نوشته شده توسط : blpwjob
دادگاه فعالان مصری

دادگاه فعالان مصری در روز یکشنبه

هفده نفر از فعالان خارجی سازمان های غیر دولتی که در مصر فعال بودند و از سوی این کشور اتهام هایی متوجه آنها بود، توانستند یک روز بعد از رفع ممنوعیت خروج، این کشور را ترک کنند.

این افراد که آمریکایی، فلسطینی، صرب، نروژی و آلمانی بودند، با یک هواپیمای نظامی آمریکا که گفته شده بود به قبرس می رود، از مصر خارج شدند.

اتهامی که مصر به این افراد وارد کرده بود، این بود که آنها به صورت غیرقانونی از کشورهای خارجی پول می گرفتند و در شعله ور شدن آتش اعتراض ها دست داشتند.

این اتهام که هنوز ادامه دارد باعث به وجود آمدن شبهه هایی در ارسال کمک های آمریکا به مصر شد که حدود یک میلیارد و سیصد میلیون دلار است.

با این که آنها از مصر خارج شدند، هنوز امکان دارد که محاکمه غیابی شوند و ختی محکوم هم بشوند.

مصر در این پرونده به ۴۳ نفر اتهام زده بود که عده ای از آنها تبعه خود کشور مصر بودند.

آمریکایی ها برای هر کدام از اتباع کشورشان که در این پرونده متهم شده بودند ۳۰۰ هزار دلار وثیقه پرداخت کرده است. عده ای از متهمان پیش از ممنوعیت خروج توانسته بودند از مصر خارج شوند که دولت آمریکا برای آنها هم وثیقه پرداخته است. کل وثیقه ای که آمریکا پرداخته چهار میلیون هشتصد هزار دلار است.

"ری لاهود، وزیر ترابری آمریکا از رفع ممنوعیت خروج متهمان از کشور ابراز خرسندی کرد. فرزند او یکی از متهمان است."

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفته که خیال آمریکا راحت شده است اما هنوز این کشور درباره کمک هایش به مصر تصمیم نگرفته است.

در دسامبر ۲۰۱۱ (حدود سه ماه پیش) پلیس به دفتر هفده سازمان غیردولتی یورش برد و مدارک و کامپیوترهای آنها را ضبط کرد. یک ماه بعد هم برای کارکنان این سازمان ها قرار منع خروج از کشور صادر کرد.

چهار سازمان غیردولتی در آخر اتهام هایی متوجه اشان شد که از میان آنها یکی آلمانی و سه تای دیگر آمریکایی بودند.

اتهام های آنها این بود که مردم را برای تظاهرات علیه حاکمان نظامی مصر تحریک کردند، به صورت غیرقانونی پول هایی از کشورهای خارجی دریافت کردند و در آخر اینکه سازمان هایشان را در دستگاه های دولت به ثبت نرسانده اند.

وزیر خارجه آلمان ابراز امیدواری کرده که این پرونده بسته شود تا این سازمان ها بتوانند فعالیت های "ارزشمند خود را بدون مانعی از سر بگیرند."

فرزند وزیر ترابری آمریکا هم در میان متهمان بود. او به سفارت آمریکا پناه برده بود و حال از کشور خارج شده است.

خبرگزاری رسمی مصر گزارش کرده است که آمریکایی ها در پنج اتومبیل به فرودگاه مصر رفتند. یک مقام سفارت مصر هم همراه آنها بوده است.

ری لاهود، وزیر ترابری آمریکا، از این که دادگاه ممنوعیت خروج از کشور را برداشته ابراز خرسندی کرده است.

قاضی های این پرونده روز سه شنبه به خاطر "شرمساری" از سمت خود استعفا کردند. حال معلوم نیست که آیا این پرونده ها دنبال خواهند شد یا نه.

دادگاه در یکشنبه همین هفته آغاز شد اما به ماه آوریل موکول شده بود.

منتقدان می گویند که "تحقیقات" بیشتر برای پرونده، در واقع بهانه ای از سوی حاکمان نظامی مصر بوده که بتوانند منتقدان خود را ساکت کنند.

اما مقام های مصری می گویند که این موضوع، امری قضایی است و نه سیاسی.

خبرنگار بی بی سی در قاهره می گوید که بسیاری از مصری ها از این اقدام دولت استقبال کرده اند و آن را نشانه ای از گام برداشتن مصر به سوی استقلال دانسته اند.



:: برچسب‌ها: ظروف چینی , عروسی , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا، با بالا گرفتن تب و تاب انتخابات مجلس شورای اسلامی، جامعه ورزش كشور نیز از ساعات اولیه امروز جمعه 12 اسفند ماه با حوزه های اخذ رای حضور یافته اند تا بار دیگر با حضور حماسی خود مشت محكمی بر دهان دشمنان یاوه گوی نظام مقدس انقلاب اسلامی بكوبند.

**علی آبادی:ورزشكاران همچون مردم حضور قهرمانانه ای در انتخابات خواهند داشت

رییس كمیته ملی المپیك كشورمان گفت: حضور در انتخابات و مشاركت در راستای تحقق اهداف توسعه كشور از وظایف ملی و همگانی آحاد مردم كشور و به خصوص جامعه ورزش به شمار می رود.

محمد علی آبادی با تاكید بر اهمیت حضور آحاد جامعه كشور به خصوص خانواده بزرگ ورزش در انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری، 'انتخابات مصونیت‌ بخش كشور است و آن چیزی كه هیبت این ملت را حفظ می كند، قدرت معنویش را به رخ دشمنان می كشاند و آنها را از تعرض منع می كند و می ترساند، حضور مردمی در انتخابات است' و این بار هم ملت بزرگ ایران و جامعه ورزش بار دیگر گوش به فرامین مقام معظم رهبری داده و با توجه به مسوولیت ملی خود برای دفاع و صیانت از كیان انقلاب اسلامی و با بصیرت كامل در انتخابات حضور می یابند.

نایب رییس شورای المپیك آسیا در ادامه با اشاره به حضور گسترده و پیوسته ورزشكاران در صحنه های پرشور انقلاب اسلامی گفت: ورزشكاران، قهرمانان و پیشكسوتان كشورمان در طول انقلاب بارها جدای از كسب افتخارات متعدد در عرصه بین المللی در عرصه داخلی نیز با حضور گسترده ملی و انقلابی خود در كنار مردم، الگوی جوانان بوده و این بار نیز با توجه به اینكه همواره چشم همگان به قهرمانان میهمن اسلامیمان دوخته شده است همچون گذشته قهرمانانه در كنار مردم و در انتخابات روز 12 اسفند ماه شركت خواهند داشت تا نشان دهند در كنار مردم خود سرنوشت آینده كشورشان را تعیین خواهند كرد.

علی آبادی در خاتمه اظهار داشت:تمامی شركت كنندگان در انتخابات می بایست منتخبان خود را نه فقط با دید سیاسی و حزبی بلكه بر پایه اعتقاد داشتن به آرمان های انقلاب عزیز وجدیت شان در اجرای برنامه های سازنده تعیین كنندو بدون تردید در این انتخابات جامعه ورزشی دوشادوش مردم ایران عزیز با حضور در پای صندوق های رای ثابت می كنند پشتیبان ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده وخواهند بود و در انتخابات مجلس نهم نیز اینبار هم پرشورتر از گذشته در عرصه حضور خواهند داشت.

**صبور:مجلس مهمترین پشتوانه مردمی در اقتدار ملی است

سرپرست فدراسیون ورزش سه گانه گفت: مجلس شورای اسلامی عصاره و نماد حضور مردم در تصمیم گیری های كلان كشور و مهمترین پشتوانه مردمی در اقتدار ملی است.

'محمدعلی صبور' با اشاره به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر اینكه 'مجلس در راس امور است' افزود:بر این اساس و با توجه به تاكیدات مقام معظم رهبری، حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی تكلیف شرعی و حجت است.

وی خاطر نشان كرد:تشكیل مجلسی با حضور انسان های متدین، ولایت مدار و شجاع، در سوق دادن نظام به تصمیمات راهبردی انقلابی و پیوند دادن و عزت مسلمانان موثر است.

رییس فدراسیون ورزش سه گانه گفت: هر موقع و در هر زمانی كه مجلس با حضور نمایندگان ولایت مدار فعالیت كرده، عقب نشینی های مداوم استعمار و استكبار جهانی مشهود بوده است.

صبور افزود: حضور پرشمار مردم در انتخابات، مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی را در عرصه جهانی و اجتماعات انسانی برون مرزی پیش از پیش نمایان می كند.

وی اظهار داشت: حركات و تصمیمات نظام مقدس جمهوری اسلامی از چشم دشمنان و دوستان این نظام در سراسر جهان مغفول نمانده است، به طوری كه در مقاطع مختلف دشمنان خوار، ذلیل و سرافكنده و دوست داران نظام سربلند شده اند.

وی افزود: علاقه مندی مردم سایر كشورهای اسلامی به نظام جمهوری اسلامی، انقلاب متعدد اسلامی و بیداری مردم مسلمان در سراسر جهان را به دنبال داشته و پشتوانه محكمی در پایداری و گسترش الگوی نظام اسلامی به رهبری حضرت امام خامنه ای بوده است.

صبور تصریح كرد: بر خود واجب می دانیم كه در انتخابات مجلس شورای اسلامی به صورت فراگیر، عاشقانه و آگاهانه حضور فعالی داشته باشیم.

رییس فدراسیون ورزش سه گانه به فعالیت حدود 5 هزار ورزشكار سه گانه در سراسر كشور كه نمادی از تعهد، ولایت مداری و شجاعت است اشاره كرد و گفت: به طور حتم حضور تمامی این ورزشكاران در انتخابات، در ایجاد شور و نشاط در بین خانواده های علاقه مندان به این ورزش برای حضور باشكوه در انتخابات موثر خواهد بود.

** سلیمانی: با حضور در پای صندوق های آرا نشان می دهیم به انقلاب خود افتخار می كنیم

رییس فدراسیون اسكواش اعلام كرد، تمام مردم كشورمان با حضور در پای صندوق های آرا نشان خواهند داد به انقلاب خود همچنان افتخار می كنند.

مسعود سلیمانی اضافه كرد: خانواده اسكواش كشور با قدرت در انتخابات مجلس شورای اسلامی شركت خواهد كرد تا همه ما در كنار مردم كشورمان وفاداری خود را به انقلاب اسلامی نشان دهیم.

سلیمانی ادامه داد: ما حتی برای بازیكنان اسكواش كشورمان كه در مسابقات بین المللی جزیره كیش حضور دارند نیز صندوق های سیار در نظر گرفته ایم تا آنها نیز بتوانند آرای خود را به صندوق بیاندازند.

رییس فدراسیون اسكواش گفت: تمام مسوولان فدراسیون اسكواش و قهرمانان كشورمان در روز 12 اسفند ماه به پای صندوق های رای خواهند رفت.

وی تصریح كرد: در شرایط فعلی، هر ایرانی موظف است در انتخابات مجلس شورای اسلامی شركت كند و ما برای نشان دادن همبستگی خود به طور حتم این كار را خواهیم كرد.

وی اظهار داشت: مردم ما با حضور پرشور در راهپیمایی روز 22 بهمن ماه، وفاداری خود را به تمام كشورهای دنیا اثبات كردند و اطمینان دارم این بار نیز به خوبی این موضوع را ثابت خواهند كرد.

سلیمانی گفت: مردم ما به انقلاب خود افتخار می كنند و به همین دلیل تمام آنها با افتخار، آرای خود را به صندوق می اندازند.

**ساوه شمشكی: حضور در انتخابات وظیفه اقشار مختلف جامعه است

رییس فدراسیون اسكی ایران حضور پرشور در انتخابات مجلس شورای اسلامی را از جمله وظایف تمامی اقشار جامعه دانست.

عیسی ساوه شمشكی افزود: انتخابات مجلس شورای اسلامی به طور حتم برای ما بسیار مهم است و اطمینان دارم مردم نیز به خوبی از آن استقبال خواهند كرد.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب حضور در انتخابات را یك تكلیف دانستند و به طور حتم ما نیز برای نشان دادن همبستگی خود پای صندوق های رای حاضر خواهیم شد.

رییس فدراسیون اسكی گفت: مردم ما برای فرستادن نمایندگان خوب به مجلس شورای اسلامی باید همه در پای صندوق ها حاضر شوند.

وی تصریح كرد: خانواده اسكی بر اساس وظیفه و تكلیف خود در انتخابات شركت خواهد كرد و از سایر مردم نیز برای حضور در انتخابات دعوت می كنیم.

وی در خصوص تاثیر حضور ورزشكاران در انتخابات اظهار داشت: به طور حتم حضور ورزشكاران به عنوان الگو های جامعه در انتخابات بسیار مهم خواهد بود.

**مشحون: مردم ایران روز جمعه بار دیگر همبستگی خود را به اثبات می رسانند

رییس فدراسیون بسكتبال كشورمان اعلام كرد كه مردم ایران روز جمعه با حضور در پای صندوق های رای بار دیگر همبستگی خود را به اثبات خواهند رساند.

محمود مشحون افزود: به طور حتم تمام مردم كشورمان روز جمعه در پای صندوق های رای حاضر خواهند و بار دیگر همبستگی خود را به همگان نشان می دهند.

وی ادامه داد: حضور ورزشكاران در انتخابات مجلس به عنوان الگو های جامعه بسیار تاثیر گذار است و از تمامی آنها می خواهم در روز جمعه به پای صندوق های آرا بیایند.

رییس فدراسیون بسكتبال كشورمان گفت: خانواده بسكتبال كشور به صورت جدی در انتخابات شركت خواهد كرد و این وظیفه تك تك ماست.

وی تصریح كرد: حضور در انتخابات برای نشان ادن همبستگی وظیفه هر ایرانی است و در این شرایط حساس وظیفه ما بسیار سنگین تر شده است.

وی اظهار داشت: در 22 بهمن مانند هر سال اتحاد خود را به اثبات رساندیم و هر حركت مثبت ما دشمنان را نا امید خواهد كرد. اطمینان دارم حضور میلیونی مردم در پای صندوق های رای بار دیگر دشمنان ما را نا امید خواهد كرد.

**حضور حداكثری در انتخابات یاوه گویان را به ذلت می كشاند

سرپرست فدراسیون سواركاری گفت: حضور حداكثری مردم ایران در انتخابات، یاوه گویان، زیاده خواهان و سلطه طلبان را به ذلت می كشاند.

محمود حیدری اظهار داشت: انتخابات موضوعی مهم و اساسی در فرایند تصمیم سازی و تصمیم گیری محسوب می شود و در تعیین سرنوشت كشور بسیار مهم است.

وی با بیان اینكه انتخابات مجلس شوارای اسلامی به لحاظ تصمیم گیری نمایندگان در خصوص تمامی مسائل ریز و درشت كشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است افزود: بر اساس فرمایش حضرت امام خمینی (ره)، 'مجلس در راس امور است'، از این رو باید برای انتخاب افراد اصلح دقت زیادی داشته باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینكه زیاده خواهان و سلطه طلبان مباحثی از جمله تهدید و تحریم را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی مطرح كرده اند، حضور پرشور و حداكثری مردم در انتخابات یك موضوع ملی و مشت محكمی بر دهان این یاوه گویان خواهد بود.

حیدری خاطر نشان كرد: بدون شك تمامی افرادی كه دل در گرو انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشته و علاقه مند به اقتدار و سربلندی كشورمان درجهان هستند حضور در انتخابات را وظیفه شرعی و عرفی خود می دانند.

سرپرست فدراسیون سواركاری تاكید كرد: تعهد، تخصص، تجربه، شجاعت، جسارت و توانمندی در تصمیم گیری ها باید ملاك و مبنای انتخاب نماینده اصلح قرار گیرد.

حیدری افزود: جامعه سواركاری كشورمان نیز همگام با سایر ورزشكاران و عموم مردم كشورمان با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور گسترده ای خواهند داشت.

**سعیدی: جامعه گلف كشور حضوری یكپارچه در انتخابات مجلس خواهد داشت

رییس فدراسیون گلف كشور با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات مجلس شواری اسلامی، گفت: جامعه گلف كشور حضور یكپارچه ای در این انتخابات خواهد داشت.

'كیكاووس سعیدی' خاطرنشان كرد: انتخابات امسال برای كشور دارای اهمیت بالایی است و در این راستا وظیفه هر ایرانی است كه پای صندوق های رای حاضر شود.

وی افزود: جامعه گلف كشور نیز در راستای تاكید مقام معظم رهبری حضور پررنگی در انتخابات مجلس خواهد داشت تا در كنار دیگر اقشار جامعه در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی گام بردارد.

رییس فدراسیون گلف اظهار داشت: مردم ایران اسلامی بار دیگر با حضور گسترده در انتخابات برابر تهدیدها و تبلیغات پوشالی استكبار جهانی خواهند ایستاد.

سعیدی در پایان گفت: به عنوان عضو كوچكی از جامعه ورزش، حضور در انتخابات را وظیفه خود می دانم و یقین دارم این بار نیز مردم ایران با حضور گسترده خود در پای صندوق های رای برابر استكبار جهانی می ایستند.

** حضور در انتخابات مجلس یك فریضه ملی است

سرپرست فدراسیون ورزش های روستایی و عشایری گفت: حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی، یك فریضه ملی است و مردم ایران همواره با حضور پرشور خود در انتخابات، استكبار جهانی را به ذلت كشانده اند.

'برانوش نیك بین' اضافه كرد: با توجه به فرمایش بنیانگذار جمهوری اسلامی مبنی بر اینكه 'مجلس در راس امور است'، حضور در انتخابات را وظیفه خود می دانیم.

وی ادامه داد: با شركت در انتخابات در سرنوشت كشورمان سهیم هستیم و به طور حتم روستاییان و عشایر كشورمان نیز همچون سایر اقشار مردم در انتخابات مجلس شواری اسلامی حضور فعالی خواهند داشت.

نیك بین خاطرنشان كرد: ملت ایران كه با حضور میلیونی در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن نشان دادند همواره پشتیبان نظام و وفادار به انقلاب اسلامی هستند،‌ در انتخابات مجلس شورای

اسلامی نیز بار دیگر وفاداری خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی اثبات خواهند كرد.

سرپرست فدراسیون ورزش های روستایی و عشایری با بیان اینكه 270 هزار ورزشكار سازمان یافته زیر پوشش این فدراسیون فعالیت می كنند، خاطرنشان كرد: ورزشكاران روستایی و عشایر غیور كشورمان با شركت در انتخابات مشت محكمی بر دهان یاوه گویان خواهند زد.

** شركت گسترده مردم در انتخابات پاسخ كوبنده به دشمنان است

قهرمان ورزش 'ووشو' آسیا و جهان به اهمیت حضور مردم در انتخابات اشاره كرد و گفت: شركت گسترده و پررنگ مردم در پای صندوق های رای ، پاسخ كوبنده به دشمنان خواهد بود.

'محسن محمدسیفی'، افزود: حضور در پای صندوق های رای یك وظیفه ملی و تكلیف دینی است تا دشمنان بدانند كه با وجود تحریم ها و تهدیدها، امنیت و آرامش در این كشور برقرار و ملت ایران همدل و یكپارچه هستند.

وی اظهار داشت: به عنوان یك ایرانی بر خود وظیفه خود می دانم تا در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شركت كنم و با انداختن رای در صندوق، نشان دهم كه به كشور خود عشق می ورزم.

این قهرمان ارزنده ووشو با بیان اینكه قطعا جامعه ورزشی كشور در ایندوره از انتخابات نیز حضور پر رنگ خواهند داشت، گفت: با توجه به شرایط خاص منطقه، اكثریت كشورها و ابرقدرتها ، انتخابات در ایران را به نظاره نشسته اند و مردم مومن و انقلابی ایران با مشاركت گسترده خود نشان خواهند داد كه با قدرت هرچه تمام پشتیبان و مدافع انقلاب، نظام و رهبری هستند.

وی ابراز امیدواری كرد با رهنمودها و هدایت های داهیانه مقام معظم رهبری و حمایتهای مردمی ، پرچم ایران در تمام عرصه ها ازجمله ورزش در اقصی نقاط جهان به اهتزاز درآید تا مایه مباهات و فخر ایران و ایرانی شود.

1346/1647



:: برچسب‌ها: فرانسه , هنر ,
:: بازدید از این مطلب : 509
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا،كلوت در مسیر جاده ماهان در 40 كیلومتری شمال شرقی شهداد و در زمینی به مساعت 11 هزار كیلومتر مربع واقع شده است.

عظمت دست ساخته طبیعت بیش از هر چیز انسان را به سكوت وادار می كند بخصوص زمانی كه خورشید دامن زرد خود را از میان خاك نرم این خطه جمع می كند و سرخی فلق بر آن می گسترد.

در نقطه ای كه هیچ گیاهی نمی روید و حتی كوچكترین جانداران كره خاكی حق حیات ندارند و گرمترین نقطه زمین است، فرسایش خاك نرم كویر، توسط آب و باد شهری را شكل داده كه بسیاری آن را شهر مردگان می نامند.

شهر افسانه ای كلوت گذرگاه تاریخ نیز بوده است. جاده ادویه كه از هند شروع می شد، پس از گذشتن از كلوت ها سر به سوی شمال خراسان می نهاد.

اگر قصد سفر به لوت را دارید، به یاد داشته باشید كه بهترین زمان برای بازدید از لوت در اواخر فصل پاییز است.

در قلب كویر هستند شهرهایی كه رنگ آبادانی و زندگی را به خود گرفته اند؛ كرمان كه از دیرباز كانون توجهات بوده است امروز بناهای با ارزشی را در خود جای داده كه می توان به قلعه دختر، قلعه اردشیر، برج امیراتابك ، مسجد ملك، گنبد جبلیه ، حمام گنجعلی خان و بازار كرمان اشاره كرد.

دیدار از ارگ تاریخی راین و دامنه های هزار راین در فاصله 110 كیلومتری كرمان تیز خالی از لطف نیست زیرا قرن ها پیش از این پارچه بافت های این منطقه به كشورهایی چون مصر و هندوستان صادر می شدند.

ارگ راین كه ساختاری خشتی دارد در جنوب شرقی شهری به همین نام و بر فراز تپه ای قرار گرفته است.

اگر به دیار كرمان سری زدید، سراغی هم از آستانه شاه نعمت الله ولی و باغ شازده در جنوب كرمان بگیرید كه زیارتگاه اهل دل و شوریدگان وادی عشق است.

در جدول برنامه های خود بازدید از بزرگترین بنای خشتی جهان كه در میراث جهانی یونسكو نیز به ثبت رسیده است فراموش نكنید و سری به شهرستان بم بزنید.

استان كرمان برای گردشگران نوروزی تركیبی از زیبایی های كویر و هنر معماران این سرزمین را فراهم آورده است تا در ایام بهار گردشگران پس از گذر از روستای سد سیرچ كه تا مغز استخوان را سرد می كند در گرمترین نقطه زمین یعنی شهداد و در دل كویر لوت پای در شن های نرم آن فرو برند و عجایب طبیعت كویر را نظاره گر باشند.

فراهنگ** 2025



:: برچسب‌ها: د , آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 519
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا، لاوروف روز جمعه در مصاحبه با روزنامه رسمی 'راسیسكایا گازتا' خاطرنشان كرد كه مساله ایران باید از راههای سیاسی و مسالمت آمیز حل و فصل شود.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: روسیه با گزینه نظامی برای حل مساله ایران مخالفت می كند.

وی ابراز امیدواری كرد كه جامعه جهانی درایت كافی داشته باشد و اجازه اجرای سناریوی نظامی علیه ایران را ندهد.

لاوروف خاطرنشان كرد: گفت و گوهای روسیه و آمریكا در باره مسایل ایران و امنیت موشكی قاره اروپا پیچیده است.

وی افزود: با این وجود باید برای یافتن راهكاری های قابل قبول در این زمینه تلاش كرد.

'ولادیمیر پوتین' نخست وزیر روسیه نیز امروز با تاكید بر مخالفت كشورش با تهاجم به ایران اعلام كرد: مسكو تمام تلاش های ممكن را برای جلوگیری از اجرای چنین سناریویی به عمل می آورد.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: جشنواره , فوتبال , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا، این مرجع تقلید پس از انداختن رای خود در صندوق در جمع خبرنگاران گفت: مردم متعهد و شریف ایران اسلامی امروز با حضور گسترده در پای صندوقهای رای علاوه بر انجام وظیفه شرعی و دینی خود با هر رای سیلی محكمی به استكبار، آمریكا، صهیونیسم، منافقین و همراهان آمریكا خواهند زد.

وی با اشاره به ترفندهای استكبار علیه ملت ایران، تاكید كرد: مردم ایران با حضور پرشور در انتخابات وحدت و اراده خود را به رخ جهانیان خواهند كشید.

آیت الله نوری همدانی گفت: مردم در انتخابات بعنوان پاسداری از خون شهدا برای عظمت و وحدت جمهوری اسلامی ایران شركت می كنند و امروز كه انقلاب اسلامی در كل جهان تاثیرگذار است، این انتخابات قدرت و عظمت این انقلاب الهی را نشان می دهد.

وی اضافه كرد: انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز انقلاب امام زمان است و همه وظیفه شرعی و اخلاقی داریم كه در انتخابات شركت كرده و در انتخاب نماینده اصلح گام برداریم.

این مرجع همچنین به نمایندگانی كه رای نمی آورند ، توصیه كرد: اخلاق انتخاباتی را رعایت كرده و از بدگویی پرهیز كنند.

وی تاكید كرد: همه باید در راه حفظ و حمایت از نظام ولایی و اسلامی ایران گام برداریم و منتظر ظهور امام عصر (عج)باشیم.ك/2

/553/7404/ 556



:: برچسب‌ها: اسکاتلند ,
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

روزنامه های روز پنجشنبه، یک روز پیش از انتخابات مجلس، بیشتر بازتاب دهنده ارزیابی های نهایی جناح های مختلف از انتخابات و شرایط برگزاری انتخابات است. اما حتی در روزنامه های وابسته به رهبر جمهوری اسلامی هم آنچنان علاقه ای به اظهار نظر در باره اهمیت این که چه کسی برنده انتخابات باشد، دیده نمی شود. روزنامه های جناح های میانه رو و اصلاح طلب هم چندان ابراز هیجانی نسبت به انتخابات . نتیجه آن نشان نداده اند.

صفحه اول روزنامه اعتماد

انتخابات در صفحه اول اعتماد

روزنامه کیهان در عنوان اول خود می نویسد « رأی فردا ، ضربه دیگری به استکبار» و روزنامه تهران امروز به نقل از سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی تیتر زده است « ملت روز جمعه سیلی سختی به استکبار می‌زند» , روزنامه شرق در تیتر اول خود نوشته است « ملت اراده مستحکم خود را به رخ دشمن خواهد کشید» و روزنامه آرمان روابط عمومی در عنوان اصلی خود نوشته است « گزارش پرونده فساد اقتصادی به خبرگان ».

روزنامه جهان صنعت در عنوان اول خود نوشته « مشکلات بودجه افزایش می یابد» و روزنامه دنیای اقتصاد در تیتر اول نوشته « سناریو های آینده اقتصاد جهان».

رونامه های اعتماد و مردمسالاری هم بخش عمده صفحه اول خود را به عکس و اخبار دیدار تیم ملی فوتبال ایران با تیم ملی فوتبال قطر اختصاص داده اند.

رای دهندگان تیرانداز

روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «تک تیراندازان به صف !» به قلم محمد ایمانی، رای دادن را به تیراندازی و رای دهندگان را به تیراندازان تشبیه کرده است. سرمقاله نویس کیهان می نویسد « می شود پیشاپیش برآورد کرد که «برندگان» و «بازندگان» این مصاف بزرگ انتخاباتی چه کسانی هستند؟» روزنامه کیهان در توصیف برندگان و بازندگان انتخابات می نویسد «طیف ها و گروه هایی که دست رد به دعوت دشمن زدند و نامزد آوردند، پیروزند چه آنها که به مجلس راه پیدا می کنند و چه آنان که بار امانت به دوششان نمی افتد.»

همین روزنامه سپس در تهدیدی نسبت به کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند می نویسد: « اما آنها که رسم وفا به جا نیاوردند و به مردم خود جفا کردند، بازنده و زیانکار اصلی هستند. نام و اثر انگشت آنها نیز پای صفحات تاریخ خواهد ماند. آنها لعنت شدگان ابدی هستند»

روزنامه کیهان در پایان یادداشت خود می نویسد « فردا ضمن انتخاب صالحان، انگشتان هویت یافته از خون سرخ شهیدان را با چشم طمع بدخواهان آشنا می کنیم!»

جای خالی احزاب

روزنامه مردمسالاری یادداشتی دارد با عنوان « بعد از امروز».

روزنامه مردمسالاری که انتخابات را تمام شده فرض کرده، در باره نبودن احزاب در کشور نوشته است. « با اتمام انتخابات مجلس و فرو نشستن به اصطلاح رقابت های انتخاباتی، ضرورت وجود احزاب و تشکیلات منسجم، پایدار و مقبولی که بتوانند برنامه ریزی علمی و اصولی برای حل و فصل مسائل کلان کشور و حفظ منافع ملی و تقویت جایگاه کشور ارائه دهند و با برنامه های از پیش تعیین شده بر آن نظارت کنند، کاملا احساس می شود."

ضیا مصباح می نویسد « تاریخ معاصر ایران نشان داده که هر زمان حکومت برای ایجاد تشکیلات سیاسی اقدام کرده یا در زمان قدرت در تاسیس حزب یا ایجاد سازمان های سیاسی ذینفع بوده، چنین سازمان هایی به علت هجوم افراد سودجو، با یک رشد و توسعه ظاهری همراه شده است.»

کارتون جهان صنعت

کارتون جمال رحمتی در جهان صنعت

سرمقاله نویس مردمسالاری در باره جناح بندی های نمایشی که جایگزین احزاب شده است می نویسد: « بر اثر عدم استقبال افراد معتقد، میهن دوست و با ایمان از اینگونه سازمان ها، این دسته بندی ها برخلاف ظاهر قدرتمند از درون تهی شده و به محض پایان یافتن موقعیت ها و شرایط یا مواجه شدن با مشکل از میان رفته اند.»

آقای مصباح در پایان اظهار امیدواری کرده است که « ضرورت سازماندهی احزاب قوی و پایدار در جامعه از هم اکنون تا انتخابات ریاست جمهوری آتی آنچنان فراهم شود که مملکت به صورت دائم مواجه با بی برنامگی، تغییر مکرر مدیران اجرایی براساس ارتباطات نه ضوابط و نهایتا افت ارزشهای اخلاقی و اجتماعی ناشی از عدم وقوف به مسائل اقتصادی و فرهنگی و... نباشد و دست به کاری زنند که غصه سرآید و مدیریت کشور طوری عمل کند که مدیریت امور بر برنامه های دقیق کلان متکی شود و احساسات، سلایق و روابط شخصی گذرا، مجال اثرگذاری نداشته باشد.»

خاطرات مجالس فرمایشی دوران پهلوی

روزنامه ابتکار یادداشتی دارد با عنوان «مجلس باید ضامن اجرای قانون باشد» از صالح نقره کار.

روزنامه ابتکار می نویسد « علی القاعده”مجلس”تجلی بی واسطه اراده عمومی است. هر قدر ضریب اتصال به خواست خالص شهروندان در این نهاد بالاتر رود،تامین”خیر عمومی” کلیت جامعه امیدوارکننده تر خواهد بود. همپوشانی اراده ملی با کارکرد مجلس، زمانی به اوج خود می‌رسد که این نهاد، تجانسی تمام عیار با آرمانها و ایده های جمهور مردم داشته و به جای تمسک به مناسبات مرسوم نهاد قدرت و ثروت یا دغدغه تامین تمنیات صاحبان مناصب عمومی،دلواپس جلب رضایت خاطر شهروندان و پشتیبانی از حقوق و آزادی های فردی و جمعی باشد.»

سرمقاله نویس ابتکار در پایان در توضیح آنچه باعث بی اعتباری مجلس است می نویسد « تاخیر فاز یا گسست از مطالبات مردم،خطر بی هویتی رکن تقنین را در پی خواهد داشت.تجربه ای که بفرموده امام خمینی در جمع نمایندگان نخستین دوره مجلس شورای ملی وقت یادآور خاطرات تلخ مجالس فرمایشی پهلوی اول و دوم و تعمیق چالش دولت-ملت خواهد بود.»

دعوت به شرکت در انتخابات برای لغو تحریم ها

روزنامه تهران امروز یادداشتی دارد با عنوان « برکات حضور مردم» از سید رضا اکرمی که عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز است.

ضمیمه روزنامه شرق

ضمیمه روزنامه شرق

آقای اکرمی در توضیح علت دعوت به حضور در انتخابات می نویسد « شرکت مردم در انتخابات بر دو عامل مهم خارجی نیز تاثیرگذار است؛ نخست بر تحریمهایی که علیه کشور اعمال شده و دیگر در انقلابهای منطقه.»

این عضو جامعه روحانیت می نویسد « حضور گسترده مردم در انتخابات می‌تواند این انگیزه را در آنان تقویت نماید که مردم ایران نظام اسلامی خود را قبول دارند و به این دلیل پس از پشت سر گذاشتن فراز و فرودهای بسیار، بیش از ۳۰ بار و در انتخابات‌های مختلف وفاداری خود را به آن نشان داده‌اند. از این رو ممکن است این انگیزه را در کشورهای تحریم کننده به وجود بیاورد که در اعمال تحریمها تجدید نظر کنند. »

اصولگرایانی که اصلاح طلب شده اند

روزنامه آرمان روابط عمومی یادداشتی دارد از صادق زیبا کلام که به شرح گرایش اصولگرایان به زبان اصلاح طلبانه پرداخته است.

آقای زیبا کلام می نویسد « اگر مشاهده گری ظرف دو سال و هشت ماه گذشته ادبیات اصولگرایان را نســبتبه اصالاح طلبان و جریان اصالح طلبی ثبــت و ضبــط می کــرد، از تغییر آشــکار آن ظــرف یک ماه گذشــتهدر شگفت می شد. ظرف دو سال و هشت ماه گذشته، اصولگرایــان با ادبیاتــی دیگر از اصالح طلبان یــادمیکردند. بارها در پشــت تریبونهای رســمی و غیررسمی اعلام کردند که اصالح طلبان اگر می خواهندبازگردند، می بایستی ابتدا توبه کنند و آنان را جریانی تمامشــده می دانستند. »

به نوشته آقای زیبا کلام با شروع تبلیغات انتخاباتی،« اصولگرایان نه تنها اصرار ورزیدند کــه اصلاح طلباندر انتخابات شــرکت کرده انــد، بلکه آنان را با ادبیات قبل خطــاب نکردند. این فقط تغییر لحن اصولگرایاننسبت به اصلاح طلبان نبود. بلکه آنان در جریان این انتخابات مقدار زیادی از گفتمان اصلاح طلبی را هم بهعاریت گرفتند.»

آقای زیبا کلام چنین نتیجه گیری می کند که « چه تغییر لحن شــماری از اصولگرایان و چه دعــوت آنان ازحضور اصلاح طلبان، مبین آن اســت که خود اصولگرایان هم وقتی می خواهند به مســائل به صورت جدی وفارغ از نگاه جناحی بپردازند، اذعان میکنند که نباید از نگاه اصلاحی به امور غافل شد.»

استفاده دولت از فضای انتخاباتی

روزنامه دنیای اقتصاد سرمقاله ای دارد با عنوان « ضرورت ارزیابی فاز اول یارانه قبل از آغاز فاز دوم».

محمد صادق جنان صفت در این یادداشت می نویسد« تغییر ۱۸۰ درجه‌ای سیاست پولی که چندی پیش اعمال شد نشان داد که تصمیمات غافلگیرکننده همچنان در دستور کار دولت قرار دارد.»

روزنامه دنیای اقتصاد می نویسد عجله دولت در شرایطی است که بیشتر اقتصاد دانان ادامه این سیاست را قابل تامل می دانند.

آقای جنان صفت علت این بی اعتنایی دولت به هشدار ها را در شرایط انتخاباتی جستجو می کند و می نویسد « مدت زمانی که از فعالیت دوره هشتم مجلس باقی مانده با فضای خاصی که از انتخابات مجلس نهم پدید آمده و می‌آید، احتمال نظارت دقیق از سوی این نهاد نیز وجود ندارد و این چیزی نیست که دولت نداند. همچنین شرایط ویژه‌ای بر اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن تحمیل شده که اعضای این نهاد نیز در فضای فعلی راهی برای بیان دیدگاه‌های خود ندارند. از سوی دیگر، دولت با انتشار اخباری درباره حذف ثروتمندان از دریافت یارانه و دادن مبالغ بیشتر به گروه‌های کم‌درآمد فقط بر جنبه خاصی از هدفمندسازی تکیه می‌کند که برای نقد ابعاد دیگر این تصمیم مهم ایجاد مصونیت اجتماعی می‌کند. بنابراین با توجه به اینکه آغاز فاز دوم، به مسیر غیرقابل برگشتی تبدیل خواهد شد آیا نباید با تامل و ارزیابی دقیق وارد این راه شد؟»

کارتون روز

کارتون کیوان زرگری در روزنامه شرق

کارتون کیوان زرگری در روزنامه شرق



:: برچسب‌ها: مردم , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا پاکستان را تهدید کرده که در صورت پیش برد توافق گاز با ایران با تحریم های آمریکا مواجه می شود

در حالی که هیلاری کلینتون وزیرخارجه آمریکا پاکستان را تهدید کرده که در صورت پیش بردن توافق گازش با تهران هدف تحریم های آمریکا قرار می گیرد، حنا ربانی وزیرخارجه پاکستان گفته هیچ کشور سومی نمی تواند خواسته های خودش را بر رابطه تهران و اسلام آباد دیکته کند.

براساس قرارداد امضا شده بین تهران و اسلام آباد، ایران سالانه هشت میلیارد و هفتصد میلیون متر مکعب گاز به پاکستان صادر خواهد کرد.

هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا پیش برد این توافق از سوی پاکستان را آن هم زمانی که آمریکا در پی افزایش فشار و گسترش تحریم ها علیه ایران است "غیرقابل توضیح " خوانده است.

تکمیل خط لوله گاز ایران پاکستان به معنی فروش میلیون ها بشکه سوخت و درآمدی معادل صدها میلیون دلار برای ایران خواهد بود.

این درحالی است که آمریکا تلاش می کند کشورهای طرف معامله انرژی ایران را از خرید سوخت این کشور منصرف کند.

مقامات آمریکایی مدتهاست بر متحدان آسیایی خود مانند کره جنوبی و ژاپن فشار می آورند تا وابستگی شان را به سوخت ایران کاهش دهند.

اخیرا شرکت نفت آنگولا خبر داد به دلیل تحریم ها از انجام یک پروژه هفت و نیم میلیارد دلاری گاز در ایران انصراف داده است.

پاکستان به شدت به کمک های مالی و نظامی آمریکا وابسته است با این همه با افزایش تنش در رابطه آمریکا و پاکستان، واشنگتن دیگر نفوذ قدیم خود را در این کشور ندارد.

کمبود انرژی در پاکستان به شدت به مردم این کشور فشار می آورد.

به گزارش آسوشیتدپرس زمستان سال جاری بیشتر مناطق در پاکستان با قطعی برق تا 18 ساعت در روز مواجه بوده اند. کمبود گاز نیز مناطق مسکونی و کارخانه ها را با دشواری روبرو کرده است.

وزیر خارجه پاکستان گفته منفعت ملی کشور حکم می کند سوخت خود را از هرجا که صلاح می داند و به نفعش است خریداری کند.

.



:: برچسب‌ها: مدل , زرد , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 542
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

پایان مهلت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی مجلس ایران

فرصت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی مجلس ایران امروز صبح به پایان رسید. در رای گیری روز جمعه، حدود ۳۵۰۰ نفر برای تصاحب ۲۹۰ کرسی رقابت می کنند.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

فرصت تبلیغات انتخاباتی داوطلبان نمایندگی مجلس در ایران به پایان رسیده است.

روز پنجشنبه، ۱۱ اسفند (۱ مارس)، سایت ستاد انتخایاتی وزارت کشور با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که فرصت هفت روزه نامزدهای نهمین دوره مچلس برای تبلیغات انتخاباتی در ساعت هشت روز پنجشنبه به پایان رسیده و نامزدها باید طبق قانون، از فعالیت های تبلیغاتی خودداری ورزند.

طبق قوانین انتخاباتی در جمهوری اسلامی، کسانی که نامزدی آنان برای شرکت در انتخابات مجلس به تایید شورای نگهبان رسیده باشد هفت روز برای تبلیغات انتخاباتی فرصت دارند و این فرصت بیست و چهار ساعت قبل از آغاز رای گیری خاتمه می یابد.

رای گیری در انتخابات نهمین دوره قانونگذاری در جمهوری اسلامی از ساعت ۸ بامداد روز جمعه - فردا - آغاز می شود و ظاهرا انگیزه قانونگذار از تعیین این مهلت قانونی این بوده است که رای دهندگان بتوانند با آرامش در مورد فرد مورد نظر خود تصمیم بگیرند.

خبرگزاری ایرنا به نقل از صولت مرتضوی، معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس ستاد انتخاباتی این وزارتخانه، گزارش کرده است که برای نامزدهایی که از قوانین و مقررات انتخاباتی تخلف کنند پرونده ای تشکیل و به مراجع مربوطه ارجاع می شود تا با آنان برخورد قانونی صورت بگیرد.

این مقام وزارت کشور در عین حال از نحوه رقابت نامزدها در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی ابراز رضایت کرد و گفت که "نامزدها و هوادارانشان در مدت تعیین شده تبلیغات انتخاباتی، اخلاق سیاسی را رعایت کردند و امیدوارم این مهم را تا پایان زمان برگزاری انتخابات در دستور کار خود قرار دهند."

رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور گفت که شمار افراد واجد صلاحیت رای دادن در این دوره از انتخابات مجلس ۴۸ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۷۹۹ نفر است که سه میلیون و ۲۶۹ هزار تن از آنان "رای اولی" مجلس هستند و با رسیدن به سن قانونی، می توانند برای اولین بار در انتخابات این دوره مجلس رای بدهند.

شهروندان ایرانی ۱۸ ساله و بالاتر حاضر در ایران از حق دادن رای در انتخابات مجلس شورا برخوردار هستند و می توانند رای خود را با ارائه شناسنامه و کارت ملی در هر یک از حوزه های انتخاباتی کشور به صندوق بریزند و محدود به رای دادن در حوزه معین محل اقامت خود نیستند.

پلیس

فرمانده نیروی انتظامی شرایط انتخابات جاری را "بسیار آرام تر و امن تر" از گذشته دانسته است

پیشتر، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات وابسته به شورای نگهبان باصدور اطلاعیه ای حاوی شماره های تلفن، آدرس ایمیل و نشانی پستی برای تماس، از مردم دعوت کرده بود تا "گزارش ها، نظرات، پیشنهادها و انتقادات" خود در مورد نحو برگزاری انتخابات را به اطلاع این نهاد برسانند.

همزمان، به گزارش خبرگزاری فارس، سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، در مورد امنیت انتخابات اطمینان داده و با اعلام اینکه "شرایط بسیار آرام و امن است" گفته است که پلیس برای برگزاری انتخابات سالم و پر شور آمادگی دارد.

وی گفت که شرایط امنیتی در این دوره از انتخابات از گذشته بهتر است و افزود: "با برنامه ریزی های صورت گرفته، توانسته ایم در مقایسه با انتخابات دوره های گذشته شرایط بسیار آرام تر و امن تری را در سطح کشور داشته باشیم" اما در مورد این برنامه ها توضیح بیشتری گزارش نشده است.

این مقام جمهوری اسلامی همچنین پیش بینی کرد که "سال نو یکی از آرام ترین و امن ترین سال های تاریخ جمهوری اسلامی خواهد بود."

اهمیت میزان مشارکت

انتخابات نهمین دوره مجلس در جمهوری اسلامی نخستین انتخابات سراسری از زمان برگزاری انتخابات بحث برانگیز دهمین دوره ریاست جمهوری در حدود دو سال پیش است.

تظاهرات اعتراضی تهران

انتخابات روز جمعه نخستین انتخابات سراسری از زمان انتخابات بحث برانگیز دهمین دوره ریاست جمهوری است

به گفته مقامات دولتی و منتقدان و مخالفان حکومت، شرکت رای دهندگان در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری بسیار گسترده بود اما نتیجه اعلام شده این رای گیری، که حاکی از اکثریت بی سابقه محمود احمدی نژاد بود، به چند ماه تظاهرات اعتراضی و مقابله شدید نیروهای امنیتی با معترضان منجر شد.

در نتیجه این اعتراضات، تعداد قابل توجهی از مخالفان و منتقدان دولت، شماری از اعضای ارشد و وابستگان به جناح موسوم به اصلاح طلب در جمهوری اسلامی که از رقبای آقای احمدی نژاد حمایت می کردند، بازداشت، محاکمه و مجازات شدند و بسیاری از آنان همچنان زندانی هستند.

اگرچه در مجلس هشتم جناحی متشکل از نمایندگان اصلاح طلب فعالیت داشت و افرادی از آن میان در انتخابات جاری نیز حضور خواهند داشت، اما بسیاری از اعضای برجسته این جناح اعلام کرده اند که شرایط مساعد برای حضور در انتخابات دوره نهم مجلس فراهم نیست.

مقامات ارشد حکومتی نیز پیشتر اعلام کرده بودند که منتقدان نتیجه انتخابات، که از آنان با عنوان وابستگان به "جریان فتنه" یاد می کنند، حق شرکت در رقابت های انتخاباتی را ندارند و در نتیجه، در صورت اعلام داوطلبی این افراد، بعید به نظر می رسید که صلاحیت آنان مورد تایید شورای نگهبان قرار گیرد و به آنان اجازه حضور در رقابت های انتخاباتی داده شود.

در انتخابات دوره های قبلی مجلس، حضور نامزدهای دو جناح موسوم به اصلاح طلب، که شماری از رهبران و حامیان اصلی آن با عنوان جناح چپ در زمان آیت الله روح الله خمینی دولت را در دست داشتند، و محافظه کاران، یا جناح راست، به عنوان رقابت بین دو دیدگاه و سیاست متفاوت عرضه و گاه باعث جلب توجه و مشارکت وسیع رای دهندگان می شد.

با توجه به اینکه شخصیت های شناخته شده جناح اصلاح طلب در این دوره، عملا در صحنه فعالیت های انتخاباتی حضور ندارند و برخی تشکل های منتقد دولت هم خواستار تحریم انتخابات شده اند، مهمترین سئوالی که در مورد انتخابات حاضر مطرح شده میزان مشارکت رای دهندگان بوده است.

نهادهای انتخابی، از جمله مجلس، در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی از قدرت و اختیارات چندان گسترده ای برخوردار نیستند و به خصوص در حال حاضر، مقامات حکومتی وظیفه اصلی این نهادها را تبعیت کامل از آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی و نظرات او می دانند.

آیت الله خامنه ای، احمدی نژاد، روسای مجلس و قضاییه

مقامات حکومتی انتظار دارند رقابت اصلی بین طرفداران رئیس جمهوری و رهبر باعث جلب نظر رای دهندگان شود

با اینهمه، مقامات حکومتی همواره برای نفس مشارکت مردم در رای گیری ها به عنوان نشانه ای از حمایت عمومی از نظام حکومتی و رهبران و مقامات ارشد آن، اهمیت قابل توجهی قایل بوده اند و آن را برای تضعیف منتقدان و مخالفان در داخل و پیشبرد سیاست های خارجی خود حیاتی دانسته اند.

در انتخابات جاری، رقابت اصلی بین گروه های مختلف محافظه کار، یا اصولگرا، جریان دارد که اگرچه همگی خود را تابع بی جون و چرای رهبری معرفی می کنند، اما به گفته ناظران، عملا به دو گروه طرفداران محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری، و پیروان آیت الله خامنه ای تقسیم شده اند.

محمود احمدی نژاد در دوره اول ریاست جمهوری از حمایت قابل توجه رهبر جمهوری اسلامی برخوردار بود و آیت الله خامنه ای ضمن تایید قطعی نتیجه بحث برانگیز انتخابات دوره دوم ریاست جمهوری وتقدیر از "رئیس جمهوری خدوم"، خود را همفکر آقای احمدی نژاد دانست، اما بعدا، بین این دو بر سر برخی انتصابات دولتی، اختلاف نظر بروز کرد.

اختلاف بین رئیس جمهوری و رهبر جمهوری اسلامی باعث بروز شکاف در صفوف کسانی شده است که پیش از بروز این شکاف، به اراده و تشخیص خود و یا صرفا به خاطر اطاعت از آیت الله خامنه ای، خود را اصولگرا می نامیدند و در برابر جناح اصلاح طلب، از آقای احمدی نژاد و همچنین انتخاب مجدد و بحث برانگیز او حمایت کردند.

به نظر می رسد که مقامات ارشد جمهوری اسلامی امیدوارند رقابت بین نامزدهای طرفداران رهبر و رئیس جمهوری تنوع لازم لازم را برای جلب نظر و شرکت گسترده مردم در انتخابات فراهم آورد و به این ترتیب، با توجه به شرایط داخلی و خارجی جمهوری اسلامی و وضعیت منطقه، موقعیت حکومت را تقویت کند.

پیشاپیش، نهادها و رسانه های دولتی پیش بینی کرده اند که رای دهندگان حضور گسترده ای در انتخابات خواهند داشت و برخی نیز، با استناد به نظرخواهی هایی که خود انجام داده اند، گفته اند که میزان مشارکت مردم در انتخابات این دوره مجلس در مقایسه با بسیاری از دوره های قبلی، بیشتر هم خواهد بود.

در حالیکه هر دو جریان مجاز به شرکت در انتخابات خواستار شرکت گسترده مردم شده اند، برخی از منتقدان حکومت ضمن ابراز تردید جدی در استقبال عمومی از این انتخابات، نسبت به اقداماتی برای بیشتر جلوه دادن شمار آرا ابراز نگرانی کرده اند هر چند دستگاه های دولتی ناظر بر انتخابات گفته اند که مانند گذشته، سلامت انتخابات و صیانت از آرا مردم را تضمین می کنند.



:: برچسب‌ها: ظروف چینی , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 577
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
دادگاه فعالان مصری

دادگاه فعالان مصری در روز یکشنبه

هفده نفر از فعالان خارجی سازمان های غیر دولتی که در مصر فعال بودند و از سوی این کشور اتهام هایی متوجه آنها بود، توانستند یک روز بعد از رفع ممنوعیت خروج، این کشور را ترک کنند.

این افراد که آمریکایی، فلسطینی، صرب، نروژی و آلمانی بودند، با یک هواپیمای نظامی آمریکا که گفته شده بود به قبرس می رود، از مصر خارج شدند.

اتهامی که مصر به این افراد وارد کرده بود، این بود که آنها به صورت غیرقانونی از کشورهای خارجی پول می گرفتند و در شعله ور شدن آتش اعتراض ها دست داشتند.

این اتهام که هنوز ادامه دارد باعث به وجود آمدن شبهه هایی در ارسال کمک های آمریکا به مصر شد که حدود یک میلیارد و سیصد میلیون دلار است.

با این که آنها از مصر خارج شدند، هنوز امکان دارد که محاکمه غیابی شوند و ختی محکوم هم بشوند.

مصر در این پرونده به ۴۳ نفر اتهام زده بود که عده ای از آنها تبعه خود کشور مصر بودند.

آمریکایی ها برای هر کدام از اتباع کشورشان که در این پرونده متهم شده بودند ۳۰۰ هزار دلار وثیقه پرداخت کرده است. عده ای از متهمان پیش از ممنوعیت خروج توانسته بودند از مصر خارج شوند که دولت آمریکا برای آنها هم وثیقه پرداخته است. کل وثیقه ای که آمریکا پرداخته چهار میلیون هشتصد هزار دلار است.

"ری لاهود، وزیر ترابری آمریکا از رفع ممنوعیت خروج متهمان از کشور ابراز خرسندی کرد. فرزند او یکی از متهمان است."

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفته که خیال آمریکا راحت شده است اما هنوز این کشور درباره کمک هایش به مصر تصمیم نگرفته است.

در دسامبر ۲۰۱۱ (حدود سه ماه پیش) پلیس به دفتر هفده سازمان غیردولتی یورش برد و مدارک و کامپیوترهای آنها را ضبط کرد. یک ماه بعد هم برای کارکنان این سازمان ها قرار منع خروج از کشور صادر کرد.

چهار سازمان غیردولتی در آخر اتهام هایی متوجه اشان شد که از میان آنها یکی آلمانی و سه تای دیگر آمریکایی بودند.

اتهام های آنها این بود که مردم را برای تظاهرات علیه حاکمان نظامی مصر تحریک کردند، به صورت غیرقانونی پول هایی از کشورهای خارجی دریافت کردند و در آخر اینکه سازمان هایشان را در دستگاه های دولت به ثبت نرسانده اند.

وزیر خارجه آلمان ابراز امیدواری کرده که این پرونده بسته شود تا این سازمان ها بتوانند فعالیت های "ارزشمند خود را بدون مانعی از سر بگیرند."

فرزند وزیر ترابری آمریکا هم در میان متهمان بود. او به سفارت آمریکا پناه برده بود و حال از کشور خارج شده است.

خبرگزاری رسمی مصر گزارش کرده است که آمریکایی ها در پنج اتومبیل به فرودگاه مصر رفتند. یک مقام سفارت مصر هم همراه آنها بوده است.

ری لاهود، وزیر ترابری آمریکا، از این که دادگاه ممنوعیت خروج از کشور را برداشته ابراز خرسندی کرده است.

قاضی های این پرونده روز سه شنبه به خاطر "شرمساری" از سمت خود استعفا کردند. حال معلوم نیست که آیا این پرونده ها دنبال خواهند شد یا نه.

دادگاه در یکشنبه همین هفته آغاز شد اما به ماه آوریل موکول شده بود.

منتقدان می گویند که "تحقیقات" بیشتر برای پرونده، در واقع بهانه ای از سوی حاکمان نظامی مصر بوده که بتوانند منتقدان خود را ساکت کنند.

اما مقام های مصری می گویند که این موضوع، امری قضایی است و نه سیاسی.

خبرنگار بی بی سی در قاهره می گوید که بسیاری از مصری ها از این اقدام دولت استقبال کرده اند و آن را نشانه ای از گام برداشتن مصر به سوی استقلال دانسته اند.



:: برچسب‌ها: مردم , درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 931
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

روزنامه های روز پنجشنبه، یک روز پیش از انتخابات مجلس، بیشتر بازتاب دهنده ارزیابی های نهایی جناح های مختلف از انتخابات و شرایط برگزاری انتخابات است. اما حتی در روزنامه های وابسته به رهبر جمهوری اسلامی هم آنچنان علاقه ای به اظهار نظر در باره اهمیت این که چه کسی برنده انتخابات باشد، دیده نمی شود. روزنامه های جناح های میانه رو و اصلاح طلب هم چندان ابراز هیجانی نسبت به انتخابات . نتیجه آن نشان نداده اند.

صفحه اول روزنامه اعتماد

انتخابات در صفحه اول اعتماد

روزنامه کیهان در عنوان اول خود می نویسد « رأی فردا ، ضربه دیگری به استکبار» و روزنامه تهران امروز به نقل از سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی تیتر زده است « ملت روز جمعه سیلی سختی به استکبار می‌زند» , روزنامه شرق در تیتر اول خود نوشته است « ملت اراده مستحکم خود را به رخ دشمن خواهد کشید» و روزنامه آرمان روابط عمومی در عنوان اصلی خود نوشته است « گزارش پرونده فساد اقتصادی به خبرگان ».

روزنامه جهان صنعت در عنوان اول خود نوشته « مشکلات بودجه افزایش می یابد» و روزنامه دنیای اقتصاد در تیتر اول نوشته « سناریو های آینده اقتصاد جهان».

رونامه های اعتماد و مردمسالاری هم بخش عمده صفحه اول خود را به عکس و اخبار دیدار تیم ملی فوتبال ایران با تیم ملی فوتبال قطر اختصاص داده اند.

رای دهندگان تیرانداز

روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «تک تیراندازان به صف !» به قلم محمد ایمانی، رای دادن را به تیراندازی و رای دهندگان را به تیراندازان تشبیه کرده است. سرمقاله نویس کیهان می نویسد « می شود پیشاپیش برآورد کرد که «برندگان» و «بازندگان» این مصاف بزرگ انتخاباتی چه کسانی هستند؟» روزنامه کیهان در توصیف برندگان و بازندگان انتخابات می نویسد «طیف ها و گروه هایی که دست رد به دعوت دشمن زدند و نامزد آوردند، پیروزند چه آنها که به مجلس راه پیدا می کنند و چه آنان که بار امانت به دوششان نمی افتد.»

همین روزنامه سپس در تهدیدی نسبت به کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند می نویسد: « اما آنها که رسم وفا به جا نیاوردند و به مردم خود جفا کردند، بازنده و زیانکار اصلی هستند. نام و اثر انگشت آنها نیز پای صفحات تاریخ خواهد ماند. آنها لعنت شدگان ابدی هستند»

روزنامه کیهان در پایان یادداشت خود می نویسد « فردا ضمن انتخاب صالحان، انگشتان هویت یافته از خون سرخ شهیدان را با چشم طمع بدخواهان آشنا می کنیم!»

جای خالی احزاب

روزنامه مردمسالاری یادداشتی دارد با عنوان « بعد از امروز».

روزنامه مردمسالاری که انتخابات را تمام شده فرض کرده، در باره نبودن احزاب در کشور نوشته است. « با اتمام انتخابات مجلس و فرو نشستن به اصطلاح رقابت های انتخاباتی، ضرورت وجود احزاب و تشکیلات منسجم، پایدار و مقبولی که بتوانند برنامه ریزی علمی و اصولی برای حل و فصل مسائل کلان کشور و حفظ منافع ملی و تقویت جایگاه کشور ارائه دهند و با برنامه های از پیش تعیین شده بر آن نظارت کنند، کاملا احساس می شود."

ضیا مصباح می نویسد « تاریخ معاصر ایران نشان داده که هر زمان حکومت برای ایجاد تشکیلات سیاسی اقدام کرده یا در زمان قدرت در تاسیس حزب یا ایجاد سازمان های سیاسی ذینفع بوده، چنین سازمان هایی به علت هجوم افراد سودجو، با یک رشد و توسعه ظاهری همراه شده است.»

کارتون جهان صنعت

کارتون جمال رحمتی در جهان صنعت

سرمقاله نویس مردمسالاری در باره جناح بندی های نمایشی که جایگزین احزاب شده است می نویسد: « بر اثر عدم استقبال افراد معتقد، میهن دوست و با ایمان از اینگونه سازمان ها، این دسته بندی ها برخلاف ظاهر قدرتمند از درون تهی شده و به محض پایان یافتن موقعیت ها و شرایط یا مواجه شدن با مشکل از میان رفته اند.»

آقای مصباح در پایان اظهار امیدواری کرده است که « ضرورت سازماندهی احزاب قوی و پایدار در جامعه از هم اکنون تا انتخابات ریاست جمهوری آتی آنچنان فراهم شود که مملکت به صورت دائم مواجه با بی برنامگی، تغییر مکرر مدیران اجرایی براساس ارتباطات نه ضوابط و نهایتا افت ارزشهای اخلاقی و اجتماعی ناشی از عدم وقوف به مسائل اقتصادی و فرهنگی و... نباشد و دست به کاری زنند که غصه سرآید و مدیریت کشور طوری عمل کند که مدیریت امور بر برنامه های دقیق کلان متکی شود و احساسات، سلایق و روابط شخصی گذرا، مجال اثرگذاری نداشته باشد.»

خاطرات مجالس فرمایشی دوران پهلوی

روزنامه ابتکار یادداشتی دارد با عنوان «مجلس باید ضامن اجرای قانون باشد» از صالح نقره کار.

روزنامه ابتکار می نویسد « علی القاعده”مجلس”تجلی بی واسطه اراده عمومی است. هر قدر ضریب اتصال به خواست خالص شهروندان در این نهاد بالاتر رود،تامین”خیر عمومی” کلیت جامعه امیدوارکننده تر خواهد بود. همپوشانی اراده ملی با کارکرد مجلس، زمانی به اوج خود می‌رسد که این نهاد، تجانسی تمام عیار با آرمانها و ایده های جمهور مردم داشته و به جای تمسک به مناسبات مرسوم نهاد قدرت و ثروت یا دغدغه تامین تمنیات صاحبان مناصب عمومی،دلواپس جلب رضایت خاطر شهروندان و پشتیبانی از حقوق و آزادی های فردی و جمعی باشد.»

سرمقاله نویس ابتکار در پایان در توضیح آنچه باعث بی اعتباری مجلس است می نویسد « تاخیر فاز یا گسست از مطالبات مردم،خطر بی هویتی رکن تقنین را در پی خواهد داشت.تجربه ای که بفرموده امام خمینی در جمع نمایندگان نخستین دوره مجلس شورای ملی وقت یادآور خاطرات تلخ مجالس فرمایشی پهلوی اول و دوم و تعمیق چالش دولت-ملت خواهد بود.»

دعوت به شرکت در انتخابات برای لغو تحریم ها

روزنامه تهران امروز یادداشتی دارد با عنوان « برکات حضور مردم» از سید رضا اکرمی که عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز است.

ضمیمه روزنامه شرق

ضمیمه روزنامه شرق

آقای اکرمی در توضیح علت دعوت به حضور در انتخابات می نویسد « شرکت مردم در انتخابات بر دو عامل مهم خارجی نیز تاثیرگذار است؛ نخست بر تحریمهایی که علیه کشور اعمال شده و دیگر در انقلابهای منطقه.»

این عضو جامعه روحانیت می نویسد « حضور گسترده مردم در انتخابات می‌تواند این انگیزه را در آنان تقویت نماید که مردم ایران نظام اسلامی خود را قبول دارند و به این دلیل پس از پشت سر گذاشتن فراز و فرودهای بسیار، بیش از ۳۰ بار و در انتخابات‌های مختلف وفاداری خود را به آن نشان داده‌اند. از این رو ممکن است این انگیزه را در کشورهای تحریم کننده به وجود بیاورد که در اعمال تحریمها تجدید نظر کنند. »

اصولگرایانی که اصلاح طلب شده اند

روزنامه آرمان روابط عمومی یادداشتی دارد از صادق زیبا کلام که به شرح گرایش اصولگرایان به زبان اصلاح طلبانه پرداخته است.

آقای زیبا کلام می نویسد « اگر مشاهده گری ظرف دو سال و هشت ماه گذشته ادبیات اصولگرایان را نســبتبه اصالاح طلبان و جریان اصالح طلبی ثبــت و ضبــط می کــرد، از تغییر آشــکار آن ظــرف یک ماه گذشــتهدر شگفت می شد. ظرف دو سال و هشت ماه گذشته، اصولگرایــان با ادبیاتــی دیگر از اصالح طلبان یــادمیکردند. بارها در پشــت تریبونهای رســمی و غیررسمی اعلام کردند که اصالح طلبان اگر می خواهندبازگردند، می بایستی ابتدا توبه کنند و آنان را جریانی تمامشــده می دانستند. »

به نوشته آقای زیبا کلام با شروع تبلیغات انتخاباتی،« اصولگرایان نه تنها اصرار ورزیدند کــه اصلاح طلباندر انتخابات شــرکت کرده انــد، بلکه آنان را با ادبیات قبل خطــاب نکردند. این فقط تغییر لحن اصولگرایاننسبت به اصلاح طلبان نبود. بلکه آنان در جریان این انتخابات مقدار زیادی از گفتمان اصلاح طلبی را هم بهعاریت گرفتند.»

آقای زیبا کلام چنین نتیجه گیری می کند که « چه تغییر لحن شــماری از اصولگرایان و چه دعــوت آنان ازحضور اصلاح طلبان، مبین آن اســت که خود اصولگرایان هم وقتی می خواهند به مســائل به صورت جدی وفارغ از نگاه جناحی بپردازند، اذعان میکنند که نباید از نگاه اصلاحی به امور غافل شد.»

استفاده دولت از فضای انتخاباتی

روزنامه دنیای اقتصاد سرمقاله ای دارد با عنوان « ضرورت ارزیابی فاز اول یارانه قبل از آغاز فاز دوم».

محمد صادق جنان صفت در این یادداشت می نویسد« تغییر ۱۸۰ درجه‌ای سیاست پولی که چندی پیش اعمال شد نشان داد که تصمیمات غافلگیرکننده همچنان در دستور کار دولت قرار دارد.»

روزنامه دنیای اقتصاد می نویسد عجله دولت در شرایطی است که بیشتر اقتصاد دانان ادامه این سیاست را قابل تامل می دانند.

آقای جنان صفت علت این بی اعتنایی دولت به هشدار ها را در شرایط انتخاباتی جستجو می کند و می نویسد « مدت زمانی که از فعالیت دوره هشتم مجلس باقی مانده با فضای خاصی که از انتخابات مجلس نهم پدید آمده و می‌آید، احتمال نظارت دقیق از سوی این نهاد نیز وجود ندارد و این چیزی نیست که دولت نداند. همچنین شرایط ویژه‌ای بر اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن تحمیل شده که اعضای این نهاد نیز در فضای فعلی راهی برای بیان دیدگاه‌های خود ندارند. از سوی دیگر، دولت با انتشار اخباری درباره حذف ثروتمندان از دریافت یارانه و دادن مبالغ بیشتر به گروه‌های کم‌درآمد فقط بر جنبه خاصی از هدفمندسازی تکیه می‌کند که برای نقد ابعاد دیگر این تصمیم مهم ایجاد مصونیت اجتماعی می‌کند. بنابراین با توجه به اینکه آغاز فاز دوم، به مسیر غیرقابل برگشتی تبدیل خواهد شد آیا نباید با تامل و ارزیابی دقیق وارد این راه شد؟»

کارتون روز

کارتون کیوان زرگری در روزنامه شرق

کارتون کیوان زرگری در روزنامه شرق



:: برچسب‌ها: لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()