نوشته شده توسط : blpwjob

امام حسن عسكری(ع) یازدهمین پیشوای شیعیان، در سال 232 هجری قمری در مدینه دیده به جهان گشود. پدر بزرگوار ایشان 'امام هادی(ع)' و مادر ارجمندشان 'حدیث' بود.

كنیه ایشان ابومحمد و از القاب آن امام همام ابن رضا، زكی، خالص، صامت، سراج، خاص و عسكری است.

امام حسن عسكری(ع) دوران كودكی خویش را در سامرا سپری كرد و تحت تربیت پدر آماده رسالتی سنگین شد وقتی در 22 سالگی پدر را از دست داد، امامت را به مدت شش سال بر عهده گرفت.

دوران امامت امام حسن عسكری(ع) همزمان با جور و بی عدالتی خلفای عباسی چون متوكل، منتصر، مستعین، معتز، مهتدی و معتمد عباسی بود.

حاكمان عباسی در دوران خلافت خود با اعمال فشار و محدودیت نسبت به امامان سعی می كردند هماره موانعی را برای توقف رسالت دینی و تاریخی آنها ایجاد كنند و این محدودیت ها در دوران امام حسن عسكری(ع) به اوج خود رسید و شدت بیشتری یافت.

خلفای عباسی كه بر طبق روایات گوناگون از وجود مهدی موعود فرزند امام حسن عسكری(ع) می ترسیدند، پیوسته مراقب زندگی امام بودند و لحظه ای از آزار و اذیت دریغ نمی كردند و برای بقا خلافت خود امام حسن عسكری(ع) را به زندان افكندند.

اما امام (ع) از راه های مختلف با مردم ارتباط برقرار می كرد و امامت فرزندشان امام زمان(عج) را به آنها نوید می داد و آنها را برای عصر غیبت آماده می كرد.

فعالیت های امام برای آماده كردن مردم به جهت حضور امامی غایب با عنایت الهی، سبب خشم خلفای عباسی شد به گونه ای كه آنان از هر تلاش برای مخدوش ساختن چهره ایشان مضایقه نمی كردند اما این اعمال هر روز بر جایگاه معنوی امام(ع) می افزود.

در نسخ تاریخی آمده است، امام حسن عسكری(ع) تنها امامی است كه هیچ گاه نتوانست به حج برود زیرا معتمد عباسی از نفوذ معنوی امام حسن عسكری(ع) می ترسید و وجود ایشان را زنگ خطری برای زوال حكومت خویش می دید لذا از خروج امام از شهر جلوگیری می كرد.

امام حسن عسكری(ع) با زهركین عباسیان در هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری مسموم و به شهادت رسید و در سامرا در كنار مقبره پدر بزرگوارش امام هادی(ع) آرام گرفت و از همان زمان ولایت ولی امر حضرت مهدی موعود (عج) آغاز و تاكنون ادامه دارد.

اطلاع**149**9131**



:: برچسب‌ها: باغ , عکاسی , سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 516
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بحرین برای صعود به دور بعد رقابتهای مقدماتی جام جهانی در برابر رقیب هم گروه خود قطر، به تفاضل گل 9 تایی نیاز داشت. پیروزی پرگل آنها تردیدهایی را ایجاد كرده است.

صعود بحرین نیازمند باخت قطر در برابر ایران در روز چهارشنبه بود. اما قطری ها در دقیقه 83 این دیدار گل تساوی دو به دو را به ثمر رساندند و به مرحله بعدی صعود كردند.

نهاد حاكم بر فوتبال جهان با انتشار بیانیه ای اعلام كرد، تحقیق عادی را در مورد این بازی و نتیجه آن انجام خواهد داد.

فیفا اعلام كرد، با توجه به نتیجه غیرعادی نسبت به انتظارات و تاریخچه بازیهای دو تیم و نیز حفظ اعتماد و اطمینان بدون ابهام به بازیهای ما، انجام تحقیقات اولیه موجه است.

اندونزی تمامی پنج دیدار مرحله گروهی را باخته و 16 گل خورده و فقط سه گل زده داشته است.

**1584**1440



:: برچسب‌ها: انگور چینی , برف ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

مواضع نامزدهای مطرح در رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری آمریكا كه بیشتر در واكنش به تحولات برنامه صلح آمیز هسته ای ایران و از نوع تهدید به ماجراجویی احتمالی نظامی غرب تا تغییر نظام حكومتی است؛ در نوشتار حاضر فهرست شده اند:

1- 'باراك اوباما'، رییس جمهوری و نامزد حزب حاكم دموكرات:

تنها نامزد حزب دموكرات با توجه به اینكه در حال حاضر عهده دار مسئولیت قوه مجریه بوده و برای باقی ماندن در این منصب برای دومین دوره تلاش می كند؛ نظرات خود را با ملاحظات بیشتری نسبت به دیگر نامزدها كه همگی از حزب جمهوریخواه هستند؛ بیان كرده است. كه این دیدگاه ها به صورت سیاست و خط مشی توسط واشنگتن به اجرا گذاشته شده اند.

اوباما در شرایطی قدم به كاخ سفید گذاشت كه در مبارزات دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری آمریكا از گشایش باب مذاكرات با ایران 'بدون پیش شرط' سخن گفته بود، وی در نخستین پیام نوروزی خود در سال 1388 اعلام كرد كه دولتش به دنبال تعامل با ایران بر پایه احترام متقابل است.

با این وجود؛ دولت دموكرات اوباما در پی تحولات پس از نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران؛ خط مشی خود را در این خصوص آشكارا تغییر داد و متعاقبا مواضع ضد ایرانی خود در قضیه برنامه هسته ای را تشدید كرد.

در موضوع برنامه هسته ای ایران، با توجه به این كه دولت آمریكا یكی از اعضای مذاكره كننده در گروه موسوم به '1+5' است؛ به صورت مستقیم در این خصوص درگیر بوده و با استفاده از جایگاه سنتی خود در سازمان ملل متحد و نزد اعضای غربی این گروه؛ بر طرفهای مستقل یعنی چین و روسیه اعمال فشار كرده است.

فشارهای آمریكا بر جمهوری اسلامی ایران طی سال های اخیر از طریق تصویب قوانین یك جانبه علیه برنامه های دفاعی، نظام بانكی و اقتصادی ایران و تلاش برای تعمیم آنها از طریق سازمان ملل صورت گرفته است و افزودن شعاع دایره تحریم ها به صنایع پتروشیمی، هواپیمایی ملی ایران و بانك مركزی را می توان در چارچوب سیاست جاری كاخ سفید تفسیر كرد.

افزون بر این، به نظر می رسد دولت آمریكا در تلاش خود برای اخلال در برنامه هسته ای ایران اقدام به ارسال بدافزارهای رایانه ای كرده و در ترور كارشناسان تاسیسات اتمی ایران نیز نقش داشته است، در این میان، دولت اوباما همواره از قرار داشتن گزینه اقدام نظامی روی میز تصمیم گیری سخن گفته و در عین حال اظهار داشته كه كانون خط مشی خود را بر رویكرد دیپلماتیك برای فشار بر ایران متمركز كرده است.

2) 'نیوت گینگریچ'، رییس سابق مجلس نمایندگان و نامزد حزب جمهوریخواه:

گینگریچ خواستار ایجاد اختلال در برنامه هسته ای ایران از طریق اقدامات مخفیانه شامل ترور دانشمندان و اقدام از طریق فضای مجازی شده و از گزینه نظامی به عنوان آخرین چاره دفاع كرده است. رییس سابق كنگره ماه فوریه در جریان یك مباحثه انتخاباتی اظهار داشت از اقدام رژیم اسراییل علیه آنچه كه وی 'تهدید ایران' نامید حمایت می كند.

وی همچنین خواستار تغییر نظام حكومتی ایران شده و اعلام كرده چنانچه در انتخابات پیروز شود، صندوقی برای حمایت از گروههای معاند و معارض ایجاد خواهد كرد.

باز گذاشتن دست دستگاه های جاسوسی آمریكا در قبال ایران، قطع صادرات نفت به ایران و برپایی جنگ اقتصادی با هدف فروپاشی از دیگر وعده های انتخاباتی این كاندیدای جمهوریخواه است.

3) 'ران پائول'، نماینده جمهوریخواه كنگره از ایالت تگزاس:

این نامزد انتخاباتی به صراحت مخالفت خود را با ماجراجویی نظامی علیه ایران بیان كرده و در یك مباحثه با دیگر نامزدهای حزب جمهوریخواه در ماه نوامبر نسبت به دور زدن كنگره برای ارتكاب چنین اقدام احتمالی هشدار داده است.

وی با یادآوری این كه میان تبلیغات جاری علیه ایران و آنچه كه علیه قدرت نظامی فرضی عراق انجام شد؛ مشابهت بسیاری می بیند، سیاست جاری دولت آمریكا علیه برنامه هسته ای ایران را 'جنگ افروزی' نامیده است.

4) 'میت رامنی'، فرماندار سابق ایالت ماساچوست و نامزد حزب جمهوریخواه:

این نامزد انتخاباتی اعلام كرده است كه برای جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته ای ایران به مجموعه ای از اقدامات اقتصادی، دیپلماتیك و یا نظامی متوسل خواهد شد.

رامنی برای تهییج افكار عمومی آمریكا ادعا كرده است: 'اگر باراك اوباما مجددا انتخاب شود، ایران به سلاح اتمی دست پیدا می كند.' وی كه در یك مناظره انتخاباتی در ماه نوامبر سخن می گفت، بر ادعای خود افزود: 'چنانچه من را به عنوان رییس جمهوری بعدی انتخاب كنید، آنها (ایران) سلاح اتمی نخواهند داشت.'

رامنی علاوه بر حمایت از تحریم های اقتصادی بیشتر، خواستار همكاری با مخالفان نظام وترغیب آنها به تغییر حكومت در ایران شده است به طوریكه در یكی از مناظره های مربوط به مراحل اول رقابت های انتخاباتی تاكید كرد كه دولت آمریكا باید از مخالفان حكومت در ایران به صورت مخفیانه پشتیبانی كند.

این نامزد جمهوریخواه همچنین در یك مناظره انتخاباتی در ماه ژانویه با اشاره به اهمیت آبراه تنگه هرمز برای انتقال حامل های انرژی، از آنچه كه كاهش توان نیروی دریایی آمریكا در خلیج فارس نامیده، اظهار نگرانی كرده است.

به اذعان رامنی، بهتر است به ایران تفهیم شود كه گزینه های نظامی برای بازداشتن آن از دستیبابی به سلاح هسته ای 'نه تنها بر روی میز بلكه در دستان ما قرار دارد'.

5) 'ریك سانتوروم'، نامزد حزب جمهوریخواه:

این عضو سابق مجلس سنا خواستار همكاری دولت آمریكا با رژیم اسراییل برای انجام حملات پیش دستانه علیه تاسیسات هسته ای ایران شده و مانند 'رامنی' شعار برقراری تحریم های شدیدتر و حمایت دولت آمریكا از گروههای به اصطلاح حامی مردم سالاری در ایران را سر داده است.

وی در ماه نوامبر 2011 توقفی در ایالت 'آیووا' در جریان سفر تبلیغاتی داشت و در آن با 'رزمندگان دشمن' توصیف كردن دانشمندان هسته ای ایران؛ آنها را به زعم خود مانند طالبان و القاعده توصیف كرد كه می توانند اهداف بالقوه ای برای عملیات تروریستی باشند.

در 22 ژانویه 2012 سانتوروم در یك گردهمایی انتخاباتی در ایالت 'فلوریدا' گفت كه در صورت ورود به كاخ سفید 'موضع تهاجمی' علیه ایران اتخاذ می كند، وی كه ظاهرا از شعارهای هوادارانش به وجد آمده بود، ادامه داد: 'به دولت ایران به روشنی اعلام می كنم یا تاسیسات (هسته ای) خود را باز كنید و برنامه هسته ای را برچینید، یا ما آن را برای شما برمی چینیم!'

در ماه فوریه نیز وی در یك مناظره انتخاباتی از سابقه خود در موافقت با لایحه ای سخن گفته بود كه به موجب آن برنامه هسته ای ایران تحریم شده بود.

6 - 'میشله بكمن'، نماینده جمهوریخواه كنگره:

بكمن كه در 4 ژانویه 2012 از تلاش برای كسب نامزدی حزب جمهوریخواه كناره گیری كرد، خواستار محاصره دریایی بنادر ایران و افزایش عملیات اطلاعاتی علیه ایران و اجرای تحریم های اقتصادی 'خرد كننده' شده بود.

اگر چه بكمن خود را متعهد به جنگ با ایران اعلام نكرده بود؛ ولی گفته بود كه بهتر است پنتاگون یك طرح جنگی به عنوان آخرین اقدام در دست داشته باشد.

خانم بكمن از نفوذ ایران بر كشورهای منطقه نیز اظهار نگرانی كرده و سال 2007 در مصاحبه با نشریه 'سنت كلاد تایمز' ادعا كرده بود كه ایران طرحی برای تقسیم عراق و تحت كنترل در آوردن نیمی از آن كشور در دست دارد و او همچنین در مواردی با الفاظ موهن رییس جمهوری اسلامی ایران را خطاب قرار داده است.

7) 'جان هانتسمن'، جمهوریخواه:

سفیر پیشین آمریكا در پكن در 6 ژانویه 2012 از رقابت های انتخاباتی عقب نشینی كرد، وی از دولت چین خواسته بود تا با دولت آمریكا در تحریم ها همراهی كند و در عین حال اذعان داشته كه تحریم ها مانع از پیشرفت برنامه هسته ای ایران نخواهد شد.

هانتسمن در نوامبر 2011 در مصاحبه با شبكه 'سی.ان.ان' با تكرار این اعتراف پیشنهاد كرد كه از اقدام نظامی برای توقف آنچه كه وی برنامه هسته ای نظامی ایران دانست؛ استفاده شود، این دیپلمات سابق در ماه اكتبر از تمایل خود برای استفاده از قوه قهریه علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران سخن گفته بود.

8) 'ریك پری'، فرماندار جمهوریخواه تگزاس:

پری در 19 ژانویه 2012 انصراف خود را از نامزدی از سوی حزب جمهوریخواه اعلام كرد و پیش از آن از دولت واشنگتن خواسته بود كه بانك مركزی ایران را تحریم كند.

وی در نوامبر 2011 در مصاحبه با شبكه 'ای.بی.سی' گفته بود كه اقدام نظامی برای بازداشتن ایران از دستیابی به سلاح اتمی را از نظر دور نخواهد داشت، به گفته پری، آمریكا در برابر ایران فقط گزینه های بد را در اختیار دارد.

مانند 'رامنی' و 'گینگریچ'، پری از تغییر حكومت در ایران حمایت كرده بود. او معتقد است كه 'اوباما' در سال 2009 و متعاقب شورش های پس از انتخابات ریاست جمهوری فرصت بركناری حكومت در تهران را از دست داده داد.

رامنی، دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریكا نیز از اقدام فعالانه دولت ایران برای تغییر نظام سیاسی ایران حمایت می كرد و چنین اقدامی را از طریق دیپلماتیك و اقتصادی و به صورت های علنی و مخفیانه و حتی با استفاده از فرصت های مدنی توصیه می كرد.

منبع: نشریه اینترنتی 'كانسل آن فارین ریلیشنز' ، تلخیص و نگارش: تورج شیرآلیلو

سیام**1377** 1568



:: برچسب‌ها: عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'علی اكبر شامانی' روز پنجشنبه به خبرنگارایرنا افزود: میزان صادرات این استان در 11 ماهه امسال 345 هزار و 65 تن بوده است كه از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه یك درصد رشد نشان می دهد.

وی ارزش ریالی صادرات انجام شده را بالغ بر یك هزار و 15 میلیارد ریال ذكر كرد و افزود: عمده كالاهای صادر شده شامل انواع سیمان، مایع و پودر شوینده، كاشی و سرامیك، عایق رطوبتی، لوله و پروفیل فولادی، شمش سرب، گچ ساختمانی، سنگ سلستین، نمك صنعتی، كولر آبی، آرد و ظروف یكبار مصرف است.

شامانی افزود: این كالاها به كشورهای مختلف از جمله اتریش، كره، هندوستان، عراق، افغانستان و كشورهای آسیای مركزی صادر شده است.

وی گفت: در سال جاری 37 هزار و 294 تن كالا به ارزش بیش از 852 میلیارد و 705 میلیون ریال معادل 79 میلیون و 347 هزار و 887 دلار از گمرك سمنان ترخیص شده است.

وی گفت: این مقدار واردات از نظر ارزش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 35 درصد و از نظر وزنی 50 درصد رشد دارد و از كشورهای ایتالیا، تركیه، آلمان، چین، برزیل، ژاپن، امارات و آسیای مركزی به این گمرك وارد شده است.

مدیركل گمرك استان سمنان گفت: كالاهای وارداتی عمدتا شامل پنبه، ماشین آلات، شاسی اتوبوس، ورق فولادی، كالاهای مصرفی، باتری قراضه، مواد اولیه كارخانجات و قطعات خودرو است. ك/3

599/608/508



:: برچسب‌ها: سفر , پارک , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 517
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

امروز(پنجشنبه) هشتم ربیع الثانی و مصادف با سالروز میلاد یازدهمین امام معصوم و پدر بزرگوار امام زمان(عج) است. امام حسن عسكری در سال 232 در مدینه متولد شدند و عمر شریف آن حضرت 28 سال بود.

به بهانه میلاد امام عسگری(ع) برخی سخنان آن امام همام مرور می شود:

** عبادت كامل

عبادت خدا به نماز خواندن زیاد یا گرفتن روزه بسیار نیست. عبادت كامل و پرارزش آن است كه شخص برای تحصیل معرفت در آفریده های خدا بسیار بیاندیشد.

** بهترین دوست

بهترین دوستان تو كسانی هستند كه گناه تو را فراموش كنند و نیكی های تو را از یاد نبرند.

** پرهیز از سهل انگاری

از سهل انگاری در پیشگاه خداوند دوری كنید تا از زیانكاران نباشید.

** راه افزایش دوستان

هر كسی كه سرشتش پارسایی، طبیعتش گذشت و صفتش بردباری باشد، دوستانش فراوان خواهد شد.

** ارزش های اخلاقی

جدال مكن تا ابهت خویش را از دست ندهی و شوخی مكن تا دیگران در برابر تو پررو نشوند.

** علاقه مندی مذموم

چقدر زشت است مومن به چیزی علاقه مند باشد كه او را خواركند.

** ویژگی های همسایه نكوهیده

از گرفتاری های كمرشكن، همسایه ای است كه خوبی همسایه خود را بپوشاند و بدی او را برملا سازد.

** آراستن دوستان

هر كه دوست خود را پنهانی اندرز گوید، او را آراسته است.

** زیبایی درون

زیبایی چهره، جمال برون است و خردمندی، جمال درون.

** میانه روی در هزینه

میانه روی در هزینه های زندگی، اندازه ای دارد كه چون از آن اندازه بگذرد، بخل و تنگ چشمی است و بخشندگی را اندازه ای است كه چون از آن اندازه بگذرد اسراف است.

** مشكلات پافشاری در خواهش ها

اصرار و پافشاری در خواهش، ارزش انسان را كم می كند و شخص را به ناراحتی و خستگی می كشاند.

فراهنگ ** 1003 **



:: برچسب‌ها: غروب , فرمت مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار 'خبرهای یك' ایرنا از سطح شهر تهران، برخی نامزدها برای بهره گیری از آخرین فرصت تبلیغاتی، ساعت 6 صبح در برخی مساجد تهران حضور یافتند و برنامه های خود را برای هواداران تشریح كردند.

آنها برای پیروزی در رقابت بزرگ 90 از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، آخرین دقایق مهلت قانونی تبلیغات را غنیمت شمردند.

برخی از نامزدهای انتخابات نیز در آخرین ساعات تبلیغات زحمت برگزاری نشست و گردهمایی را به خود ندادند و از طریق پیامك، پیام های تبلیغاتی خود را برای شمار زیادی از مشتركان تلفن همراه ارسال كردند.

زنگ پایان تبلیغات انتخابات مجلس ساعت 8 صبح امروز (پنج شنبه) به صدا درآمد.

سیام**2026



:: برچسب‌ها: ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 512
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'طاهره محمد صالحی' روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: متاسفانه امروزه برخی از خانواده ها به ویژه مادران و پدران جوان، شیطنت های كودكانه فرزند خود را بیش فعالی دانسته و برای درمان شیطنت های عادی كودكان خود، اقدام به دارو درمانی می كنند و داروهای درمان بیش فعالی به نوبه خود برای فرد مضر است.

محمد صالحی ادامه داد: پیش فعالی تعاریف خاص خود را دارد و نمی توان برای همه كودكان به بهانه شیطنت، داروهای این نوع بیماری روانی را تجویز كرد.

رییس بیمارستان تخصصی كودكان شهیدفهمیده با اشاره به زندگی آپارتمان نشینی در شهرها، گفت: كودكان امروز باید در آپارتمان های كوچك، دنیای كودكی خود را سپری كنند.

محمد صالحی اضافه كرد: این در حالی است كه كودكان امروزی شاید ساعت ها والدین خود را نبینند و شب هنگام وقتی می خواهند با والدین خود صحبت و حتی بازی كنند، والدین از فرط خستگی تاب تحمل آن ها را ندارند.

اختلال پیش فعالی AD-HD شامل كم توجهی و یا پرتحركی این دسته از كودكان است كه این نوع اختلال در دوران كودكی بروز می كند.

اجتمام**9105**1569**



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
کودکان تاجیک و افغان

کارشناسان می‌گویند که در تاجیکستان کودکان در روستاها بیشتر با مشکلات اجتماعی روبرویند

صندوق کودکان سازمان ملل متحد هشدار داده است که توسعه شهر‌نشینی، صدها میلیون کودک را در شهرهای مختلف جهان از خدمات ضروری برای زندگی محروم کرده است.

این سازمان در گزارش تازه خود زیر عنوان "وضع کودکان جهان در سال ۲۰۱۲: کودکان در شهرها" اطلاع می‌دهد که بیشتر کودکان و جوانان از خانواده‌های فقیر شهری دسترسی به خدمات بهداشتی، آب آشامیدنی و نیروی برق ندارند.

در این گزارش که روز ۲۸ فوریه منتشر شد، صندوق کودکان سازمان ملل متحد به دنبال تحقیق وضع کودکان در جهان گفته است که مشکل اصلی کودکان در شهرها تنها نقض حقوق آن‌ها نیست.

در این گزارش به برخی از عوامل، از جمله مهاجرت، فشارهای مشکلات اقتصادی و خطرات ناشی از حوادث طبیعی که در وضع زندگی کودکان تأثیرات منفی می‌گذارند، نیز تأکید می‌شود. ولی کارشناسان این سازمان گفته‌اند که امکان دستیابی به بهبود وضع کودکان شهر‌نشین در جهان وجود دارد.

یکی از پیشنهادهایی که این سازمان به کشورهای جهان ارائه کرده، بنیاد شهرها مطابق با نیازهای کودکان شهر‌نشین، از جمله بنیاد زیرساخت‌ها برای ارائه خدمات ویژه به کودکان و مساعدت به کاهش سطح فقر و رفع نابرابری کودکان است.

همچنین، در گزارش به رعایت حقوق کودکان تأکید شده و از جامعه شهروندی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و روشنفکران ملی دعوت شده است که برای کمک به رفع مشکلات کودکان شهر‌نشین فقیر و محروم از خدمات عمومی دست به دست هم بدهند.

کودکانی که در شهرها تولد می‌شوند، همه‌ساله ۶۰ درصد از افزایش جمعیت شهر‌نشین جهان را تشکیل می‌دهند. در چند سال آینده شمار کودکانی که در شهرها به وایه می‌رسند، نسبت به مناطق روستایی بمراتب افزایش خواهد یافت.



:: برچسب‌ها: عشق , زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

روابط ایران و جمهوری آذربایجان اخیرا دستخوش تنش های زیادی شده است

در پی احضار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران برای ارائه توضیحاتی درباره انتشار خبر قرارداد نظامی بین این کشور با اسرائیل، جمهوری آذربایجان اعتراض ایران را درباره این معامله تسلیحاتی که ارزش آن ۱.۵ میلیارد دلار برآورد شده، مردود دانسته است.

وزارت امور خارجه ایران، روز سه شنبه ۹ اسفند ماه ( ۲۸ فوریه) جوانشیرآخوند اف، را احضار کرد و در مورد خبر قرارداد تسلیحاتی این کشور با اسرائیل خواستار توضیح رسمی از سوی دولت جمهوری آذربایجان شد.

به گزارش خبرگزاری های ایران، سفیر جمهوری آذربایجان درباره این قراردادنظامی گفته است "این قرارداد با هدف آزادسازی سرزمین های اشغالی آذربایجان منعقد شده است."

گفته می شود که اشاره سفیر جمهوری آذربایجان به منطقه قره باغ علیا بوده که از زمان جنگ این جمهوری و ارمنستان در دهه ۱۹۹۰ در تصرف نیروهای ارمنستان بوده است.

در واکنش به احضار سفیر آذربایجان در تهران، المان عبدل علیوف، سخنگوی وزارت خارجه آن کشور گفته است:" سیاست خارجی ما برپایه اقدام مستقیم علیه هیچ کشوری استوار نیست."

آقای عبدل علیوف افزوده است:" بخشی از خاک آذربایجان زیر اشغال قرار دارد، و ما حدود یک میلیون پناهنده و بیجا شده داریم و به هر اقدامی که برای پس گرفتن مناطق اشغالی و ایجاد انسجام درکشور لازم است دست خواهیم زد."

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان

"قرارداد نظامی با اسرائیل با هدف آزاد سازی سرزمین های اشغالی آذربایجان انجام شده است."

روابط بین جمهوری آذربایجان و ایران در ماههای اخیر دستخوش تنش بوده است.

وزارت خارجه ایران ماه گذشته هم سفیر جمهوری آذربایجان را احضار و مراتب اعتراض خود را نسبت به آنچه که "اقدامات غیر دوستانه" آن کشور می خواند به او ابلاغ کرد.

در آن زمان، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) به نقل از وزارت امور خارجه ایران گفت موضوع اصلی این اعتراض "تردد برخی از تروریست‌های مرتبط با ترور دانشمندان هسته‌ای ایران به جمهوری آذربایجان و برخورداری از برخی تسهیلات در آن کشور برای عزیمت به تل آویو و همکاری با شبکه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی [اسرائیل]" بود.

به گزارش ایرنا، دولت ایران می گوید که سازمان اطلاعاتی اسرائیل (موساد) از خاک جمهوری آذربایجان علیه ایران فعالیت می کند و وزارت خارجه ایران خواستار پایان دادن به این فعالیت های جمهوری آذربایجان شده است.

رسانه های ایران همچنین اعلام کردند در جریان احضار سفیر جمهوری آذربایجان به وزارت امور خارجه ایران، این کشور همچنین به "رفتار نامناسب جمهوری آذربایجان با نمایندگان نهادهای جمهوری اسلامی در آن کشور، تبلیغات ضد ایرانی روزمره رسانه‌ای و همچنین توقیف کامیون های باری ایرانی در مسیر آستارا – باکو" به شدت اعتراض کرده است.

در ماه های اخیر، نماینده صداوسیمای جمهوری اسلامی در فرودگاه باکو از این کشور اخراج و راهی ایران شد.

در تازه ترین نشانه تنش میان دو کشور، برخی از نمایندگان پارلمان جمهوری آذربایجان از حزب حاکم، با انتقاد از سیاست های ایران، خواهان تغییر نام کشورشان و اضافه کردن عنوان "شمالی" به جمهوری آذربایجان شده اند.

دو کشور بر سر تعیین حدود مرز آبی در دریای خزر و بهره برداری از منابع کف دریا نیز اختلافاتی دارند.



:: برچسب‌ها: حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 529
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
تاج‌النسا محمداوا، معوان وزیر معارف تاجیکستان

خانم محمداوا می‌گوید که تعلیم دینی در کودکستان‌ها موضوع مورد بحث هم نیست

کمیته امور علم، معارف، فرهنگ و سیاست جوانان پارلمان تاجیکستان برای نخستین بار طرح قانون در باره تعلیمات تامکتبی (قبل از دبستانی) در این کشور را بررسی کرد.

این طرح قانون مقررات کار مؤسسه‌های آموزشی و پرورشی برای کودکان از سن یک ساله تا هفت ساله را در نظر گرفته است.

نام این مؤسسه‌ها در قانون همچون کودکستان، کودکستان - مکتب، خانه کودکان، کودکستان عایله‌ای، باغچة بچگان و باغچه کودکان نوع عافیتی (کودکان معلول یا دارای امکانات جسمانی محدود) ثبت شده است.

شرایط زیادی در این طرح قانون باید توسط نمایندگان کمیته امور علم، معارف و فرهنگ پارلمان، نمایندگان وزارت معارف (آموزش و پرورش) و کودکستان‌ها، از جمله رایگان بودن یا نبودن کدامی از این مؤسسه‌ها مشخص شود.

همچنین، معلوم نیست که آیا با تأکید بر روی کودکستان‌ها برای کودکان معلول، قانون در واقع می‌خواهد درهای کودکستان‌های معمولی را به روی کودکان دارای امکانات کمتر ببندد یا خیر.

اما سید عمر حسینی، نماینده حزب نهضت اسلامی تاجیکستان در پارلمان این کشور، در جلسه بررسی این طرح از این که در طرح قانون به دنیوی (سکولار) بودن تعلیم و تربیت تامکتبی تأکید شده است، ابراز نارضایتی کرد.

وی گفت: "ماده پنج قانون، تعلیم را به دنیویی بودن محدود می‌کند که این می‌تواند فردا مشکلات ایجاد کند. ما تعلیم دینی بزرگی داریم که کودکان می‌توانند در سن تامکتبی از آن بهره‌ور شوند."

در حالی که نمایندگان پارلمان در پاسخ به این ادعا گفتند که "این پیشنهاد را به نظر می‌گیریم" و تبلیغ ارزش‌های ملی در قانون در نظر گرفته شده است، معاون وزارت آموزش و پرورش تاجیکستان گفت که این پیشنهاد غیر قابل قبول است.

تاج‌النسا محمداوا، معاون وزیر آموزش و پرورش، در این باره گفت: "در ما کنسپسیون ملی تربیت کودکان وجود دارد که آن با ارزش‌های بین‌المللی مطابق است و تاجیکستان همچون عضو جامعه بین‌المللی، نمی‌تواند از این ارزش‌ها خود را دور کند."

وی افزود: "دنیوی بودن تاجیکستان در قانون اساسی کشور درج شده است و این پیشنهاد حتی قابل بحث نیست."

بنا به اطلاع وزارت آموزش و پرورش تاجیکستان، حالا در این کشور حدود ۷ درصد کودکان در مؤسسه‌های تامکتبی تربیت می‌گیرند. این رقم، به گفته مسئولان وزارت معارف، خیلی کم است.

به گفته معاون وزیر معارف تاجیکستان، تحصیل کودکان در کودکستان‌ها در رشد ذهن آنها تأثیر مفید رسانده و به این خاطر کودکانی که به کودکستان رفته‌اند، در کلاس‌های نخستین مکتب‌های همگانی (دبستان تا دبیرستان) فعال‌تر هستند.

به این خاطر، معاون وزیر آموزش و پرورش تاجیکستان پیشنهاد کرد که در صورت موجود بودن شرایط، فرستادن کودکان به کودکستان‌ها در این کشور حتمی شود.



:: برچسب‌ها: سگ , مرخصی , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 547
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()