نوشته شده توسط : blpwjob

هوای کابل هم در روز دوشنبه توفانی و پر از ذرات معلق شده است

در پی رسیدن توفان شدید در مناطق جنوبی افغانستان، وزارت حمل و نقل و هوانوردی این کشور پرواز هواپیماها در ولایت قندهار را لغو کرده است.

از بامداد روز دوشنبه، ۲۹ حوت/اسفند، ولایت‌های نیمروز، هلمند و قندهار در جنوب افغانستان شاهد توفان باد و شن بوده است.

این توفان در ولایت نیمروز شدت بیشتری داشته و گزارش شده است که به برخی از خانه ها آسیب رسانده، اما در ولایت‌های هلمند و قندهار باعث تیره شدن هوا شده است.

کریم عسکری، گزارشگر بی‌بی‌سی در نیمروز می‌گوید که شهر زرنج، مرکز ولایت نیمروز به حالت نیمه تعطیل درآمده و زندگی عادی مردم دچار اختلال شده است.

به گفته او، برق هم در این شهر از شب گذشته قطع بوده است.

ننگیالی قلاتوال، سخنگوی وزارت حمل و نقل و هوانوردی افغانستان به بی‌بی‌سی گفت که در پی توفانی شدن هوا در قندهار، میدان دید برای هواپیماها در این ولایت کم شده و به همین دلیل پرواز هواپیما در این ولایت منع شده است.

آقای قلاتوال افزود که هرچند وضعیت هوا در کابل هم چندان خوب نیست، اما تا حال دستور منع پرواز در فرودگاه پایتخت صادر نشده است.

اما منابع فرودگاه کابل به برخی رسانه‌های محلی گفته‌اند که پروازهای برنامه‌ریزی شده برای روز دوشنبه در این فرودگاه هم لغو شده است.

بر اساس گزارش‌ها، برخی پروازهایی که قرار بود از کشورهای مختلف به مقصد افغانستان انجام شود، یا لغو شده یا مسیر آنها به سوی فرودگاه‌های دیگر در خارج از این کشور تغییر داده شده است.

این توفان روز یکشنبه از عراق و ایران آغاز شد و گفته شده که با ذرات معلق خاک و شن همراه است که استنشاق زیاد آن باعث مشکلات تنفسی می‌شود.



:: برچسب‌ها: باغ وحش ,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
آیت الله علی خامنه ای

آیت الله خامنه ای: عرصه مهم در سال جاری، عرصه اقتصادی است

مقامات ارشد جمهوری اسلامی در پیام های خود به مناسبت آغاز سال نو شمسی بر تلاش برای غلبه بر مشکلات و بهبود شرایط اقتصادی کشور تاکید نهاده اند.

به مناسبت تحویل سال ۱۳۹۱ میلادی در روز سه شنبه، ۱ فروردین (۲۰ مارس)، رسانه های خبری ایران پیام آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، را پخش کردند که در آن، ضمن طرح دیدگاه های خود در مورد تحولات داخلی و بین المللی در سال گذشته، نظراتی را نیز درباره شرایط ایران در سال آینده ابراز داشته است.

رهبر جمهوری اسلامی سال گذشته شمسی را "یکی از سال های پر حادثه در سطح جهان و در منطقه و در کشور ما" خواند و گفت: "آنچه که در مجموع انسان مشاهده می کند این است که این حوادث بر روی هم به سود ملت ایران و در راه کمک به هدف های آن تمام شده است."

آیت الله خامنه ای در شرح این نظر خود گفت که کشورهای غربی، دچار مشکلات گوناگونی هستند، و ظاهرا در اشاره به قیام هایی که علیه حکومت ها در برخی از کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا روی داده، گفت که "ملت هایی که جمهوری اسلامی از آنها همواره حمایت کرده است، به هدف های بزرگی دست پیدا کرده اند، دیکتاتورهایی به زیر کشیده شدند، قانون های اساسی مبتنی بر اسلام در کشورهایی تصویب شد، دشمن درجه یک امت اسلامی و ملت ایران، یعنی رژیم صهیونیستی در محاصره قرار گرفت."

وی افزود که در داخل هم "سال ۹۰ سال اقتدار ملت ایران بود" و راهپیمایی های دولتی سالگرد انقلاب و برگزاری انتخابات را یادآور شد و افزود که این رویدادها "آنچنان شاخصی را برای اقتدار ملت ایران در تاریخ منطقه ثبت کرد که نظیر آن را در گذشته کمتر داشتیم."

رهبر جمهوری اسلامی بخش قابل توجهی از پیام خود را به مسایل اقتصادی اختصاص داد و با یادآوری اینکه سال ۱۳۹۰ را سال جهاد اقتصادی نام گذاشته بود، گفت که "اگرچه هوشمندان و آگاهان می دانستند که این نام و این جهتگیری و شعار برای سال ۹۰ یک امر لازم است، اما بعد تلاش های دشمنان در این سال هم همین را ثابت کرد."

اشاره آیت الله خامنه ای به تشدید تحریم های اقتصادی خارجی علیه ایران است که با هدف وادار کردن جمهوری اسلامی به قبول قطعنامه های شورای امنیت در مورد تعلیق بخشی از برنامه های اتمی این کشور به اجرا گذاشته شد و به گفته ناظران، فشارهای شدیدی را بر اقتصاد ایران وارد کرده است.

رهبر جمهوری اسلامی وضعیت اقتصادی ایران در سال جدید را هم همراه با چالش های جدی دانست و گفت: "به تشخیص من، بر طبق گزارش ها و مشاوره با افراد مطلع و آگاه، به این نتیجه می رسیم که عرصه چالش مهم در همین سال جاری - که این سال امروز و از این ساعت شروع می شود - عرصه اقتصادی است."

آیت الله خامنه ای گفت که جهاد اقتصادی برای ملت ایران یک ضرورت است و در این زمینه، بر تلاش برای حل مشکلات تولید داخلی تاکید نهاد و گفت که در صورت موفقیت در این زمینه، "بدون تردید بر چالش هایی که دشمن آن را فراهم کرده است، غلبه کامل و جدی خواهد شد."

وی ابراز امیدواری کرد که رونق در تولید داخلی مشکلات تورم و اشتغال را حل کند و موفقیت در این زمینه را باعث ناکامی "دشمن" دانست و افزود "اینجاست که دشمن با مشاهده این وضعیت، مایوس و ناامید خواهد شد و وقتی دشمن مایوس شد، تلاش دشمن، توطئه دشمن، کید دشمن هم تمام خواهد شد."

رهبر جمهوری اسلامی، که در سال های گذشته هم معمولا شعاری را برای طول سال تعیین می کرد، سال جدید را سال رونق تولید داخلی نامگذاری کرد و گفت که شعار مورد نظر ا و برای این سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" است.

پیام احمدی نژاد

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری نیز به مناسبت سال نو شمسی پیامی فرستاد و در آن، برنامه دولت در سال جدید را ادامه "حمایت از تولید داخلی، صادرات ملی، سرمایه و کار ایرانی" معرفی کرد.

احمدی نژاد

احمدی نژاد: امسال هم چون گذشته حمایت از تولید، صادرات ملی، سرمایه و کار ایرانی در دستور کار دولت است

وی گفت که سال گذشته سالی پر فراز و نشیب برای ملت ایران و جامعه بشری بود و افزود که در آن سال "تعهد این دولت بر عدالت، خدمت، پاکی، مهرورزی و تعالی کشور عمیق تر و وثیق تر از سال های گذشته در تمام لحظات و فعالیت ها جاری بود."

آقای احمدی نژاد وعده داد که دولت به روشی که در سال گذشته در پیش گرفته بود ادامه خواهد داد و افزود: "امسال نیز همچون گذشته، حمایت از تولید، صادرات ملی، سرمایه و کار ایران در دستور کار دولت خواهد بود."

محمود احمدی نژاد اظهار داشت که در سال گذشته، ایران دستاوردهای گسترده ای در زمینه های اقتصادی، علمی، صنعتی، فناوری و سیاسی داشته که در سال ۱۳۹۱ با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی در شرح این دستاوردها، به راه اندازی تعدادی طرح عمرانی در نقاط مختلف و برنامه ریزی برای "اقدامات تحولی بسیاری" اشاره کرد و گفت که "برنامه عظیم 'مهر ماندگار' برای تکمیل و بهره برداری از تمام طرح های بزرگ عمرانی، علمی، بهداشتی، صنعتی، فناوری و کشاورزی و فرهنگی تهیه شده و آماده اجراست."

محمود احمدی نژاد هدف از تهیه این برنامه را تکمیل برنامه های دولت کنونی دانست و گفت: "در حقیقت ما می خواهیم این فرصت برای دولت بعدی باقی باشد که برنامه و بودجه خود را خودش تنظیم کند و براساس برنامه هایی که با تایید ملت ایران می رسد، کارهایش را جلو ببرد و طرح های نیمه تمام مانع اجرای برنامه های دولت بعدی نشود."

به گزارش خبرگزاری ها، شبکه های تلویزیونی دولتی ایران حلول سال جدید شمسی را با شلیک توپ از ناوشکن جماران اعلام کرد در حالیکه به گفته سایت خبری خبرآنلاین، در سال های گذشته، آغاز سال نو معمولا با پخش تصاویری از حرم امام رضا و تصاویری نمادین از شلیک توپ همراه بود.

به مناسبت حلول سال نو شمسی، برخی شخصیت ها و فعالان و گروه های سیاسی مخالف و منتقد جمهوری اسلامی نیز پیام هایی خطاب به ملت ایران فرستاده اند که در سایت های اینترنتی در دسترس کاربران قرار گرفته است.

روز گذشته هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در پیامی خطاب به ملت ایران، حلول سال جدید شمسی را به آنان تبریک گفت.



:: برچسب‌ها: استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

احمد شهید تاکنون دو گزارش درباره موارد نقض حقوق بشر در ایران منتشر کرده است

سازمان‌های فعال در زمینه حقوق بشر از اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواسته‌اند که ماموریت احمد شهید، گزارشگر ویژه این شورا در امور ایران را تمدید کنند.

بیش از بیست سازمان و گروه فعال در زمینه حقوق بشر روز دوشنبه ۲۹ اسفند (۱۹ مارس)، در نامه ای مشترک به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، وضعیت کنونی حقوق بشر در ایران را نامطلوب ارزیابی کرده و با بیان این که "ایران از همکاری با نهادهای سازمان ملل امتناع می‌کند"، تصریح کرده‌اند که حمایت کشورهای عضو این شورا از تمدید ماموریت گزارشگر ویژه اهمیتی حیاتی دارد.

در این نامه ادامه ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران "برای ایجاد زمینه همکاری ایرانیان با جامعه جهانی، اعمال فشار بر دولت ایران به منظور پایبندی به تعهدات بین‌المللی خود در زمینه حقوق بشر و فراهم آوردن نظارت مجامع و کارشناسان بین‌المللی حقوق بشر بر وضعیت حقوق بشر در آن کشور" مهم ارزیابی شده است.

گفته شده است که بررسی تمدید ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران، در نشست این شورا در روزهای ۲۱ و ۲۲ مارس (دوم و سوم فروردین) بررسی خواهد شد.

'ادامه موارد نقض حقوق بشر'

احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران، روز دوشنبه ۲۲ اسفند (۱۲ مارس)، دومین گزارش خود را به شورای حقوق بشر این سازمان ارائه کرد.

در این گزارش، از ایران به دلیل موارد متعدد نقض حقوق بشر از جمله فشار بر روزنامه‌نگاران و منتقدان حکومت، شکنجه زندانیان، محروم بودن متهمان از حق دادرسی عادلانه و "سرکوب سازمان‌یافته" اقلیت‌های دینی، قومی و جنسی انتقاد شده است.

به دنبال انتشار دومین گزارش آقای شهید، محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر ایران، این گزارش را "مملو از اتهامات بی‌پایه و اساس" خواند.

او روز دوشنبه ۲۲ اسفند (۱۲ مارس)، در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، احمد شهید را متهم کرد که "به جای بیان حقایق به جهانیان با شرورترین گروه‌های تروریستی که دستشان به خون ملت ایران آغشته است، همکاری نزدیک داشته است."

محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر ایران، گزارش گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران را مملو از اتهامات بی‌پایه و اساس خوانده است

گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران در آخرین گزارش خود از همکاری نکردن مقامات ایران گلایه کرده و نوشته بود که آنها با درخواست او برای سفر به این کشور موافقت نکرده‌اند.

آقای لاریجانی در روز ارائه این گزارش، به طعنه گفت که لازم نیست احمد شهید به ایران سفر کند، چون می‌تواند به "وب‌سایت‌های ضدانقلاب و معاند جمهوری اسلامی رجوع کند و این محتویات را کپی و پیست کند."

با این حال، دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت که با وجود "مخالفت شدید" با گزارش گزارشگر ویژه، تهران آمادگی خود را برای "هر گونه همکاری فنی با دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر و گزارشگر ویژه برای ارائه گزارشی منصفانه، حقیقی، قابل استناد و معتبر اعلام می‌کند."

بسیج ایرانیان برای همکاری با جامعه جهانی

در نامه‌ای که سازمان‌ها و گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد فرستاده‌اند، با اشاره به این اعلام آمادگی ایران، تصریح شده است که دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران، "دوباره با تاکید، از گزارشگران موضوعی حقوق بشر سازمان ملل دعوت به عمل آورد تا از ایران بازدید کنند، اما از ارائه تاریخ دقیق برای این منظور فروگذاری نمود."

در این نامه آمده است که با وجود "تقاضا‏های متعدد گزارشگران موضوعی برای بازدید از آن کشور، هیچ‌کدام از آنها نتوانسته‌اند از سال ۲۰۰۵ تاکنون از ایران بازدید کنند."

در این نامه تصریح شده است: "در چند ماه گذشته، ایران پس از ۱۷ سال، گزارشی درباره کارنامه خود در زمینه حقوق بشر، به کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه کرد، بعضی تغییرات سطحی در قانون مجازات اسلامی انجام داد و مدعی است این قانون با تعهدات بین‌المللی آن سازگار است."

نویسندگان این نامه به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نوشته‌اند: "تلاش‏‌های ایران برای نمایش بهبود در کارنامه حقوق بشر آن کشور، عاری از دستاوردهای اساسی و ارائه یک راه‌حل عملی برای وضعیت اسفناک حقوق بشر در آن کشور است."

در این نامه آمده است: "قرار گرفتن بررسی وضعیت حقوق بشر ایران در دستور کار گزارشگر ویژه حقوق بشر، ایرانیان را در داخل و خارج از آن کشور به شکل بی‌‌سابقه‌ای برای همکاری با جامعه جهانی بسیج کرده است" و "گزارشگر ویژه می‏تواند برای قربانیان نقض حقوق بشر در ایران نقشی حیاتی ایفا کند."

مرکز آفریقایی حقوق بشر و دموکراسی، انجمن دموکراسی آفریقایی، عفو بین‌الملل، مرکز منابع حقوقی آسیا، انستیتیو مطالعات حقوق بشر قاهره، دیده‌بان حقوق بشر، کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران و فدراسیون بین‌المللی جامعه‏‌های حقوق بشر از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.



:: برچسب‌ها: فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
فابریس موامبا

ایست فابریس موامبا در وسط بازی بولتون با تاتنهام، با واکنش وسیع ورزشکاران و رسانه‌ها روبرو شد

لیام استیسی، فردی که در صفحه توئیتر خود به حمله قلبی فابریس موامبا، هافبک بولتون، واکنشی نژادپرستانه نشان داده بود، دستگیر و بازجویی شده است.

آقای استیسی، دانشجوی ۲۱ ساله دانشگاه سوانزی، دقایقی بعد از اینکه فابریس موامبا دچار ایست قلبی شد و در حالی که احتمال مرگش می‌رفت، نظرات توهین‌آمیز و نژادپرستانه‌ای در توئیتر خود منتشر کرد و در پاسخ به کسانی که به او اعتراض کردند نیز از کار خود دفاع کرد.

پس از اینکه تعدادی از کاربران توئیتر، از جمله استن کالیمور، بازیکن پیشین لیورپول، پلیس را از این مسأله آگاه کردند، پلیس لیام استیسی را دستگیر کرد.

آقای استیسی در بازجویی ابتدا گفت که حساب کاربری توئیتر او هک شده و نظرات داده شده متعلق به او نیست. اما بعدا اظهار داشت که به هنگام نوشتن این نظرات نژادپرستانه مست بوده است.

لیام استیسی

لیام استیسی، دانشجوی دانشگاه سوانزی، در توئیتر نظرات نژادپرستانه علیه موامبا منتشر کرده بود

دادگاه با اعلام اینکه از سراسر بریتانیا شکایت‌هایی درباره نظرات توهین‌آمیز لیام استیسی دریافت کرده، گفته که او ممکن است زندانی شود.

لیام استیسی در دادگاه اظهار پشیمانی کرد و گفت: "من نژادپرست نیستم و دوستانی از فرهنگ‌های مختلف دارم. من مست بودم و نمی‌دانم چرا چنین چیزی را نوشتم".

آقای استیسی با قرار وثیقه آزاد شده و دادگاه به او اعلام کرده تا ۲۷ مارس آینده (روزی که حکم او اعلام خواهد شد) مجاز به استفاده از توئیتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی نیست.

فابریس موامبا، هافبک تیم بولتون، شنبه گذشته (۱۷ مارس) در حین بازی با تاتنهام در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی انگلستان دچار ایست قلبی شد و به بیمارستان انتقال پیدا کرد.

مطابق آخرین اخبار، بهبودی آشکاری در وضعیت موامبا روی داده و او توانسته دست و پایش را کمی تکان دهد، و کلماتی را هم به دو زبان انگلیسی و فرانسه به زبان آورده است.

خبر ایست قلبی فابریس موامبا انعکاس وسیعی در جامعه فوتبال و رسانه‌ها داشته و افراد بسیاری با او ابراز همدردی کرده اند.



:: برچسب‌ها: عشق , فوتبال , شب ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
مراسم انتقال مسئولیت یک شرکت امنیتی به وزارت داخله

حامد کرزی شرکت های امنیتی را تهدیدی برای امنیت افغانستان دانسته است

وزارت داخله (کشور) افغانستان می‌گوید که لغو اجباری برخی از شرکت‌های خصوصی امنیتی را تا حدود سه ماه به تاخیر انداخته است.

براساس برنامه‌ای که از قبل روی آن توافق شده بود، قرار بود فعالیت تمام شرکت‌های خصوصی امنیتی، به جز شرکت‌هایی که مسئول تامین امنیت مراکز دیپلماتیک و سفارتخانه‌ها هستند، از آغاز سال جدید خورشیدی (۱۳۹۱) متوقف شود.

اما مقامات می‌گویند که شماری از این شرکت‌ها برای توقف فعالیت خود به وقت بیشتری نیاز داشته‌اند.

نورخان حیدری، از مسئولان بخش "محافظت عامه" در وزارت داخله می‌گوید: این شرکت‌ها، عمدتا مسئولیت تامین امنیت کاروان‌های تدارکاتی ناتو را به عهده دارند.

مقامات می‌گویند که به این شرکت‌ها از چند هفته تا سه ماه وقت داده شده است تا تمام مسئولیت‌های خود را به نیروهای امنیتی افغانستان واگذار کنند.

کنترل بیشتر

حامد کرزی، رئیس جمهور افغانستان، از منتقدان اصلی فعالیت شرکت‌های خصوصی امنیتی بوده است. آقای کرزی کارمندان برخی از این شرکت‌ها را به آزار مردم و برهم زدن امنیت متهم کرده است.

اما همزمان، بسیاری از نهادهای غیردولتی، از جمله بانک‌های خصوصی و دفاتر تجارتی، نسبت به سپردن مسئولیت تامین امنیت خود به نیروهای پلیس افغانستان نگران هستند.

این نهادها سوال‌هایی را در مورد ظرفیت و توانایی واحد "محافظت عامه" که مسئول تامین امنیت آنهاست، مطرح کرده‌اند.

ناظران می‌گویند که این نگرانی می‌تواند باعث کاهش سرمایه‌گذاری در افغانستان و حتی توقف فعالیت برخی از نهادهای خارجی شود.

از زمان صدور فرمان ریاست جمهوری در مورد توقف فعالیت این شرکت‌ها تاکنون حدود ۵۸ شرکت امنیتی منحل شده است، اما بیش از ۴۰ شرکت دیگر به فعالیت خود ادامه داده‌اند.

از شرکت‌هایی که منحل شده‌اند، حدود نیم آن، شرکت های امنیتی خارجی هستند.

اقدام آقای کرزی در انحلال این شرکت‌ها، بخشی از تلاش‌های او برای انتقال مسئولیت‌های بیشتر از نهادهای خارجی به نیروهای افغان بوده است.

حکومت افغانستان در گذشته هشدار داده بود که اگر جلو فعالیت شرکت‌های خصوصی امنیتی گرفته نشود، کارمندان این شرکت‌ها به دردسر بزرگی برای امنیت افغانستان تبدیل خواهند شد.



:: برچسب‌ها: فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

در حمله‌های ناتو که برای مقابله با نظامیان وفادار به معمر قذافی انجام می‌شد، غیرنظامیان نیز کشته شده‌اند

عفو بین‌الملل از انجام نشدن تحقیقات مناسب از سوی ناتو درباره کشته شدن بیش از ۵۰ غیرنظامی در جریان حمله‌های هوایی ناتو در سال گذشته در لیبی انتقاد کرده است.

در گزارش عفو بین‌الملل که روز دوشنبه، ۱۹ مارس (۲۹ اسفند) و حدود یک سال بعد از آغاز عملیات هوایی ناتو در لیبی منتشر شده، آمده است: این حمله‌های هوایی که مورد حمایت سازمان ملل متحد نیز بود، به منظور محافظت از غیرنظامیان در برابر نظامیان وفادار به معمر قذافی انجام می‌شد، ولی ۵۵ غیرنظامی در جریان آنها کشته شده‌اند.

عفو بین‌الملل گفته است که بیشتر کشته‌شدگان غیرنظامی این حمله‌ها زنان و کودکانی بوده‌اند که در خانه‌هایی مسکونی به سر می‌برند و مدرک روشنی که نشان دهد از این خانه‌ها برای اهداف نظامی استفاده می‌شد، وجود ندارد.

ناتو از هر گونه خسارت و آسیب ناشی از این حمله‌های هوایی ابراز تاسف کرده، ولی گفته است که مسئولیت اصلی برای تحقیق درباره مرگ افراد به عهده مقامات رسمی کنونی لیبی است.

"ابراز تاسف کافی نیست"

عملیات نظامی ناتو در لیبی برای نزدیک به ۷ ماه جریان داشت و بسیاری از مردم لیبی، به ویژه در شهر بنغازی در شرق این کشور، این حمله‌ها را موفقیتی بزرگ ارزیابی می‌کنند که نقش مهمی در سرنگونی معمر قذافی، رهبر سابق لیبی داشت.

با این حال، عفو بین‌الملل افزون بر انتقاد از عدم انجام تحقیقات مناسب، از پرداخت نشدن غرامت به خانواده‌های قربانیان غیرنظامی این حمله‌ها از سوی ناتو نیز انتقاد کرده است.

دوناتلا روورا، از مشاوران ارشد عفو بین‌الملل، روز دوشنبه، ۱۹ مارس، در بیانیه‌ای تصریح کرد: "مقامات ناتو بارها بر تعهد خود برای حمایت و دفاع از غیرنظامیان تاکید کرده‌اند."

در این بیانیه اضافه شده است: "به همین دلیل آنها نمی‌توانند مرگ غیرنظامیان را فقط با چند بیانیه مبهم و ابراز تاسف، نادیده بگیرند، بدون آن که تحقیقات مناسبی درباره این وقایع مرگبار انجام شود."

در عین حال، در بیانیه عفو بین‌الملل آمده است که "ناتو اقدامات قابل توجهی کرده است تا خطر تلفات غیرنظامیان را با اقداماتی همچون بمباران دقیق و هشدار درباره محل حمله‌ها، به کمترین میزان برساند."

عفو بین‌الملل اضافه کرده است که این اقدامات باعث نمی‌شود ناتو تعهدی به انجام تحقیقات در باره مرگ افراد و یا پرداخت غرامت به خانواده‌ها و بستگان قربانیان نداشته باشد.

در بیانیه این سازمان آمده است: افرادی که از این حمله‌ها نجات یافته‌اند و نیز بستگان قربانیان که با عفو بین‌الملل گفت‌وگو کرده‌اند، گفته‌اند که هیچوقت از طرف ناتو با آنها تماسی گرفته نشده است و آنها همچنان نمی‌دانند که چه اتفاقی رخ داده و چه کسی مسئول بوده است.

عفو بین‌الملل به ثبت مدارک مربوط به مرگ ۵۵ غیرنظامی اشاره کرده است که ۱۶ کودک و ۱۴ زن از جمله آنها هستند و افزوده است: این قربانیان در حمله‌های هوایی به طرابلس، زلیتن‎، سرت، ماجر و مرسى‌البریقة و در شرایطی کشته شده‌اند که در خانه‌هایی متعلق به افراد غیرنظامی به سر می‌بردند.

در بیانیه عفو بین‌الملل آمده است که ۳۴ نفر دیگر، از جمله ۸ کودک در سه حمله جداگانه که به دو خانه مسکونی در ماجر انجام شد، کشته شده‌اند، بدون آن که درباره دلیل هدف قرار گرفتن آنها توضیحی داده شود.

در این بیانیه از ناتو خواسته شده است تا با انجام تحقیقات، مشخص کند که آیا مرگ غیرنظامیان ناشی از نقض قوانین بین‌المللی بوده است یا نه و در صورتی که مقرراتی نادیده گرفته شده است، افرادی که مسئول بوده‌اند، معرفی و محاکمه شوند.



:: برچسب‌ها: دوچرخه , جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

روز یکشنبه بیست و هشتم اسفندماه سال ۱۳۹۰ ایرانیان مقیم لس‌آنجلس با نمایش فیلم، تجلیل از آنها که برای فرهنگ ایران تلاش کرده‌اند و نیز با رقص و آواز به استقبال نوروز ۱۳۹۱ رفتند.

برای چهارمین سال متوالی، بنیاد فرهنگ در جنوب کالیفرنیا، مراسم نوروز برگزار کرد. مراسم امسال با همکاری موزه هنرهای لس‌آنجلس انجام شد.

موزه هنرهای لس‌آنجلس ساختمانی با معماری مدرن است که سالن‌های متعدد و یک باغ دارد و باغچه کوچکی که در جلوی در ورودی است.

جشن نوروز از همان باغچه جلوی در شروع شده بود. جایی که میزهایی برای بچه‌ها گذاشته بودند تا صورتهایشان را رنگ‌آمیزی کنند و به شکل پروانه و مرد عنکبوتی و موش و خرگوش در بیایند.

شاید برای پدر و مادرهایی که آمده بودند تا چند دقیقه‌ای فیلم تماشا کنند یا موسیقی بشنوند، بهترین راه برای همراه کردن فرزندان کوچکتر همین بود که صورتهایشان را بدهند دست چهره‌پردازان.

'شهر من پیتزا'

درست کنار میزهای تبدیل بچه ها به موجودات کارتونی، سالن نمایش فیلم قرار داشت. در این سالن می‌شد شش فیلمی را که به مرحله نهایی بخش فیلم رسیده بودند، تماشا کرد.

اگر خوانندگان این گزارش دوست دارند که بدانند آن شش فیلم چه بودند، می‌توانند به بخش فیلم جشنواره بروند و خود فیلم ها را به صورت آنلاین تماشا کنند.

در بخش فیلم، امسال جایزه اول را به فیلمی از "علا محسنی" دادند. فیلم او "شهر من پیتزا" نام دارد.

فیلم درباره نظر شهروندان تهرانی درباره پیتزا است؛ در برابر غذاهای ایرانی نظیر آبگوشت و کله‌پاچه. تضاد بین محیط پیتزافروشی و مثلا کله‌پاچه فروشی یا تضاد بین زیبایی و قیافه غذا و از آن جالب‌تر اظهارنظرهای مردم درباره هر کدام از این غذاها، موقعیت‌های خنده‌دار و مفرحی در این فیلم ساخته بود که مخاطبان را ناگزیر می‌کرد بخندند.

علا محسنی، کارگردان این فیلم می‌گوید که از قصد می‌خواسته فیلمی مفرح و طنز بسازد و البته به این نکته هم بپردازد که چرا تهران این همه پیتزافروشی دارد.

آقای محسنی می‌گوید که چقدر خود و فرزندش از دوستداران پیتزا هستند و چطور او از همین جا متوجه شده که تنوع پیتزا در شهر تهران زیاد است. بعد آن را با شهرهای دیگر دنیا مقایسه کرده و دیده که تهران در زمینه پیتزا، شهری منحصر به فرد است و البته در این میان این غذای ایتالیایی مخالفان سرسختی هم دارد.

این فیلم پیش از این، در شهرهای مختلف دنیا و جشنواره‌هایی دیگر به نمایش در آمده و جایزه هم گرفته است.

در این فیلم همچنین گفته شد که پیتزای قرمه‌سبزی هم وجود دارد و حتی جایزه گرفته است. اما این آخرین اشاره به قرمه‌سبزی نبود.

فرهنگ و قرمه‌سبزی

با پایان گرفتن بخش فیلم و اعطای جوایز به فیلم‌های اول تا سوم جشنواره، به تعداد سوپرمن‌ها و خرگوش‌ها و جادوگران کوچک افزوده شده و آنها مشغول ترساندن همدیگر یا دلربایی از هم در حیاط موزه بودند.

اما در ساختمانی دیگر از موزه، مراسم دیگری در حال آغاز بود که برای ایرانیان قدیمی‌تر، جذاب‌تر و البته ایرانی‌تر بود.

مراسم با کمی تاخیر آغاز شد و برگزارکنندگان سعی داشتند از کسانی که جایی برای دوستان غایبشان گرفته‌اند، خواهش کنند تا جای خالی را به منتظران به ورود به سالن بدهند.

با وجود آغاز مراسم، زنگ تلفن‌ها هنوز شنیده می‌شد، تذکرهای مسولان سالن هم راه به جایی نمی‌برد و گفتگوهای تلفنی کم و بیش در جریان بود.

شاید سومین نکته که این مراسم را ایرانی کرد، اشاره به قرمه‌سبزی، غذای محبوب ایرانیان، بود. این کار را فرهاد محیط در سخنرانی خود انجام داد.

آقای محیط و اعضای دیگر هیات امنای بنیاد فرهنگ، در سخنرانی‌های کوتاه خود سعی داشتند تا درباره این بنیاد بگویند و اینکه چرا برای بنیاد کار می‌کنند.

اعضای بنیاد فرهنگ که بنیاد خود را سازمانی غیرسیاسی، غیرمذهبی و غیرانتفاعی می‌شمارند، می‌خواهند که کار اطلاع‌رسانی در زمینه فرهنگ ایرانی را به عهده بگیرند. برای همین است که به طنز، صحبت از قرمه‌سبزی در میان نشانه‌های فرهنگی ایران به میان آمد.

بیتا میلانیان، مدیر اجرایی بنیاد فرهنگ می‌گوید که این بنیاد تلاش می‌کند فرهنگ ایران را به غیرایرانیان معرفی کند و همچنین برای ایرانیانی که در آمریکا هستند، رویدادهای فرهنگی ترتیب دهد.

او می‌گوید که از جمله برنامه‌های آنها این بوده است که کمک کرده‌اند در دانشگاه ساترن کالیفرنیا، زبان فارسی تدریس شود و می‌خواهند که در این دانشگاه، رشته ایران‌شناسی را هم دایر کنند.

خانم میلانیان همچنین می‌گوید که بنیاد فرهنگ سعی می‌کند در تمام برنامه‌های خود از کمک‌های نهادهای علمی مانند موزه‌ها و دانشگاه‌ها کمک بگیرد.

او می‌گوید کارهایی که بنیاد فرهنگ انجام می‌دهد، معمولا کاری است که سفارتخانه‌های کشورها، برای معرفی فرهنگ کشورشان انجام می‌دهند اما در غیاب سفارت ایران در آمریکا، این کار را سازمان‌های غیر دولتی انجام می‌دهند که بودجه‌شان را اشخاص علاقه‌مند می‌پردازند.

سه تا یک عمر دستاورد فرهنگی

بعد از سخنرانی‌های کوتاهی که انجام شد، بنیاد فرهنگ به سه نفر از کسانی که به انتخاب آنها یک عمر را برای فرهنگ ایرانیان گذاشتند، لوح تقدیر داد.

در میان این سه نفر یکی زنده و دونفر دیگر، از درگذشتگان بودند که در سال ۱۳۹۰ از دنیا رفته بودند.

عباس میلانی، محقق و استاد دانشگاه، نفر اول در میان تقدیرشدگان بود.

آقای میلانی سخنرانی کوتاهی برای حاضران کرد و گفت که همه ایرانیان باید سفیران فرهنگی کشورشان باشند. بعد از مراسم، او توضیح بیشتری درباره این نظرش داد: "ما چون دولتی داریم که حاضر نیست از کلیت فرهنگ ما دفاع کند آن وقت وظیفه تک‌تک ما ایرانیان است که این وظیفه‌ای را که دولت باید انجام می داد، ما انجام دهیم."

او از سوی دیگر تاکید می‌کند که ایرانیان در معرفی فرهنگ و تاریخشان باید نگاهی نقاد داشته باشند تا از یک "ناسیونالیسم افراطی" بر حذر باشند و فکر نکنند که "هنر نزد ایرانیان است و بس".

این نوع نگاه افراطی به مقوله ایران و ایرانی به عقیده آقای میلانی، به اندازه کسانی که فرهنگ ایران را به دو دوره بعد و قبل از اسلام تقسیم می‌کنند و به یکی از این دو دوره اهمیت بیشتری می‌دهند، می‌تواند مخرب باشد.

اما دو نفری که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند و از تازه‌درگذشتگان هستند، یکی دکتر حسین ضیایی بود و دیگری استاد ایرج افشار.

دکتر ضیایی استاد دانشگاه لس‌آنجلس و رییس گروه ایران‌شناسی این دانشگاه بود. او در رشته‌های ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی درس می‌داد.

آقای ضیایی که فارغ‌التحصیل از دانشگاه هاروارد آمریکا بود، مدتی در دانشگاه تهران و صنعتی شریف هم درس داده بود.

همسر آقای ضیایی که برای گرفتن لوح تقدیر به روی صحنه رفت، گفت که اگر همسرش زنده بود حتما از دانشجویانش هم تشکر می‌کرد که او را تشویق به تحقیق و نگارش بیشتر می‌کردند.

دیگر ایرانی درگذشته که در این مراسم از او تقدیر شد، ایرج افشار بود. آقای افشار نه تنها نویسنده کتاب‌های بسیاری درباره ایران است بلکه بسیاری از ایران‌شناسان کنونی هم تحت‌تاثیر او بوده‌اند.

تورج دریایی، استاد دانشگاه کالیفرنیا، وقتی که برای صحبت درباره آقای افشار روی صحنه رفت، از حسین ضیایی به عنوان معلم خود و از ایرج افشار به عنوان راهنمای خود نام برد.

لوح تقدیر آقای افشار را فرزند او از سوی خانواده‌اش دریافت کرد.

موسیقی ایرانی با طعم خارجی

بعد مراسم، در همان سالن، اجرای موسیقی آغاز شد. موسیقی ایرانی با رقص‌های مدرن و اجراهایی ترکیب‌شده از رقص‌های محلی و اقوام مختلف ایرانی. به همه اینها اضافه کنید پخش تصاویر متحرک که روی پرده انجام می‌شد و ترکیبی بدیع روی صحنه می‌ساخت.

یکی از اجراهای انجام شده در این بخش، اجرایی همراه با بیان داستان بود که داستان به زبان انگلیسی روایت می‌شد اما موسیقی همچنان موسیقی ایرانی بود. این ترکیب شاید خیلی شبیه به آمریکاییان ایرانی‌تباری باشد که بعد از مهاجرت به آمریکا، حالا فرهنگشان دو بخش دارد؛ بخشی ایرانی و بخشی آمریکایی.

بعد از این مراسم هم در حیاط موزه و فضای باز، کنسرت کامیار برگزار شد. خواننده ایرانی که به سبک آر اند بی، آواز می‌خواند و اجرایش پر از بالا و پایین پریدن‌هایی است که همه را به وجد می‌آورد. زبان کارها هم چیزی بود میان انگلیسی و فارسی.



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

این یکی از بزرگترین عملیات تعقیب در تاریخ فرانسه توصیف می شود

در پی قتل چهار نفر از جمله سه کودک زیر ده ساله به ضرب گلوله در یک مدرسه یهودیان در شهر تولوز فرانسه، یک عملیات عظیم تعقیب که یکی از بزرگترین ها در تاریخ این کشور توصیف می شود در جریان است.

پلیس این حمله را به دو تیراندازی در هفته گذشته که در آنها سه سرباز آفریقایی تبار کشته شدند مرتبط می داند.

منابع نزدیک به تحقیقات می گویند که همان سلاح و موتور مسروقه در هر سه حمله به کار گرفته شده است.

دوشنبه بعد از ظهر هزاران نفر به یاد قربانیان در خیابان های پاریس راهپیمایی کردند.

کلیه مدارس فرانسه صبح سه شنبه در ساعت ۱۱:۰۰ به وقت محلی یک دقیقه سکوت را مراعات خواهند کرد.

محققان دو رشته تحقیقات را دنبال می کنند - انگیزه اسلامگرایانه یا راستگرایانه افراطی.

نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه که پس از حمله تازه به تولوز رفت آن را یک "تراژدی ملی" توصیف کرد. او گفت یک شخص واحد هر سه حمله را انجام داده است و "انگیزه ضدیهودی گری" آشکار به نظر می رسد.

او گفت محافظان مسلح قرار است در اطراف مدارس مذهبی، و همچنین کلیه ساختمان های یهودی و اسلامی مستقر شوند.

حمله صبح روز دوشنبه در تولوز زمانی رخ داد که والدین دانش‌آموزان این مدرسه یهودی به نام "اوزار هاتورا"، در حال رساندن فرزندانشان بودند.

یکی از معلمان مدرسه که ۳۰ سال داشت و دو پسر سه و شش ساله‌اش از جمله قربانیان این حمله هستند.

قربانی چهارم یک دختر هفت ساله است که دختر سرآموزگار مدرسه بود. او در بغل پدرش جان باخت.

یک دانش آموز پسر ۱۷ ساله نیز به شدت زخمی شده است. یک دادستان محلی به خبرنگاران گفت: "او (مهاجم) به هرچیزی که می‌توانست تیراندازی کرد؛ بچه‌ها و بزرگسالان. تعدادی از بچه‌ها هم به داخل مدرسه فرار کردند."

موتور مورد استفاده در حمله، پنج روز پیش از تیراندازی اول در تولوز ربوده شده بود. منابع پلیس می گویند که نمره آن توسط دوربین های مدار بسته در مدرسه ضبط شد.

عزاداران در طول شب مراسمی در محل حادثه در تولوز برگزار کردند و در پاریس هزاران نفر به احترام قربانیان، راهپیمایی سکوت برگزار کردند.

وزارت خارجه اسرائیل گفت که کلیه قربانیان دارای ملیت دوگانه فرانسوی اسرائیلی بودند و در اسرائیل دفن خواهند شد.

قاتل ابتدا از یک اسلحه ۹ میلیمتری استفاده کرد اما بعد از گیر کردن آن، به سلاحی با کالیبر ۰.۴۵ دست برد.

پلیس می گوید که این سلاح دوم همانی است که در حملات قبلی استفاده شده بود.

یک هفته پیش، یک سرباز چترباز ۳۰ ساله در منطقه‌ای مسکونی در تولوز فرانسه به قتل رسید و روز پنجشنبه گذشته نیز در شهر مونتوبان در حدود ۴۶ کیلومتری تولوز، سه نفر زمانی که در حال کار با یک دستگاه خودپرداز بودند، هدف تیراندازی قرار گرفتند که دو نفر از آنها کشته شدند و نفر سوم زخمی شد.

دو قربانی حمله مونتوبان نیز از نیروهای نظامی بودند.

هیو شوفیلد خبرنگار بی بی سی در پاریس می گوید که از اوایل دهه ۱۹۸۰ تاکنون چنین حمله مرگباری علیه اهداف یهودی در فرانسه روی نداده بود و اینکه کودکان هرگز اهداف اصلی حملات نبوده اند.

کلیه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه مبارزات خود را معلق کرده اند.

آقای سارکوزی گفت که مبارزات او حداقل تا چهارشنبه از سر گرفته نخواهد شد، زمانی که در مراسم ترحیم سربازان شرکت خواهد کرد.

علاوه بر آقای سارکوزی، فرانسوا اولاند نامزد حزب مخالف سوسیالیست هم برای ابراز همدردی به تولوز رفت. مرین لپن نامزد راستگرایان از مقام ها خواست برای جلوگیری از این حملات هر چه در توان دارند انجام دهند.

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد این حمله را "با شدیدترین عبارات ممکن" محکوم کرد.

رهبران اسرائیل و سازمان های یهودی در سراسر جهان نیز به شدت حادثه تیراندازی در مقابل مدرسه یهودیان در فرانسه را محکوم کردند.

بینامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل از این حادثه به عنوان "قتل منزجرکننده یهودیان "نام برده است.

نخست وزیر اسرائیل که ساعاتی پس از انتشار خبر تیراندازی در مقابل یک مدرسه یهودیان در فرانسه صحبت می کرد، گفت: "باید جلوی انگیزه های ضدیهودی سبعانه و خشونت آمیز گرفته شود."

رئیس کنگره یهودیان جهان هم این واقعه را "شرم آور" توصیف کرد که هیچ توجیهی برای انجام آن وجود ندارد.

مرکز خاخام های اروپا هم این حادثه را اقدامی "وحشیانه" و حمله ای به کل جامعه یهودیت دانست.

خاخام اعظم فرانسه نیز که به تولوز رفته، گفته است که از شنیدن آنچه که رخ داده، "شوکه" و "بهت‌زده" است.



:: برچسب‌ها: ابرها , سیاه , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
عکس آرشیوی از تاسیسات اتمی کره شمالی

کره شمال سه سال قبل بازرسان بین المللی را اخراج کرده بود

آژانس بین المللی انرژی اتمی، که بازرسانش سه سال قبل از کره شمالی اخراج شده بودند، می گوید برای بازدیدی به این کشور دعوت شده است.

این آژانس گفت که روز ۱۶ مارس نامه ای از پیونگ یانگ دریافت کرده و همچنان مشغول بحث درباره جزئیات آن است.

کره شمالی ماه گذشته موافقت کرد غنی سازی اورانیوم و همچنین آزمایش های اتمی و موشک های دوربرد خود را معلق کند.

آمریکا گفت که این کشور همچنین توافق کرد به بازرسان سازمان ملل اجازه ورود دهد.

در مقابل واشنگتن درحال نهایی کردن تحویل ۲۴۰ هزار تن کمک غذایی به کره شمالی است.

تصمیم کره شمالی برای نامه نگاری به آژانس اتمی سازمان ملل، سه ماه پس از به قدرت رسیدن کیم جونگ اون در پی مرگ پدرش، کیم جونگ ایل، اعلام می شود.

اما تعهد کره شمالی به همکاری با جامعه بین المللی هفته گذشته به دلیل اعلام طرح هایی برای پرتاب یک موشک حامل ماهواره مورد تردید قرار گرفت.

کره شمالی گفت که این پرتاب - که قرار است ۱۲ تا ۱۶ آوریل صورت گیرد - مصادف است با صدمین سالگرد تولد کیم ایل سونگ "رهبر بزرگ" کره شمالی.

هر پرتابی از این نوع ناقض قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد خواهد بود و آمریکا این طرح را "شدیدا تحریک آمیز" توصیف کرده است.

"تصمیمی گرفته نشده"

آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که دعوتنامه تازه را روز دوشنبه دریافت کرده است.

این آژانس گفت درباره این بازدید احتمالی با پیونگ یانگ و "سایر کشورهای صاحب نقش" صحبت خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز جیل تودور سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: "هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است."

آژانس جزئیات این دعوتنامه را فاش نکرده است.

بتانی بل خبرنگار بی بی سی در وین گزارش می دهد که معلوم نیست که آژانس تا چه اندازه برای بازرسی از تاسیسات کره شمالی، آزادی عمل خواهد داشت.

او می افزاید که کره شمالی در گذشته دسترسی این بازرسان به نقاط مهم را محدود کرده است.

پیونگ یانگ ده سال قبل، به دنبال از هم گسیختن معامله ای با آمریکا، بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی را اخراج کرد.

این کشور در سال ۲۰۰۳ از پیمان منع گسترش سلاح های اتمی خارج شد.

بازرسان چند سال بعد بار دیگر اجازه بازرسی از این کشور را یافتند اما در سال ۲۰۰۹ دوباره اخراج شدند.



:: برچسب‌ها: موسیقی , باغ , برف ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob
مجروحان در سوریه

صلیب سرخ می گوید که آتش بس برای انتقال مجروحان لازم است

وزارت امور خارجه روسيه در بيانيه ای اعلام کرده است که با طرح کمیته بین المللی صلیب سرخ برای آتش بسی دو ساعته در هر روز، به منظور کمک رسانی به مناطق آسيب ديده موافق است.

وزارت خارجه روسيه از دولت سوريه و گروههای مخالف در این کشور خواسته است تا "بدون معطلی" با اين طرح موافقت کنند.

روسيه تا کنون دو بار قطعنامه شورای امنيت را عليه سوريه وتو کرده است.

جيکوب کلینبرگر، مسئول صلیب سرخ جهانی به مسکو سفر کرده بود تا با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه ملاقات کند و طرح جديد آتش بس را پيشنهاد دهد.

صلیب سرخ می گوید برای خارج کردن مجروحان از مناطقی که درگیری هایی در آنها در جریان است و همچنین برای رساندن مواد غذایی و سایر تجهیزات پزشکی و درمانی، وقفه ای دست کم دو ساعته در روز ضروری است.

این نهاد بین المللی تاکید کرده که در حال حاضر وضعیت انسانی در شهرهای حمص و ادلب وخیم است.

گزارش ها حاکی است که روز دوشنبه یک گروه پنج نفره از کارشناسان به همراه کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه وارد سوریه شده است.

تیم اعزامی که در زمینه برقراری صلح و میانجیگری تجربه دارد، مذاکراتی را در مورد پیشنهاد آقای عنان به بشار اسد در مورد پایان دادن به خشونت های این کشور انجام خواهد داد.

جيکوب کلنبرگر

جيکوب کلنبرگر مسئول صليب سرخ جهانی برای جلب حمایت روسیه به مسکو رفت

کوفی عنان پیشتر در جریان دیداری از سوریه اعزام یک گروه از ناظران بین المللی را برای بررسی اوضاع این کشور و پایان دادن به خشونت ها، به آقای اسد پیشنهاد داده بود.

شب گذشته هم درگیری هایی چند ساعته بین مخالفان و نیروهای بشار اسد در دمشق رخ داد.

گروه ناظر حقوق بشر سوریه از درگیری های شب گذشته در دمشق به عنوان "شدیدترین درگیری هایی که تاکنون در نزدیکی مراکز امنیتی دمشق اتفاق می افتد، نام برده است."

سازمان ملل متحد تخمین می زند که بیش از هشت هزار نفر در این درگیری ها کشته شده اند.

آقای اسد اصرار دارد که با "گروه های جنایتکار مسلح" که قصد بی ثبات کردن سوریه را دارند می جنگد.



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()