داگلاس بری می‌گوید: "فرض مقبولی است که اسرائیل موشک‌های کروز با قابلیت شلیک از دریا را در زیردریایی‌های آلمانی دلفین خود داشته باشد".

"این‌ها می‌توانند دنبال پایگاه‌های پدافند قدیمی اما توانمند اس‌ای-۵ و رادارها بیفتند".

اما او می‌افزاید: "اضافه شدن یک بعد دریایی، هماهنگی‌های هر حمله‌ای را پیچیده می‌سازد".

از نظر کارشناسان، نیروی هوایی ایران در مقایسه با رقیب اسرائیلی به کلی از رده خارج است.

ایران تعداد محدودی جنگنده اف-۱۴ آمریکایی تعداد نسبتا بیشتری از میگ‌-۲۹ روسی، که پیشرفته‌تر است، دارد.

اما تهدید احتمالی نیروی هوایی ایران برنامه‌ریزی اسرائیل را پیچیده‌تر نیز می‌کند و هر درگیری هوایی فشار بیشتری بر سوخت محدود هواپیماهای مهاجم است.

آیا حمله اسرائیل موفقیت‌آمیز خواهد بود؟

اغلب کارشناسان توافق دارند که اسرائیل می‌تواند به اهداف متعدد در ایران حمله کند و آسیبی جدی به برنامه اتمی آن بزند. البته آنها ضربه‌ای بسیار کمتر از حمله فرضی تمام عیار ایالات‌متحده وارد خواهند کرد.

زیردریایی‌های اسرائیل هم ممکن است نقشی در حمله احتمالی داشته باشند

اسرائیلی‌ها باید در سرحدهای توانشان عمل کنند. داگلاس بری می‌گوید: "اگر از پسش بربیایند، نمایشی تاثیرگذار از قدرت‌نمایی علیه مجموعه‌ای از اهداف دشوار و پراکنده خواهد بود".

او یادآوری می‌کند که تنها شمار معدودی نیروی هوایی در جهان می‌توانند چنین عملیاتی را انجام دهند. اما بری تاکید می‌کند: "حتی عملیات موفق، تنها می تواند در برنامه اتمی ایران تأخیر ایجاد کند".

رابرت هیوسن از تسلیحات هوایی آی‌اچ‌اس-جین نیز همین نکته را تکرار می‌کند.

او می‌گوید: "اسرائیل قدرت انبوه و {از سوی ایران} این آزادی عمل را نخواهد داشت که مجموعه تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود سازد. اگر شما مقدار کافی از تجهیزات خود را به اندازه کافی زیر زمین مخفی کنید، مقدار کافی از آن نجات خواهد یافت. هر حمله اسرائیل تنها می‌تواند به برنامه اتمی ایران آسیب بزند و حتی نه این که تلاش ایران را کند سازد".

"تبعات چنان حمله‌ای می‌تواند ابعاد هولناک و جهانی بیابد. محال است که در این قمار بردی باشد".

این نظری است که مهمترین متحد اسرائیل نیز دارد.

تنها چند روز پیش، رئیس ستاد مشترک ایالات‌متحده، ژنرال مارتین دمپسی، گفت که حمله اسرائیل به ایران عاقلانه نیست.

او گفت: "چنان حمله‌ای بی‌ثباتی به بارمی‌آورد و به اهداف بلندمدتش نخواهد رسید".

با این حال محاسبات اسرائیل به کلی متفاوت است. آیا آن‌ها با وقوف به محدودیت‌های عملی خودشان، به چنین کاری دست می‌زنند؟



:: برچسب‌ها: سرگرمی , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 582
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از منابع خبری تركیه ، در این دیدار همچنین عباس در مورد 'كنفرانس قدس' در دوحه و نیز تماسهایش با مقامات مختلف ، اطلاعاتی به داوداوغلو ارایه كرد.

به گزارش این منابع ، داوداوغلو نیز در این دیدار دیدگاه های تركیه در مورد آخرین وضعیت منطقه را با عباس در میان گذاشت.

گفته می شود در دیدار عباس و داوداوغلو همچنین وضعیت مصر ، نشست موسوم به ' دوستان سوریه' در تونس و آخرین وضعیت روند صلح خاورمیانه نیز مورد بررسی قرار گرفت و داوداوغلو یكبار دیگر حمایت دولت متبوع خود را از روند گفت و گوهای گروه های فلسطین اعلام كرد.

داوداوغلو در دیدار با عباس بر اهمیت توافق گروه های فلسطینی تاكید و گفت: تركیه در هر زمان آماده كمك به این توافق است.

محمود عباس امروز با 'عبدالله گل' رییس جمهوری و ' رجب طیب اردوغان' نخست وزیر تركیه نیز دیدار خواهد كرد.

رییس دولت خودگران فلسطین دیشب در ضیافت شامی كه از سوی وزیر امور خارجه تركیه ترتیب داده شده بود ، شركت كرد.

خاورم**2012** 230**1651



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 616
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
مهدی خزعلی، وبلاگ‌نویس منتقد حکومت ایران

مهدی خزعلی، وبلاگ‌نویس منتقد بیش از پنجاه روز است که در اعتصاب غذا به سر می‌برد

با گذشت بیش از ۵۰ روز از اعتصاب غذای مهدی خزعلی، فعال سیاسی و وبلاگ‌نویس زندانی منتقد حکومت ایران، گفته می شود که اطلاع دقیقی از وضعیت او در دست نیست.

سایت کلمه، نزدیک به مخالفان دولت ایران، با انتشار گزارشی مبنی بر اینکه "ماموران امنیتی بند ۲۰۹ زندان اوین آقای خزعلی را از بند ۳۵۰ خارج کردند"، اعلام کرده که از "وضعیت این زندانی سیاسی اطلاعی در دست نیست."

به گزارش کلمه، "در زمان انتقال آقای خزعلی، وی از فرط بی‌حال با عصا حرکت می‌کرد."

پیشتر قوه قضائیه ایران آقای خزعلی را به تحمل ۱۴ سال حبس، ۱۰ سال تبعید و ۹۰ ضربه شلاق محکوم کرد.

بر اساس گزارش ها، آقای خزعلی که روز ۷ اسفند برای دریافت و مطالعه حکم صادره توسط قاضی پیرعباسی از زندان به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب برده شده بود، بر اثر ضعف زمین خورد و ماموران زندان به سرعت او را به زندان باز گرداندند.

آقای خزعلی از زمان آخرین بازداشتش در اعتراض به آنچه که روند غیرقانونی بازداشت و نگهداری خود می خواند، دست به اعتصاب غذا زده است.

این زندانی سیاسی در طول ۵۱ روز اعتصاب غذا، چندین بار به بهداری اوین منتقل و یک بار هم به بیمارستانی خارج از زندان فرستاده شد، اما اعتصاب غذای خود را نشکست.

آقای خزعلی در پنجاهمین روز اعتصاب غذایش (۸ اسفندماه) که همزمان با سالگرد ازدواجش بود، در نامه‌ای از داخل زندان به همسرش نوشت: "امروز این بسیجی دیروز در چنگال کسانی اسیر است که رنگ جبهه را ندیده‌اند. اینها قصد جانم را کرده‌اند و من آماده جانبازیم. این بار از [بند] ۳۵۰ [زندان اوین] برایت هدیه تازه‌ای دارم. کار دست آزاد مردان در بند."

برخی از چهره‌های سیاسی از جمله محمد خاتمی، فاطمه کروبی، احمد منتظری و یا خانواده‌های شهید باکری و همت از آقای خزعلی خواسته اند که به اعتصابش پایان دهد، اما او این درخواست ها را نپذیرفته است."

محمد نوریزاد، نویسنده و روزنامه‌نگار منتقد حکومت ایران نیز در نامه‌ای به مهدی خزعلی نوشت: "نمی‌گویم اعتصابت را بشکن اما به این بیندیش که برای کرکس‌ها فرقی نمی‌کند این لاشه متعلق به ردپای هزار هزار شهید و هزار هزار انسان آروز به دل باشد یا مهدی خزعلی."

آقای نوریزاد در بخش دیگری از این نامه نوشته است: "برای جماعتی که ضایعه را در چهار ستون این کشور می‌بینند و آن را آرامش و امن تبلیغ می‌کنند، دفن خواسته‌های تو و یک ملت برایشان سنگین نیست."

در همین حال آقای خزعلی روز سوم اسفندماه با ارسال نامه‌ای خطاب به مسئولان زندان اوین، نوشته است در صورتی که بر اثر ادامه اعتصاب غذا جان بدهد، "تنها پزشکان اعزامی از سوی سازمان ملل و سایر جوامع بین المللی"، مجاز به کالبدشکافی جسدش خواهند بود.

مهدی خزعلی که فرزند ابوالقاسم خزعلی، از روحانیون محافظه‌کار مجلس خبرگان ایران است، بعد از آخرین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، چندین بار بازداشت شد.



:: برچسب‌ها: دوستان , آسیا , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 511
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا و به نقل از شبكه های لرزه نگاری وابسته به مركز لرزه نگاری كشوری موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران این زمین لرزه در ساعت 22 و 55 دقیقه و 1 ثانیه به وقوع پیوسته است.

مختصات جغرافیایی این زمین لرزه در عرض شمالی 48 / 31 و طول شرقی 76 /56 بوده است.

تاكنون از خسارات و تلفات احتمالی گزارشی به دست نیامده است.

** شبد** 1528** 1597



:: برچسب‌ها: سبز , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 586
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'محمود امیری' شامگاه سه شنبه پس از كسب نتیجه مساوی در مقابل تیم استقلال صنعتی خوزستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازیكنان ما در طول مسابقه زحمت خود را كشیدند و تلاش خوبی برای شكست حریف داشتند.

وی اضافه كرد: من از تك تك بازیكنان خود در این مسابقه راضی هستم و اگر قضاوت داور صحیح بود، قطعا ما به پیروزی می رسیدیم.

سرمربی تیم فوتبال یزد گفت: این جای تاسف است كه در شهر خودمان عادلانه و صحیح با تربیت برخورد نمی كنند و حق ما را تضییع می نمایند.

امیری افزود: كمترین توقع از مسئولان ورزش استان و هیات فوتبال یزد است كه در این خصوص حق ما را بگیرند.

وی گفت: گلی كه تیم ما در اواخر این مسابقه به ثمر رساند به هیچ وجه آفساید نبود و داور در این رابطه ضعیف برخورد كرد.

سرمربی تیم فوتبال تربیت یادآورشد: برخی از داوران با قضاوتهای خود وبال تربیت شده اند و جلو برد تیم ما را می گیرند.

امیری از همه تماشاگران و مسئولان ورزشی و اجرایی استان كه با حضورشان در ورزشگاه پشتیبان تیم تربیت هستند قدردانی كرد.

از هفته بیست و یكم لیگ آزادگان ، تیم های تربیت یزد و استقلال صنعتی خوزستان روز سه شنبه به نتیجه مساوی یك بر یك رضایت دادند .ك3

7536/1968



:: برچسب‌ها: خانواده , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

* حكمت (316) پیشواي مومنان و تبهكاران

من پیشواي مومنان، و مال پیشواي تبهكاران است.

سید رضی مي گوید:معناي سخن امام این است كه مومنان از من پیروي مي كنند و بدكاران پیرو مال مي باشند، آنگونه كه زنبوران عسل از رییس خود اطاعت مي كنند

* حكمت (317) اختلاف مسلمین و انحراف یهودیان

شخصي یهودي به امام گفت: هنوز پیامبرتان را دفن نكرده، درباره اش اختلاف كردید!

حضرت علی (ع) در پاسخ فرمودند: ما درباره آنچه كه از او رسیده، اختلاف كردیم نه در خود او اما شما یهودیان، هنوز پاي شما پس از نجات از دریاي نیل خشك نشده بود كه به پیامبرتان گفتید 'براي ما خدایي بساز، چنانكه بت پرستان خدایي دارند!' و پیامبر شما گفت: 'شما مردمي نادانید'. (سور اعراف، آیه 138)

* حكمت (318) قاطعیت در مبارزات

از امام (ع) پرسیدند: با كدام نیرو بر حریفان خود پیروز شدی؟ حضرت علی (ع) فرمودند: كسي را ندیدم جز آن كه مرا در شكست خود یاري مي داد!

سید رضی مي گوید: امام به این نكته اشاره كرد كه هیبت و ترس مولایمان در دل ها جاي مي گرفت.

* حكمت (319) ره آورد شوم تهیدستي

آن حضرت به به پسرش محمد حنفیه سفارش كردند: اي فرزند! من از تهیدستي بر تو هراسناكم. از فقر به خدا پناه ببر كه همانا فقر، دین انسان را ناقص و عقل را سرگردان و عامل دشمني است.

فراهنگ**1003**



:: برچسب‌ها: ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()