نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا، تازه ترین نظرسنجی شبكه فاكس نیوز نشان می دهد، حدود 50 درصد طرفداران حزب جمهوریخواه بر این باورند كه چهار نامزد كنونی یعنی میت رامنی، ریك سنتروم، نیوت گینگریچ و ران پل در اجرای برنامه ها و سیاست های راهبردی خود بسیار ضعیف عمل كرده اند و با وضعیت موجود، هر كدام به عنوان نامزد نهایی انتخاب شوند، نمی توانند اوباما را در انتخابات نوامبر 2012 شكست دهند.

رامنی فرماندار سابق ایالت ماساچوست، میلیاردی كه مشكلی برای صرف هزینه های هنگفت انتخاباتی ندارد، به رغم حمایت اشخاصی همچون جان مك كین سناتور با نفوذ جمهوریخواهان و رقیب اوباما درانتخابات سال 2008 و همچنین رییس فراكسیون این حزب درمجلس نمایندگان، تاكنون توفیق چندانی نداشته است.

رامنی كه تاكنون از حدود 20 ایالت از 50 ایالت فقط 422 دلیگت كسب كرده است، باید سهم خود از 1528 عدد باقی مانده را به یكهزار و 144 برساند تا بتواند به عنوان نامزد نهایی جمهوریخواهان با اوباما رقابت كند.

ریك سنتوروم رقیب اصلی رامنی از كمبود منابع مالی و نیروی انسانی توانمند در ستاد خود رنج می برد و بسیاری از كارشناسان این دو عامل را باعث شكست او می دانند كه تاكنون 181 دلیگت كسب كرده است.

گینگریچ با 107 دلیگت رییس سابق مجلس نمایندگان و نامزد پر سر وصدای انتخابات درون حزبی نیز با وجود تلاش های فراوان، تنها در دو ایالت پیروز شده است.

شماری از همكاران ستادی وی معتقدند باید به نفع رقیب رامنی كنار برود و در صورت موفقیت سنتوروم به عنوان معاون وی فعالیت كند.

پل نامزدی كه بیشتر محبوب جوانان، جامعه دانشگاهی و مردم است با 46 دلیگت، تنها كاندیدای مخالف جنگ و لشكر كشی آمریكا به دیگر كشورها است و به همین دلیل، نامزد صلح طلب چند دوره انتخابات آمریكا شناخته می شود.

لابی های مختلف در اركان قدرت آمریكا از جمله آپیك حامی رژیم صهیونیستی، شركت های بزرگ اسلحه سازی و رسانه های زنجیره ای تاكنون اجازه نداده اند پال در انتخابات درون حزبی موفق شود و با وجود محوبیت بسیار زیاد بین اقشار و لایه های مختلف مردم، موفقیتی برای وی قابل انتظار نیست.

همچنین افزون بر ضعف برنامه ریزی و تدوین راهبرد مشخص سیاست داخلی و خارجی در اردوگاه جمهوریخواهان، افشای برخی مسایل شخصی و مواضع سه نامزد برتر (رامنی، سنتروم و گینگریچ) در كاهش محبوبیت و مقبولیت آنان تاثیر زیادی گذاشته است.

رامنی به تقلب در مسایل مالیاتی، گینگریچ به چند همسری و روابط نامشروع با همسرانش قبل از ازدواج و سنتروم به تندروی، جنگ طلبی و پیروی از جناح محافظه كار متهم شده اند.

مجموعه این عوامل سبب شده چهار نامزد كنونی فاقد شخصیت كاریزماتیك برای پیروزی در انتخابات مقدماتی و رقابت با اوباما باشند كه این مساله نگرانی و سردرگمی شدیدی بین تصمیم سازان و بزرگان حزب جمهوریخواه ایجاد كرده است.

در چارچوب این دغدغه فراگیر، همسر بوش پدر در اقدامی بی سابقه با انتقاد از شیوه رقابت و طولانی شدن روند انتخابات مقدماتی كه انتظار می رفت سه شنبه گذشته تا حد نزدیك به قطعی تعیین شود، گفت: این بدترین رقابت انتخاباتی است كه تاكنون دیده و تجربه كرده ام.

در شرایطی كه اوباما به خاطر بحران اقتصادی، گسترش فقر و بیكاری و همچنین گرانی كم سابقه بویژه افزایش بهای حامل های انرژِی بشدت مورد انتقاد قرار دارد، جمهوریخوان مانند كلافی سردرگم و ناامید، بیم دارند كه با همین وضعیت شكننده چهار سال دیگر در كاخ سفید ماندگار شود.

اروپام **1908**1516



:: برچسب‌ها: رنگ , لندن , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 450
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'عباس رافعی' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: افزایش قیمت بلیت سینماها قطعا در ریزش مخاطبان تاثیر بسزایی دارد و موجب كاهش تعداد علاقه مندان به سینما می شود.

وی ادامه داد:باید پذیرفت كه افزایش دو برابری قیمت ها بدون شك موجب ریزش مخاطب می شود و باید برای این امر چاره ای اندیشید.

این كارگردان سینما یادآور شد: قیمت سه هزار تومانی بلیت سینماها برای خیلی از مردم زیاد بود و با این افزایش دو برابری مشخص نیست با چه شرایطی در سینما روبه رو خواهیم بود.

رافعی یادآورشد: منطقی برای افزایش دو برابری قیمت بلیت سینماها وجود ندارد چراكه متناسب با این رویكرد كیفیت آثار افزایش نیافته است.

وی تاكید كرد: بسیاری از فیلم های سینمایی ارزش پرداخت شش هزار تومان بلیت را ندارند.

كارگردان فیلم كیمیا و خاك گفت: افزایش قیمت بلیت سینماها در نهایت موجب می شود گرایش مردم به شبكه نمایش خانگی و فیلم های ویدیویی بیش از گذشته شده و منابع تصویری جز سینما مخاطبان بیشتری پیدا خواهد كرد.

برنامه افزایش قیمت بلیت سینماها به تازگی از سوی شورای صنفی نمایش فیلم به وزارت ارشاد ارایه شده است.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: تایوان , استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

استان البرز با 5833 كیلومتر مربع مساحت به لحاظ وسعت كوچكترین استان كشور است .

این استان از شمال و شمال شرقی به استان مازندران ، از شرق و جنوب شرقی به استان تهران ، از جنوب به استان مركزی از جنوب غربی ،غرب و شمال غربی با استان قزوین همسایه است .

البرز سی و یكمین استان كشور است كه به دنبال تقسیمات جدید كشوری در سال 1389 به استان تبدیل شد.

این استان دارای چهار شهرستان كرج ، ساوجبلاغ ، نظرآباد و طالقان است كه در مجموع دارای 9 بخش ، 14 شهر و 360 آبادی و روستا است.

طالقان ، كرج ، نظرآباد ، تنكمان ، شهرجدید هشتگرد ، هشتگرد، چهارباغ ، كوهسار ، آسارا ، كمالشهر ، محمدشهر، ماهدشت ، مشیكن دشت ، اشتهارد و گرمدره 15 شهر این استان تازه تاسیس هستند.

بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسكن ، جمعیت استان البرز بیش از دو میلیون و 500 هزار نفر است كه 80 درصد جمعیت استان در مناطق شهری و 20درصد در روستاها ساكن هستند.

رشد شتابان جمعیت دراین استان حاصل مهاجرتها از نقاط مختلف كشور است كه ضمن آنكه می تواند فرصتی برای منطقه محسوب شود اما تاكنون با تهدیدهای فراوان اجتماعی و امنیتی همراه بوده است .

استان البرز در ابعاد مختلف از جمله بافت جمعیتی و مسایل اجتماعی ، موقعیت جغرافیایی، گردشگری ، كشاورزی ، اقتصادی و صنعتی و مسایل اجتماعی دارای ویژگی های منحصر به فرد و شرایط خاص خود است.

وجود اقوام مختلف ایرانی در استان البرز موجب شد تا كلانشهر كرج از سوی مقام معظم رهبری ایران كوچك نامیده شود.

همسایگی دیوار به دیوار با پایتخت و قرار گرفتن در مسیر استانهای شمالی و غربی كشور و همچنین قرار گرفتن در مسیر بزرگراه و آزاد راه تهران - شمال و غرب كشور و وجود چهارمین جاده زیبای جهان در البرز (جاده كرج – چالوس ) از مسایل مورد توجه دراین منطقه است.

در بخش گردشگری ، وجود جاده زیبای كرج – چالوس ، قرار گرفتن در مسیر استانهای شمالی و شمال غرب و غربی كشور ، نزدیكی به پایتخت و برخورداری از مكانهای زیبای طبیعی و تاریخی سبب شده تا این استان در طول سال بیش از 20 میلیون مسافر و گردشگر از آن گذر یا دیدن كنند.

مناظر زیبای طالقان ، ساوجبلاغ ، نظرآباد و بخش آسارا در طول سال بویژه فصول بهار ، تابستان و پاییز مملو از گردشگران است .

از سوی دیگر وجود پیست بین المللی دیزین در جاده كرج – چالوس سبب شد تا این پیست در تمام سال پذیرای ورزشكاران و علاقه مندان به ورزش های مفرح و اسكی باشد.

رودخانه و سدهای امیر كبیر و طالقان از مكانهای دیدنی استان البرز هستند كه علاوه بر تامین آب دو استان البرز و تهران در جذب گردشگر و سرمایه گذار موثر هستند.

رفت و آمد زیاد مسافران شمال كشور، گردشگران پیست بین المللی دیزین و ارتفاعات البرز سبب شده تا تعداد زیادی مراكز رفاهی و پذیرایی در این مسیر توسط بخش خصوصی احداث و راه اندازی شود و سرمایه گذاران از درآمد خوبی برخوردار باشند.

وجود بیش از یكصد اثر تاریخی و باستانی در استان البرز از ویژگی این استان است كه سالانه تعداد زیادی گردشگر را به این استان می كشاند.

تپه تاریخی ینگی امام در شهرستان ساوجبلاغ با قدمت 9هزار ساله و آثار تاریخی نظرآباد با قدمت هفت هزار ساله از ویژگی های منحصر به فرد تاریخی در این استان است.

اكنون خشت9 هزار ساله تاریخی شهرستان نظرآباد به عنوان یك اثر منحصر به فرد تاریخی در موزه سازمان ملل متحد نگهداری می شود.

وجود بیش از 15 غار و منظره زیبای طبیعی از جمله غار یخ مراد در شمال استان البرز از مكانهایی هستند كه سالانه تعداد زیادی گردشگر از آنها دیدن می كند.

زیبایی طبیعی و سرسبزی روستاهای استان البرز سبب شد تا در سفرهای اول ، دوم و سوم ریاست جمهوری و هیات دولت به این استان شش روستای البرز به عنوان مناطق هدف گردشگری در كشور معرفی شوند.

در بخش كشاورزی استان البرز نیز دارای شرایط خاص و منحصر به فرد است اگر چه وسعت این استان كم است اما از اراضی مستعد و حاصلخیز كشاورزی برخوردار است.

این استان دارای 48 هزار و 954 هكتار زمین كشاورزی و 25 هزار و 954 هكتار باغ است كه نیم درصد اراضی كشاورزی و باغی كشور در این استان قرار دارد.

سالانه یك میلیون و 78 هزار و 977 تن محصول كشاورزی شامل گندم ، جو، پنبه ، نخود، ذرت ، سیب زمینی ،پیاز،لوبیا ، عدس و كلزا در این استان تولید می شود.

80 درصد محصولات كشاورزی استان البرز سبزی و صیفی و 20درصد زراعی است .

همچنین سالانه دراستان البرز401 هزار و 78 تن محصولات باغی شامل سیب ، انگور، انواع آلو و گوجه سبز، هلو، شلیل ، گیلاس ، پسته و گردو تولید تولید می شود كه در تولید هلو ، شلیل، آلو و گوجه رتبه نخست كشوری و در تولید گلابی و نهال رتبه دوم كشوری را دارد.

استان البرز در بخش تولید گل لاله در كشور اول است و بخشی از محصولات باغی استان از طریق فرودگاه بین المللی پیام كرج به كشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.

60 درصد میوه تولیدی كشور از طریق این فرودگاه به كشورهای مختلف جهان صادر و انتقال می یابد.

داشتن شرایط خاص كشاورزی و جغرافیایی سبب شده تا نخستین بندر خشك كشور در زمینی به مساحت حدود 300 هكتار در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز برای صادرات محصولات كشاورزی و باغی با مشاركت بخش خصوصی از سال گذشته در دست احداث قرار گیرد.

ساخت این مجموعه تا دو سال آینده به اتمام می رسد و بستر بسیار مناسبی برای صادرات محصولات باغی و زارعی در البرز مهیا می شود.

در بخش دامی، استان البرز دارای 500 واحد دامداری صنعتی و دوهزار و 500 واحد دامی سنتی با ظرفیت حدود 125هزار راس دام سبك و سنگین است .

بخش عمده شیر و گوشت دو استان البرز و تهران در این واحدها تامین می شود .

در بخش اقتصادی ، استان البرز دارای ویژگی های منحصر بفرد است ، نزدیكی به بازار مصرف در تهران و مناطق پرجمعیت كشور و مسیر هوایی ، ریلی و ناوگان حمل و نقل زمینی سبب شده تا 13 درصد صنایع كشور در این استان استقرار یابد.

اكنون سه هزار و 500 واحد تولیدی و صنعتی كشور در استان البرز قرار دارد كه شش درصد جمعیت بیش از دو میلیون و 500 هزار نفری استان در این بخش كار می كنند.

بخش قابل توجهی از محصولات صنعتی استان البرز به كشورهای حوزه خلیج فارس ، اروپا ، آسیای مركزی ، عراق و افغانستان صادر می شود.

ماشین آلات صنعتی ، مواد غذایی و لوازم خانگی ازعمده تولیدات استان البرز است .

در بخش علمی و فرهنگی، استان البرز در كشور دارای جایگاه خاص و ویژه است ، فعالیت بیش از 10 سازمان ، موسسه و مركز كشوری در این استان از نكات قابل توجه و با اهمیت است .

سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، معاونت آب و خاك وزارت جهادكشاورزی، پژوهشكده بیوتكنولوژی ، موسسه تحقیقات علوم دامی ، واكسن و سرم سازی رازی ، پژوهشكده رویان، پژوهشگاه مواد و انرژی ، پژوهشگاه زمین شناسی ،موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر وزارت جهاد كشاورزی ، مركز آموزش كشاورزی وزارت جهاد كشاورزی وموسسه تحقیقات و آموزش وزارت نیرو در البرز استقرار دارند.

اكنون نیز دانشگاههای بزرگ تربیت معلم ، علوم پزشكی ،پیام نور ، حفاظت محیط زیست كشور، آزاد اسلامی ، پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و چند مركز علمی و كابردی در استان البرز فعالیت دارند كه بزودی نخستین دانشگاه اقتصاد كشور دراین استان راه اندازی می شود.

جمعیت دانشجویی استان البرز طبق آخرین آمار 120 هزار نفر اعلام شده است .

همچینن این استان دارای بیش از 500 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است كه با جمعیت برخی استانهای كشور برابری می كند.

سفرهای رییس جمهوری به شهرستانهای استان تازه تاسیس البرز كه قبل و بعد از تاسیس این استان انجام شده هریك با بركات فراوانی برای این منطقه همراه بوده است .

بزرگترین مطالبه مردم شهرستانهای مذكور در سفر نخست تشكیل استانی جدید با نام البرز بود كه در دولتهای قبلی اراده ای برای تحقق این امر وجود نداشت .

مردم می گفتند كرج و غرب استان تهران زیر سایه پایتخت گم شده و در سرانه بودجه كشور سهم قابل توجهی ندارند، كمااینكه از كلانشهر میلیونی كرج به عنوان كلان روستا نام برده می شد.

چرخ سازندگی در این شهرستانها با سختی پیش می رفت و نبض اقتصادی منطقه به كندی می زد و مردم این دیار سرسبز چندان امیدی به رفاه نسبی نداشتند زیرا هر چند منطقه دارای بستر های مناسب در تمام زمینه ها بود اما مردمانش برای بهره مندی از امكاناتی ناچیز به پایتخت چشم دوخته بودند.

سفر نخست هیات دولت به شهرستانهای كرج ، ساوجبلاغ ، طالقان و نظرآباد درمهرماه سال 85 انجام شد كه در آن زمان این شهرستانها بخشی از جغرافیای استان تهران محسوب می شدند.

در این سفر 71 پروژه عمرانی ، فرهنگی ، اقتصادی و خدماتی برای این شهرستانها مصوب شد كه تاكنون 98 درصد آنها تكمیل و به بهره برداری رسیده است .

بیشترین این پروژه ها در زمینه آموزشی ، بهداشتی و درمانی و كشاورزی اجرا شده كه تاثیر بسزایی در رونق اقتصادی و پیشبرد برنامه های فرهنگی و آموزشی این مناطق داشته است.

با این سایه سنگین پایتخت ،رفاه را از البرزنشینان سلب كرده بود زیرا این كرج و غرب تهران بودند كه بار پایتخت را بردوش می كشیدند.

دومین سفر دكتر محمود احمدی نژاد در اردیبهشت ماه سال 88 و در آستانه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری به شهرستان های غرب استان تهران انجام شد كه مردم از رییس جمهوری برای تشكیل استان جدیدی در این منطقه تقاضای كمك كردند.

دكتر احمدی نژاد به مردم كرج و شهرستانهای اطراف آن وعده تشكیل این استان را داد كه برخی آن را شعار تبلیغاتی برای انتخابات دانستند زیرا وعده های گذشته برخی مسوولان ، مردم را از تحقق چنین امری نا امید كرده بود.

این سفر نیز با 94 پروژه عمرانی در زمینه های ورزشی ، آموزشی ، دانشگاهی ، بهداشتی درمانی ، خدماتی و اقتصادی برای شهرستانهای كرج ، ساوجبلاغ ، طالقان و نظرآباد همراه بود .

طبق بررسی ها تاكنون 65 درصد این پروژه ها به بهره برداری رسیده است .

به دنبال این سفر لایحه تشكیل استان البرز در دست بررسی كارشناسان و هیات دولت قرار گرفت و كارشناسان ساعت ها ،زمان صرف تعیین شاخص های اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی ، جغرافیایی و فرهنگی در این منطقه كردند.

پرونده استان البرز بین وزارتخانه ها دست به دست می شد و كارشناسان با دقت و وسواس خاص شاخص ها را برای معرفی به هیات دولت بررسی كردند.

سرانجام درخرداد ماه سال 89 هیات دولت لایحه استان البرز را تایید و به مجلس شورای اسلامی ارسال كرد كه مجلس نیز با رای نمایندگان آن را تصویب و شورای نگهبان بر مصوبه مجلس مهر تایید گذاشت .

موج شادی در شهرستانهای كرج، ساوجبلاغ ، طالقان و نظرآباد در بین مردم به وجود آمد و بزرگترین گام برای البرز نشینان برداشته شد.

به دنبال تشكیل استان البرز ،عیسی فرهادی در مهرماه سال 89 كه تا آن زمان فرماندار ویژه كرج بود به عنوان اولین استاندار سكان البرز را به دست گرفت.

مردم با ارسال تومارهای بلند از رییس جمهوری ، مجلس و شورای نگهبان تشكركردند و پس از این بود كه البرز به كارگاه سازندگی تبدیل شد تا جاییكه مسوولان شهری برای تغییر كرج از كلان روستا به كلانشهر آستین ها را بالا زدند و با جرات تمام به اجرای پروژه های بزرگی همچون ساخت همزمان شش تقاطع غیر همسطح در این شهر پرداختند.

آهنگ سازندگی در البرز آغاز شد و مسوولان بلند پایه كشور یكی پس از دیگری برای ارتقای سطح تشكیلات اداری منطقه به كرج سفر كردند و دستگاههای اجرایی را برای برداشتن گامهای بلند تقویت گسترش دادند.

اینك البرزی ها دیگر مجبور نیستند برای كمترین مجوز اداری به پایتخت مراجعه كنند و خود البرز كارگشا شده است.

سومین سفر استانی و در واقع نخستین سفر در قالب استان البرز هیات دولت در هفتم دیماه سال 89 به این استان انجام شد و این بار رییس جمهوری كه به وعده های قبلی خود جامه عمل پوشانده بود و در واقع پرونده بزرگ كاری دیگری بر روی هیات دولت گشوده بود با دست پرتر پا به این استان گذاشت.

رییس جمهوری و وزیرانش به البرز آمدند و در یك روز و شب پركار دار و ندارهای البرز را بررسی و بودجه جدیدی برای این استان تصویب كردند.

افزون بر 15 هزار میلیارد ریال بودجه بود كه در این سفر برای استان تازه تاسیس البرز به تصویب رسید.

حدود 950مصوبه در این سفر در بخش های مختلف به ثبت رسید و 614 پروژه عمرانی ، فرهنگی ، دانشگاهی ، بیمارستانی ،راهسازی ، قطار شهری و خدماتی برای البرز تعریف شد.

ساخت 10 بیمارستان ، چهار دانشگاه، سه بزرگراه ، حدود یكصد مدرسه ، 130 پروژه ورزشی ، حدود یكصد مركز فرهنگی مذهبی و چندین پروژه كشاورزی و صنعتی در فهرست این مصوبات هستند.

به گفته مسوولان استانداری البرز تا كنون 50درصد مصوبات دور سوم سفر رییس جمهوری به این استان اجرایی شده است .

اتصال بزرگراه شهید همت تهران به كرج و ساخت خط ریلی كرج - هشتگرد از جمله پروژه هایی است كه با سرعت درحال انجام است .

در جریان سفر های رییس جمهوری به استان البرز ساخت 120 هزار واحد مسكونی مهر در این استان اجرایی شده كه تاكنون بیش از یكهزار واحد آنها به بهره برداری رسید و هفت هزار واحد دیگر در حال واگذاری به مردم است .

راه اندازی بیش از یكصد طرح اقتصادی و صنعتی در استان البرز با حمایت دولت خدمتگزار از اثرات این سفرها بوده كمااینكه امسال با حمایت دولت حدود 50 هزار فرصت شغلی جدید دراین استان ایجاد شد.

در بخش فرهنگی ،ساخت و راه اندازی بیش از 50 مركز فرهنگی در زمینه كتابخانه عمومی ، مراكز مذهبی و هنری از دستاوردهای سفرهای دولت است.

آنچه بیش از هر چیز سبب شادمانی البرزنشینان شده ، تمركز تصمیم گیرها در استان و گسترده شدن دامنه اختیارات مسوولان منطقه است كه می تواند در بررسی نیازها و مشكلات مردم گره گشا باشد . ك/4

1027/



:: برچسب‌ها: روش , بچه ها , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

' محمود احمدی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص اقدام های جدید بانك مركزی در خصوص چك های برگشتی، اظهار داشت: این بانك سخت افزاری را برای تولید دسته چك ها تهیه كرده است.

وی با بیان اینكه از این پس امكان كنترل چك های برگشتی برای بانك مركزی فراهم می شود، تصریح كرد: با راه اندازی این سخت افزار مردم می توانند از جهت دریافت وجوه چك های برگشتی اطمینان داشته باشند و بر همین اساس دیگر مشكلی در این خصوص وجود نخواهد داشت.

گفتنی است، همواره بخشی از اسناد مبادله شده در نظام بانكی ایران با برگشت مواجه می شود كه این امر شاخص اعتماد و اعتبار در بازار ایران را بامشكل مواجه می كند.

اقتصام** 9141 **1561



:: برچسب‌ها: باند , هنر ,
:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'جمال شورجه' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: افزایش دو برابری قیمت بلیت سینماها به نسبت درصد تورمی كه از سوی نهادهای مختلف در هر سال اعلام می شود، زیاد است.

وی گفت: با افزایش قیمت بلیت سینماها، یك خانواده پنج نفره برای رفتن به سینما باید 30 هزار تومان پرداخت كنند كه برای آنان مقرون به صرفه نیست.

كارگردان فیلم سینمایی '33 روز' یادآور شد: تصور می كنم این افزایش قیمت ها بیش از معیار و ملاك های موجود است و باید در انتظار بازخورد این اتفلاق در تعداد مخاطبان سینما بود.

شورجه گفت: تصور می كنم تصویب قیمت شش هزار تومانی بلیت سینماها در سال 91 قطعی نیست و احتمال دارد اگر این امر در استقبال مخاطبان تاثیر داشته باشد، قیمت ها تعدیل شود.

وی تاكید كرد: بهتر بود افزایش قیمت بلیت سینماها متناسب با كیفیت فیلم های سینمایی باشد و حتی قیمت بلیت سینما را می توان براساس كیفیت فیلم ها تعیین كرد.

این كارگردان سینما گفت: آثاری كه مخاطبان بیشتری دارند می توانند با قیمت بیشتری در گیشه عرضه شوند و همچنین می توان فیلم های كه مخاطبان كمتری دارند با قیمت پایین تری عرضه كرد.

شورجه یادآور شد: اگر این روند در تعیین قیمت بلیت سینماها وجود داشت منطق بیشتری می یافت و در عین حال قیمت بلیت ها را می توان بر اساس كیفیت سینماها و محل آن تعیین كرد.

وی افزود:‌ بلیت سینماهای كه در جنوب تهران قرار دارند باید با قیمت كمتری به مخاطبان عرضه شود و تصور می كنم این قیمت ها اگر گردشی باشد، بهتر خواهد بود.

فراهنگ ** 1983 ** 1071



:: برچسب‌ها: شب , زن , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش ایرنا از مالزی، از انتخابات ماه مارچ سال 2008 كه حزب حاكم بر این كشور (باریسان نشنال) اكثریت دوسوم از مجلس این كشور از دست داد، نجیب تون رزاق تغییرات تدریجی برای اصلاح در نظام قومیت محور این كشور را معرفی كرد.

بر اساس این گزارش، اقدامات اصلاحی نجیب تون رزاق از ابتدای سال 2008 تاكنون همواره با نقدهایی روبرو بوده اند و منتقدان آنها را اقدامات سطحی می دانند.

مخریز ماهاتیر معاون وزیر تجارت خارجی مالزی معتقد است كه به رغم رشد سیاست های فعلی دولت، سیاست های حامی مردم بومی همچنان در مالزی مورد نیاز است و این در حالی است كه نخست وزیر مالزی از زمان روی كار آمدن در سال 2008، شعار یك مالزی واحد را برای خود برگزیده كه تمركز آن بر حقوق مساوی همه قومیت ها در این كشور است.

معاون وزیر تجارت خارجی مالزی می گوید: با وجود تلاش برای تبدیل شدن مالزی به كشوری توسعه یافته، ما نمی خواهیم كه قوم مالایی از بقیه قومیت های موجود در مالزی عقب بمانند. بنابراین باید سیاست ها تغییر كند و از آنجایی كه حزب باریسان نشنال این رویه را در دستور كار خود قرار داده است، همچنان می تواند در قدرت بماند.

'لیم گوآن انگ' از مقامات ایالت 'پیننگ' كه تحت كنترل حزب مخالف دولت حاكم بر مالزی است، امتیازات ویژه برای نژاد مالایی را مورد نقد قرار داده و معقتد است سیاست های مالی دولت در قبال برخی از ایالت های این كشور باعث شده است كه حزب حاكم نتواند حمایت نژادهای غیرمالایی و همچنین نسل جدید مالایی ها كه بر این باورند كه اقدامات فعلی تنها منافع محدودی دارند را كسب كند. گر چه برخی از مخالفان دولت چنین اظهاراتی را ایراد می كنند كه خود نیز می دانند كه برداشتن مزیت هایی كه برای قوم مالایی در این كشور در نظر گرفته شده است، شانس آنان را برای پیروزی در انتخابات كاهش خواهد داد.

انور ابراهیم رهبر مخالفان مالزی نیز در اظهار نظری درباره توجه ویژه به نژاد مالایی گفته است كه این شعار شامل تمام مالایی ها نمی شود و فقط مالایی هایی كه در قدرت هستند، شامل این شعار می شوند.

'اونگ كیان مینگ' از اساتید علوم سیاسی و اقتصاد دانشگاهی در مالزی نیز بر این باور است كه با توجه به سیاست های اقتصادی دولت و مجبور شدن دولت به تخصیص بخشی از پروژه حمل و نقل ریلی این كشور به افراد بومی، این امر می تواند تاثیر منفی بر كسب حمایت نژاد غیرمالایی را در پی داشته باشد.

با توجه به اینكه مالزی یك كشور چند ملیتی است مساله نژاد برای چندین دهه به یكی از مسائل اصلی این كشور بدل شده است و حذف این تفاوت های قومی كار آسانی نیست.

این گزارش حاكی است، نجیب تون رزاق كه در آغاز به دست گرفتن قدرت شعار مالزی واحد را مطرح كرده است اكنون در آستانه انتخاباتی قرار دارد كه می تواند سیاست های مالزی را در مواجهه با تایید یا رد برتری قومی در مالزی به اثبات برساند.

در همین حال و با توجه به احتمال برگزاری انتخابات سراسری در مالزی، نتایج نظر سنجی عمومی مركز استقلال (مردكا) مالزی نشان داده است كه از ماه آگوست سال گذشته میلادی نجیب تون رزاق نخست وزیر مالزی به شرایط مطلوب تری در مالزی دست یافته است و توانسته است محبوبیت خود را از 59 درصد به 69 درصد افزایش دهد.

مركز نظر سنجی استقلال مالزی این افزایش را نشانه تخصیص برنامه های اقتصادی به خانوارهای كم درآمد در مالزی نسبت داده است. گر چه ائتلاف مخالفان دولت مالزی نظری جز این داشته و محبوبیت نخست وزیر این كشور را رو به تنزل می دانند.

بر اساس نتایج این تحقیق همچنین در دروه زمانی 10 تا 23 فوریه نیز حمایت از نجیب تون رازق با امتیاز 78 درصد در بالاترین حد خود قرار داشت كه این آمار در بین خانوارهای با درآمد كمتر از 1500 رینگیت (500 دلار) در ماه كه 80 درصد آنها هندی و 74درصد آنها مالای بودند حاصل شده است.

نتایج این تحقیق همچنین نشان می دهد كه 73 درصد از افراد بیش از 50 سال و 64 درصد از افراد بین 21 تا 30 سال از حامیان اصلی نجیب تون رزاق بوده اند كه این موضوع نیز نشان می دهد حمایت وی در بین افراد با رده سنی بالاتر بیشتر است.

داده های این تحقیق كه از بین 1022 پاسخگو گردآوری شده اند، بیان می كنند كه رضایت عمومی از نخست وزیر این كشور به خاطر انجام اقدامات دوستانه با مردم، پیشنهاد اقدامات دموكراتیك از قبیل اصلاح قانون امنیت داخلی، اصلاح قانونی در مورد دانشگاه های این كشور، و همچنین افزایش شفافیت سازی در فرایند انتخاباتی به دست آمده است.

البته مسایل و مشكلاتی درون تشكیلاتی نیز گریبان نخست وزیر این كشور را گرفته است. بسیاری از شخصیت های با نفوذ حزب آمنو (مالایی تباران متحد) و در مجموع ائتلاف حاكم باریسان نشنال به ویژه ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی چندان روی خوشی به شعار یك مالزی واحد و تصمیم دولت برای كاهش امتیازات مالایی تباران نشان نداده اند و بعضا با آن مخالفت نیز كرده اند.

در هر حال تلاش دو ائتلاف موجود در مالزی بر این است كه در انتخابات آینده پارلمانی این كشور بهترین نتیجه را كسب كنند. نخست وزیر مالزی قصد دارد انتخابات سراسری این كشور را پیش از موعد مقرر در سال 2012 میلادی برگزار كند.

آساق**335



:: برچسب‌ها: انگور چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'محمد عقیقی' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بیماران خاص نباید با كمبودهای دارویی مواجه شوند چون ماهیت بیماری آنان به گونه ای است كه نمی توانند وقفه 15 تا 20 روزه در دریافت دارو را تحمل كنند.

وی خاطرنشان كرد: مذاكرات لازم برای تامین داروی بیماران خاص با معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت در ایام نوروز انجام شده است.

به گفته رییس اداره بیماری های خاص وزارت بهداشت، سهمیه اسفند و فروردین برخی از داروها به صورت یكجا به بیماران ارایه می شود تا آنان با مشكلی در این ایام مواجه نشوند.

عقیقی تاكید كرد: وزارت بهداشت تمام تلاش خود را می كند تا هیچگونه مشكلی در زمینه دارو برای بیماران به ویژه بیماران خاص در ایام نوروز پیش نیاید.

اجتمام**9185**



:: برچسب‌ها: درخت , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

یكی از این آیین ها كه در روزهای پایانی سال به بهانه استقبال از سال جدید در تالش برگزار می شود ، آیین نوروزخوانی است .

در این آیین باستانی، چاووش خوان های محلی تالش با خواندن اشعاری در وصف بهار در خیابان‌ها و معابر ، رسیدن نوروز باستانی را به مردم خبر می‌دهند و آنها را برای میزبانی بهار آماده می سازند .

نوروزخوان های تالشی وقتی با صدای دل انگیز، فرا رسیدن فصلی از تحول و نورستگی و طراوت و شادابی را در گوشه و كنار شهر خبر می دهند ، در واقع مردم را به جشن و سرور فرا می خوانند .

تالشیان به عنوان دارندگان فرهنگ كهن در گوشه شمال غربی گیلان زمین، همه ساله با این آواها و نواهای فرحبخش نوروزخوان ها به استقبال سال جدید و نوروز باستانی می روند .

این روزها در شهرها و روستاهای تالش شاهد حركت چاووش خوان های محلی در خیابان ها، كوچه ها و محله ها هستیم كه با شعرهایی در وصف آمدن بهار و توصیف صفات خداوند و ائمه معصومین(ع) مردم را به تجدید حیات طبیعت نوید می دهند .

چاووش خوان های محلی كه در زبان آذری به «تكم‌چی» مشهور هستند ، یك اسب چوبی كوچك را با پارچه‌های رنگی تزیین كرده و آن را بر صفحه كوچك چوبی چرخانده و شعرهایی دل‌نشین در وصف بهار به زبان محلی می‌خوانند .

چاووش خوان ها كه از احترام و جایگاه خاصی در میان مردم به ویژه در میان اهالی روستاها برخوردارند ، با هدایایی از قبیل شیرینی ، پول ، برنج و تخم مرغ از طرف مردم پذیرایی می‌شوند .

كودكان و نوجوانان سنین 10 تا 18 سال بیشترین افرادی را تشكیل می‌دهند كه این كار فرهنگی را بر دوش داردند و در وصف شكفته شدن شكوفه‌ها ، آمدن بهار را به مردم خبر می‌دهند .

در برخی موارد نیز نوروزخوان های تالشی در قالب گروه و دسته های دو یا سه نفره به خانه ها می روند و با سردادن نوای 'بهار آمد خوش آمد' مژده رسیدن طبیعتی نو را سر می دهند .

اینها چاوشان بهاری هستند كه تالشان با آغوشی باز از آنان استقبال می كنند و پس از نوروزخوانی با انعامی قابل توجه كه معمولا پول یا تحفه مناسبی است ، از نوروز خوان ها پذیرایی می كنند .

این رسم خصوصا در روستاهای تالش از اعتبار و دوام بیشتری برخوردار است .

نوروز در میان قوم تالش از جایگاه ویژه ای برخوردار است ، تالشان به نوروز باستانی به دیده نوخواهی و تحول می نگرند و معتقدند كه با نوروز ، دیدگاه جدیدی به زندگی گشوده می شود .

طبیعت تالش نیز همراه با نوروز، نورستگی را تجربه كرده و طراوت و شادابی و سرزندگی دوباره ای به خود می گیرد .

پیوند آداب و رسوم و طبیعت در تالش در این ایام بیشتر دیده می شود ، وقتی كه دختركان تالشی دامن دامن بنفشه های وحشی و خوش عطر كوهستان را می چینند و در طاقچه های خانه خود در لیوانی آب به نمایش می گذارند ، آن وقت است كه سر و كله نوروز خوان های تالشی پیدا می شود تا فرا رسیدن نوروز باستانی را با نغمه ای دیگر مژده دهند و حال و هوای بهاری را به شبهای مه زده و سرد و نمناك آخر زمستان تالش ببخشند .

نگاه دختران دم بخت از تالارخانه به نوروز خوان ها نگاهی است كه نغمه سالی پر از امید و آرزو را دارد و نغمه نوروز خوان ها شاید نغمه آشنای جوان دم بختی است كه در هیبت نوروزخوان و آواز نوروز خوانی بهار را مژده می دهد و زندگی نو و طبیعتی نورسته و یا بر آوردن آرزویی در دل را نوید می دهد .

آوازهای نوروزخوانی در تالش از یك غنای قابل توجه برخوردار است .

این آوازها كه متاثر از فرهنگ و آداب و رسوم غنی تالشان است ، موسیقی روح انگیزی دارد كه شنونده را به عمق هستی و آفرینش و خودآگاهی رهنمون می سازد و ریشه در بینش و آگاهی والای تالشان دارد .

موسیقی و آوازی كه ضمیر انسان را به عكس العمل وا می دارد و به كرنش خالق یكتا می خواند .

تالشان كه پیوند و علاقه خود را به ائمه معصوم(ع) به خصوص امام علی(ع) دارند ، این ارادت خود را حتی در آوازهای نوروزخوانی خود نیز فریاد زده و به نمایش می گذارند و نوروز را با نام علی(ع) می آرایند و زینت می بخشند .

بدین ترتیب نوروز خوانی در تالش و فرهنگ تالشان تنها مژده جشنی چند روزه و صوری نیست بلكه پیامی است كه هر ساله با مضامین خاص خود تعالی شخصیتی و اجتماعی را خواستار شده و نورستگی طبیعت را با نوخواهی انسان پیوند می زند تا در سایه توجه به عمق هستی و آفرینش و منش اولیای دینی ، تحولی اساسی در منش شخصی و زندگی اجتماعی خود ایجاد كنیم و رذائل پست و زشت را وانهیم تا به قرب الهی كه غایت زندگی بشری است، دست پیدا كنیم. ك/4

گزارش از: سیدجلال سیدمحمدی

7106 / 535/604/508



:: برچسب‌ها: فیلم ,
:: بازدید از این مطلب : 508
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
یونان

بخش قابل توجهی از بدهی های دولت یونان به بخش خصوصی مشمول بخشودگی شده است

اکثر طلبکاران دولت یونان بخش عمده ای از مطالبات خود را بخشیده‌‌اند.

روز جمعه، ۱۹ اسفند (۹ مارس) وزارت دارایی یونان اعلام کرد که ۸۵.۵ (هشتاد و پنج و پنج دهم درصد) دارندگان اوراق قرضه دولتی این کشور در بخش خصوصی با تبدیل این اوراق موافقت کرده اند و به این ترتیب، از فشار بر دولت این کشور برای بازپرداخت بخش عمده ای از حدود ۱۰۷ میلیارد یورو بدهی خارجی آن به طرز قابل توجهی کاسته شده است.

به اعتقاد کارشناسان، موفقیت در اجرای این برنامه، مانع از تشدید بحران مالی یونان خواهد شد. تبدیل این اوراق، همچنین از پیش شرط‌های اتحادیه اروپا و صندوق بین‌المللی پول برای ادامه کمک مالی به این کشور بود.

این گروه از دارندگان اوراق قرضه دولتی یونان، که عمدتا شامل بانک ها، صندوق های بازنشستگی و سایر سرمایه گذاران عمده هستند، قبول کرده اند تا اوراق قرضه ای را که در اختیار دارند با اوراق قرضه جدیدی مبادله کنند که ارزش اسمی آنها بیش از ۵۳ درصد کمتر از ارزش اوراق قبلی است و با نرخ بهره پائین تر و دوره پرداخت طولانی تری صادر شده است.

سرمایه گذارانی که تا صبح جمعه برای تبدیل اوراق قرضه خود ابراز آمادگی کرده اند، سرمایه گذارانی هستند که اوراق قرضه دولتی یونان را تحت قوانین داخلی این کشور خریداری کرده اند و دولت انتظار دارد سایر دارندگان این نوع اوراق نیز آمادگی خود را برای تبدیل اوراق خود اعلام دارند.

تا کنون حدود ۷۰ درصد از کسانی که اوراق قرضه دولتی یونان را در بازارهای خارجی و تحت قوانین مالی کشورهای دیگر خریداری کرده اند هم آمادگی خود را برای تبدیل این اوراق اعلام کرده اند و به بقیه نیز تا دو هفته دیگر فرصت داده شده تا در این زمینه اقدام کنند.

به گفته مقامات یونانی، ارزش اوراقی که تا کنون به اوراق جدید تبدیل شده به ۱۷۲ میلیارد یورو بالغ می شود اما لازم است این میزان به ۱۹۷ میلیارد یورو، یا حدود ۹۶ درصد کل اوراق مورد نظر برسد و در غیر اینصورت، دولت این کشور با تصویب قوانین لازم، سایر دارندگان اوراق را به تبدیل آنها ملزم خواهد کرد.

برنامه تبدیل اوراق قرضه به منزله اقدامی مهم و کم سابقه برای کاهش میزان و تعویق در بازپرداخت بدهی های دولت یونان است که حتی با کمک هایی که تا کنون از خارج دریافت کرده، امکان تادیه اصل و بهره این اوراق در موعد مقرر را نداشته است.

وزیران خارجه اتحادیه اروپا

یونان انتظار دارد اقداماتی که صورت گرفته توافق اتحادیه اروپا را برای کمک به این کشور جلب کند

موفقیت در تبدیل این اوراق پیش شرط کشورهای عضو حوزه یورو و صندوق بین المللی پول برای پرداخت وام هایی به میزان ۱۳۰ میلیارد یورو به یونان بوده که قرار است برای بازپرداخت سایر بدهی های خارجی این کشور به کار رود.

به همین دلیل، مقامات دولتی یونان جلب موافقت درصد قابل توجهی از سرمایه گذاران خصوصی با برنامه تبدیل اوراق قرضه را موفقیتی در راستای جلوگیری از اعلام ورشکستگی این کشور اعلام کرده اند که به گفته کارشناسان، می توانست باعث بروز بحرانی گسترده تر در تمامی حوزه یورو، و در نتیجه بازارهای مالی جهان شود.

سخنگوی دولت یونان گفته است که میزان موافقت دارندگان اوراق قرضه با تبدیل آنها بیش از حد انتظار بوده و آن را "توافقی تاریخی" خوانده که به این کشور امکان آن را خواهد ضمن کاهش از فشار برای تامین منابع هنگفتی جهت بازپرداخت اوراق قبلی، راه را برای توافقنامه های بعدی دریافت کمک خارجی هم هموار سازد.

بحران مالی یونان

بحران مالی یونان حاصل سال های استقراض سنگین دولت این کشور به منظور تامین کسری بودجه بوده که از صرف هزینه های سنگین با اهداف سیاسی و جهت جلب رضایت رای دهندگان ناشی می شد.

تامین کسری بودجه از طریق اوراق قرضه روشی متداول در بسیاری از کشورهاست، اما از آنجا که اکثر کشورهای جهان از پول ملی خود استفاده می کنند، در صورتی که میزان استقراض از حد معینی تجاوز کند، بروز تورم شدید و کاهش ارزش پول ملی، به منزله هشدار به خریداران بعدی این اوراق است.

از آنجا که یونان از کشورهای حوزه یورو بوده و به این ارز بین المللی دسترسی داشت، اوراق قرضه ای که دولت آن کشور صادر می کرد با سهولت بیشتری به فروش می رفت و به این ترتیب، بر میزان بدهی دولتی این کشور، آن هم به صورت یورو، می افزود.

با بروز بحران مالی و رکود جهانی، وضعیت اقتصادی یونان نیز که به بخش هایی مانند کشتیرانی بین المللی و توریسم متکی بود رو به ضعف گذاشت که یکی از نتایج فوری آن، رکود و بیکاری داخلی و کاهش درآمدها و امکان اخذ مالیات بود.

کاهش عواید مالیاتی باعث شد تا دولت یونان برای تادیه بهره و بازپرداخت اصل اوراقی که سر رسید آنها فرا می رسید، در صدد استقراض مجدد از بازارهای مالی برآید و برای این منظور، به انتشار و فروش اوراق قرضه روی آورد.

در همان حال، وضع بحرانی بازارهای مالی و نگرانی سرمایه گذاران از توانایی دولت یونان در مورد کسب درآمد لازم جهت بازپرداخت اوراقی که پیشتر منتشر کرده بود، باعث شد تا بازارهای مالی تمایل چندانی به خرید اوراق جدید از این کشور نداشته باشند مگر اینکه این اوراق با بهره بالاتری به فروش برسد.

تظاهرات علیه سیاست ریاضت اقتصادی

سیاست ریاضت اقتصادی دولت یونان فشار شدیدی را بر مردم این کشور وارد کرده است

این وضعیت دولت یونان را گرفتار چرخه ای دشوار کرد که در آن، بازپرداخت بدهی های خارجی در موعد مقرر مستلزم استقراض مجدد با بهره بالاتر، و در نتیجه، سنگین تر شدن میزان بدهی دولتی، اختصاص بخش بزرگتری از عواید دولت به پرداخت بدهی ها و در نتیجه، تعمیق رکود و کاهش بیشتر عواید دولتی بود.

در حالی که بحران مالی یونان نگرانی هایی را در مورد اعتبار یورو - پول مشترک اروپایی - ایجاد کرده بود، ظاهرا انتظار دولت یونان این بود که سایر کشورهای این حوزه به اقداماتی برای نجات اقتصادی این کشور دست بزنند.

با توجه به اینکه اقتصاد اروپا نیز، مانند بسیاری از نقاط دیگر جهان، با مشکلاتی دست به گریبان است، سایر کشورهای حوزه یورو برای کمک به یونان شرایطی را مطرح کرده اند که عمدتا مستلزم صرفه جویی کلان در بودجه دولتی و فشار بر مردم آن کشور است که با مخالفت های گسترده یونانیان همراه بوده است.

موفقیت دولت یونان در قانع کردن دارندگان اوراق قرضه این کشور به قبول کاهشی قابل توجه در میزان مطالبات آنان با استقبال سایر کشورهای اروپایی مواجه شده و از جمله، وزارت دارایی آلمان از آن با عنوان "گامی بزرگ در راه تثبیت اوضاع اقتصادی یونان" نام برده است.

در همان حال، این نظر نیز مطرح است که "موفقیت یونان" در فراهم کردن زمینه دریافت کمک مالی بیشتری از کشورها و نهادهای مالی خارجی ممکن است باعث تخفیف دشواری های حاد این کشور شود، اما به معنی حل و فصل نهایی بحران مالی این کشور نیست.

مهم‌تر اینکه این خطر نیز وجود دارد که میلیاردها یورو زیانی که تبدیل اوراق قرضه یونان به نهادهای مالی اروپایی و غیر اروپایی دارنده این اوراق وارد کرده است به نوبه خود این نهادها را گرفتار مشکلاتی کند که در این دوره رکود اقتصادی و بحران مالی بین المللی، بحرانی دیگر را در پی آورد.



:: برچسب‌ها: موسیقی , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'قطب الدین صادقی' روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با تاكید براینكه هویت تئاتر در دو نظام مدیریتی و اجرایی كشور به صورت شفاف تدوین نشده، افزود: برهمین اساس می توان ادعا كرد هنر تئاتر در سال 1390 در قیاس با سال گذشته هیچ تغییری نكرده است.

وی گفت: از زمان برگزاری سی امین جشنواره تئاتر فجربارها اعلام شده كه این جشنواره آینه تمام نمای داشته های تئاتر كشورطی یك سال است، اما با این تعریف مخالفم زیرا معتقدم این رویداد همچنان نتوانسته تعریف دقیقی از هویت و هستی خود به جامعه معرفی كند.

صادقی با بیان آنكه شان یك رخداد فرهنگی در تعریف هویتی، چیستی و چرایی آن نهفته است، افزود: جشنواره تئاتر فجر به عنوان بزرگترین اتفاق تئاتری كه هر ساله تئاتر كشور را تحت تاثیر قرار می دهد، در هر دوره با تغییرات بسیاری در نحوه برگزاری مواجه است.

كارگردان نمایش 'اگه نرفته بودی' ادامه داد: این جشنواره طی برگزاری، میزبان دهها اثر است كه صرفا در خود جشنواره به صحنه می روند اما سهم ناچیزی از آثار شركت داده شده دراین رخداد به اجرای عمومی می رسند و با این نگاه بدون شك شكل تولیدی آثار شكلی جشنواره ای خواهد بود و درحقیقت از كیفیت ناب نمایش خالی است.

وی افزود: در بخش بین الملل این جشنواره نیز بهتراست مسوولان به جای دعوت از تعداد زیادی از نمایش های خارجی، بودجه خود را صرف دعوت از چند نمایش كیفی كنند تا برآیند برگزاری آنها، تئاتر كشور را متحول كند و در بخش داخلی نیز فقط به گزینش آثاری دست بزنند كه علاوه بر كیفیت بالا، امكان اجرای عمومی برای تمامی آنها فراهم باشد.

صادقی، كوتاهی دوره مدیریت مسوولان در عرصه هنرهای نمایشی را از دیگر آسیب های حوزه تئاتر در سال 1390 دانست و گفت: وقتی مدیران با چنین وضعیتی تصدی هدایت تئاتر كشور را در اختیار می گیرند، صرفا نگاهی كوتاه مدت دارند و برای رشد میان مدت و طولانی مدت هنر تئاتر در كشور آنچنان تلاشی به خرج نمی دهند.

كارگران نمایش 'سحوری' ادامه داد: تئاتر در هر سالی كه پشت سر می گذارد با مشكلاتی یكنواختی از بودجه گرفته تا عدم ثبات مدیران روبرو است و با توجه به این مهم نمی توان انتظار توسعه ایده آل آن را داشت.

فراهنگ ** ا.خ*1580



:: برچسب‌ها: تابستان , غذا , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 477
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()